Jump to content
binhex

[Support] binhex - Sonarr

355 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

1 minute ago, Aerodb said:

Hey all. Not sure what is going on but i cant seem to find a thread that resolves my issue. 

 

The short of it is, I cant access the web UI of the sonarr docker. 

 

I didnt change any settings, other dockers are working fine, including radarr. 

 

I did read something off old posts that sounded similar, but they all mention something called the "go" file but i dont see anything called that on my unraid server webUI. 

 

unraid version is 6.6.6 and all dockers and plugins are up to date. 

Annotation 2019-01-15 185848.jpg

You should post your docker run command, and the logs from from sonarr https://forums.unraid.net/topic/57181-real-docker-faq/#comment-564345

 

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Aerodb said:

got them attached. Thank you in advance for any help!

Annotation 2019-01-15 191033.jpg

Annotation 2019-01-15 191303.jpg

Never mind. I deleted the config file(as it mentions) and that resolved it. 

 

Thank you, for real

Share this post


Link to post
On 1/16/2019 at 12:00 PM, Aerodb said:

Hey all. Not sure what is going on but i cant seem to find a thread that resolves my issue. 

 

The short of it is, I cant access the web UI of the sonarr docker. 

 

I didnt change any settings, other dockers are working fine, including radarr. 

 

I did read something off old posts that sounded similar, but they all mention something called the "go" file but i dont see anything called that on my unraid server webUI. 

 

unraid version is 6.6.6 and all dockers and plugins are up to date. 

Annotation 2019-01-15 185848.jpg

I'm also getting the same error here. Have also attached log

 

 

Capture.PNG

Screenshot_2019-01-21 Log for binhex-sonarr.png

Edited by xD3CrypTionz
Took out some information and uploaded as a photo

Share this post


Link to post
4 hours ago, xD3CrypTionz said:

I'm also getting the same error here. Have also attached log

 

 

Capture.PNG

Screenshot_2019-01-21 Log for binhex-sonarr.png

the highlighted section in red tells you the problem, you have a corrupt database, either delete it and restart the container to re-create a blank database (you may/will loose configuration doing this) or restore the database from backups from when it was working (ideal solution).

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now