Jump to content
binhex

[Support] binhex - Sonarr

870 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

19 minutes ago, John Smith said:

I have category in qBitTorrent is that wrong?

Have you tried using the same category name in Sonarr download client settings? Just a wag on my part since I don’t use qbittorrent.

Share this post


Link to post

So I removed the category now its saying 

Import failed, path does not exist or is not accessible by Sonarr: /data/Family.Guy.S18E10.1080p.WEB.x264-TBS[xsp]

Close

The torrents are saving to /data/ now

Edited by John Smith
change data

Share this post


Link to post
50 minutes ago, wgstarks said:

Have you tried using the same category name in Sonarr download client settings? Just a wag on my part since I don’t use qbittorrent.

Yes I had them both the same

Share this post


Link to post

I am hoping someone here can help me.  Everything has been working fine now for over a year.  However, today Sonarr just crashed and will not come back.  I was in the WebUI when I noticed an error message stating Sonarr could not connect with Deluge.  I had just restarted the Deluge container since it had stopped responding since the last update.  So I used the restart option within the webui.  Sonarr never came back up.  After about 5 minutes I decided to restart the container from the Unraid Docker console.  Still, no Sonarr.  I decide to remove the container, first without removing the image and then later with removing it, and then reinstalling the container.  Still no Sonarr!  I tried re-installing the container both using the "user-template" and from scratch through the apps tab.  What can I do to fix this?

 

Attached is the most recent log file with an entry showing "2020-01-17 18:04:48,414 DEBG 'sonarr' stdout output:
[Fatal] ConsoleApp: EPIC FAIL!"

Sonarr Log.txt

Edited by Fragsrus

Share this post


Link to post

Can disregard my previous post, I figured it out.  For whatever reason, I needed to completely wipe out my appdata/binhex-sonarr folder and then restore from a backup.  Not exactly sure what was causing the problem but it is fully restored now.

Share this post


Link to post
Can disregard my previous post, I figured it out.  For whatever reason, I needed to completely wipe out my appdata/binhex-sonarr folder and then restore from a backup.  Not exactly sure what was causing the problem but it is fully restored now.
Are you running unraid 6.7.x if so the issue could be related to the sqlite dB bug, to prevent this happening in the future upgrade to unraid 6.8.x

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Share this post


Link to post
1 hour ago, binhex said:

Are you running unraid 6.7.x if so the issue could be related to the sqlite dB bug, to prevent this happening in the future upgrade to unraid 6.8.x

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

I updated to 6.8.1 the other day.  Not sure on the exact day but it was a good bit before the issue occurred.  It really seemed that using the restart button within Sonarr is was triggered the crash.  In the end, it seems to have been an issue with Sonarr itself and not so much your container.  So if the issue comes up again I will contact their support instead.

Share this post


Link to post
On 1/18/2020 at 10:17 PM, Fragsrus said:

It really seemed that using the restart button within Sonarr is was triggered the crash.

yeah dont do that, if you want to restart sonarr then do it outside of the container using the stop/restart options in the unraid web ui.

Share this post


Link to post

I have installed Sonarr from scratch and I think I have got it sort of right this time but under system it is telling me I have 20Gb of free space, but the share that I have the "media" pointed to has terabytes free.

 

I must have some setting wrong, but any idea where?

 

Edited by ridley

Share this post


Link to post
7 hours ago, ridley said:

I have installed Sonarr from scratch and I think I have got it sort of right this time but under system it is telling me I have 20Gb of free space, but the share that I have the "media" pointed to has terabytes free.

 

I must have some setting wrong, but any idea where?

 

"Media" share has 32Tb free

"Downloads" share has 9.15Tb free

 

yet disk space on Sonarr is showing 13.7Gb free, why?

 

Capture 2.JPG

Capture.JPG

Edited by ridley

Share this post


Link to post
"Media" share has 32Tb free
"Downloads" share has 9.15Tb free
 
yet disk space on Sonarr is showing 13.7Gb free, why?
 
245252240_Capture2.thumb.JPG.6a023f287c09bf86610b1a240612f07d.JPG
Capture.JPG.cf98b6591a8993851b88a81017905729.JPG
20GB is the amount of free/total space for the loopback mounted image used to store docker containers and images, it's not the available space on your array.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Share this post


Link to post

Hello guys

I managed somehow to setup Sonarr + Jacket + DelugeVpn.

So my question is how Sonarr is moving files from Downloads to the the path for series in Sonarr settings? 

As i see now deluge done his job, and now my Series populated as PARTIAL file in my main Tv series path (different from the download folder), and size of this file slowly growing

Why Sonarr just cannot work as CUT and paste to save time moving this file?

Share this post


Link to post
22 minutes ago, J05u said:

Hello guys

I managed somehow to setup Sonarr + Jacket + DelugeVpn.

So my question is how Sonarr is moving files from Downloads to the the path for series in Sonarr settings? 

As i see now deluge done his job, and now my Series populated as PARTIAL file in my main Tv series path (different from the download folder), and size of this file slowly growing

Why Sonarr just cannot work as CUT and paste to save time moving this file?

You can set Sonarr to use hard links rather than copying the file. Settings>Media Management

Share this post


Link to post

Hello All 

 

Not sure if I am missing something here, I have setup Sonarr and its connected to my SeedBox, and the site to grab the files. 

Everything is downloading as expected. I have set it up so it downloads the files to a holding area for example - Share1 which the system is doing. 

 

What its not doing is then moving it to the share2 where all the shows are stored. Within Sonarr it says its downloaded and then under the series it shows this 

 

image.png.a5b93b26fe02de533b7f0acd95b65f4f.png

 

If I hold my mouse over the line it says its downloading and its 100% 

 

But I cant play it as its still in the incorrect share. 

Any ideas what I have missed? 

Share this post


Link to post
3 minutes ago, IKWeb said:

Hello All 

 

Not sure if I am missing something here, I have setup Sonarr and its connected to my SeedBox, and the site to grab the files. 

Everything is downloading as expected. I have set it up so it downloads the files to a holding area for example - Share1 which the system is doing. 

 

What its not doing is then moving it to the share2 where all the shows are stored. Within Sonarr it says its downloaded and then under the series it shows this 

 

image.png.a5b93b26fe02de533b7f0acd95b65f4f.png

 

If I hold my mouse over the line it says its downloading and its 100% 

 

But I cant play it as its still in the incorrect share. 

Any ideas what I have missed? 

What do you have configured in settings for media handling? Maybe post a screenshot.

Share this post


Link to post

So I may  have been a little ahead of myself, I am using torrents to download. But when I tell the system to search for new epp's that I know have been released and are available for download I get this show up in the logs

 

Does the NZBSearchService mean its trying to find a NZB Indexer as I dont have one as I dont use that service, but I cant find a way to disable it? 

 

image.png.5c6272cb5419fcc465b666a93990fca6.png

 

The above says searching 0 indexers but I have one Indexer setup via RSS which tests fine. 

Edited by IKWeb

Share this post


Link to post
24 minutes ago, IKWeb said:

I am using torrents to download

When you test the connection to your indexers is it successful?

Share this post


Link to post
5 minutes ago, wgstarks said:

When you test the connection to your indexers is it successful?

Yup - I have even removed and re added it in, still tests fine, but i still get the same error. 

 

Under Health these 2 have just shown up - RSS is ticked in the Indexer so could it be the site i am using? Which is limiting my RSS access? 

 

image.thumb.png.937983ae6dc9838197cb05552f3bdac3.png

Edited by IKWeb

Share this post


Link to post
8 minutes ago, IKWeb said:

Yup 

What do you have set in settings>profiles>delay profiles? I’m not sure but it looks like if that is set to “usenet only” it might not search torrents.

Share this post


Link to post
1 minute ago, wgstarks said:

What do you have set in settings>profiles>delay profiles? I’m not sure but it looks like if that is set to “usenet only” it might not search torrents.

image.thumb.png.6c75df85f680efe28b21c80656acc13e.png

 

I think it could be an issue with the website itself I am using as an Indexer - Looking though there forums now. Maybe time to find a new one 😞 shame most of them are invite only these days. 

Share this post


Link to post

OK - So the above is with the service I use. I have had to install and setup Jackett - Which is now allowing Sonarr to download a file via the site. 

 

I am now waiting on that downlaod to finish to make sure it moves it and puts it in the correct location once its downloaded 

 

fingers crossed 

Share this post


Link to post
11 minutes ago, wgstarks said:

I think you need Jackett for all the torrent indexers.

So the only part that still not working is the moving of the downloaded file. My setup is below - incase I have done something stupid. - But that said I cant see anything within Sonarr about the import of the file once its downloaded. 

So I have Sonnar which searches the torrent site and adds the torrent to a hosted SeedBox 

 

File is downloaded from hosted seedbox via Resilio-Sync to a share on the UNRAID server - called Downloads 

 

Once the file is on this share I cant figure out how to tell Sonarr its there, so it can pick it up and move it to the correct folder within the TV shows share. 

 

From the one I have just tested - its trying to import the file from the folder structure on the remote seedbox and not from the downloads share on the UNRAID server as I can see this error in the logs 

 

Import failed, path does not exist or is not accessible by Sonarr: /home/psb21620/files/.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb

Share this post


Link to post
2 hours ago, IKWeb said:

From the one I have just tested - its trying to import the file from the folder structure on the remote seedbox and not from the downloads share on the UNRAID server as I can see this error in the logs 

Correct. Sonarr will import the file from the download folder used by your download client.

Share this post


Link to post

Thanks for all the advise @wgstarks 

 

I am almost done but I cant sort out the import after download which may need some googling on my behalf. 

 

Everything is working fine, but as my Seedbox is hosted in the cloud (not on my local network) when it comes to import Sonarr looks for a path that is on the remote seedbox and fails - as expected as its not on my local network. so the video doesnt get moved from my download drive to the media drive automatically. 

 

What does work is the manual import - So within Sonarr my DATA path is to the location of where my downloads come to when they are finally pulled from the SeedBox to my local network. 

What I cant work out how to do is how to get Sonarr to forget about this remote path that its getting I assume from an API or something - and search this DATA path and import what it finds.

 

I have tried to create a  Remote Path Mapping  with the IP of the seedbox the path that it gets given, and then the local path /data/ but this doesnt seem to work, so not sure if I have set that up correctly or even if its the correct thing to do. 
 
If I download a few shows and do the manual import everything is fine. But I would love to get it to be 100% automated 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.