Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - NZBHydra

95 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Installing lxml with pip in this docker would be great, as Hydra can use it for faster results parsing.

 

i'm not seeing it mentioned anywhere on their site.

 

 

Share this post


Link to post

Installing lxml with pip in this docker would be great, as Hydra can use it for faster results parsing.

 

i'm not seeing it mentioned anywhere on their site.

 

Qvlixvh.png

Share this post


Link to post

This looks interesting.... thank you.

 

Can this be used by SOnarr/Sickrage/Couchpotato to search all my indexers? So I centralize my indexer accounts?

 

Or is it simply as a manual search engine when I go looking for something specific.

 

Dunno tbh, I'm just testing out the reverse proxy.... It's got an api so I assume you can centralise...

 

Looks like you can centralize your indexers... have to figure out how to configure Sickrage and Couchpotato.

 

What's the benefit of this?

Share this post


Link to post

Installing lxml with pip in this docker would be great, as Hydra can use it for faster results parsing.

lxml is already in our python baseimage we build this container from.

 

Looks like there's more to it.  I was getting these in my hydra error logs after enabling lxml support:

2016-03-01 21:22:09,906 - ERROR - search_module - Error while processing search results from indexer Binsearch

Traceback (most recent call last):

  File "/config/hydra/nzbhydra/search_module.py", line 292, in execute_queries

    parsed_results = self.process_query_result(request.content)

  File "/config/hydra/nzbhydra/searchmodules/binsearch.py", line 115, in process_query_result

    soup = BeautifulSoup(html, config.settings.searching.htmlParser)

  File "/config/hydra/libs/bs4/__init__.py", line 156, in __init__

    % ",".join(features))

FeatureNotFound: Couldn't find a tree builder with the features you requested: lxml. Do you need to install a parser library?

 

 

Then I found this link: http://stackoverflow.com/questions/21322948/beautifulsoup-wont-recognize-lxml which says run: "pip install cssselect" in addition to installing lxml so I dipped into bash for my nzbhydra docker, did that, and the errors are now gone during searches with lxml enabled. 

 

I didn't do any extensive benchmarking but it does seem faster.  And if nothing else I have less ugly tracebacks in my logs now.  Probably the right solution

 

 

Share this post


Link to post

My hydra is now giving me a 500 "internal server error" even after a restart, anyone else?

Share this post


Link to post

My hydra is now giving me a 500 "internal server error" even after a restart, anyone else?

 

Working ok here.  Tried a browser cache clear?

Share this post


Link to post

My hydra is now giving me a 500 "internal server error" even after a restart, anyone else?

 

Working ok here.  Tried a browser cache clear?

 

It didn't work, probably gonna need to wipe and redo the config.

Share this post


Link to post

I don't think the time is right on this Docker, does anyone know if there is a way to correct this?

Share this post


Link to post

Hey i just installed this docker left everything as default but when i try to connect all i get unable to connect page

Share this post


Link to post

Hey i just installed this docker left everything as default but when i try to connect all i get unable to connect page

 

Fancy posting the log?

Share this post


Link to post

Here you go i do see its pointing to 127.0.0.0.1:5075 for some reason

-------------------------------------
_ _ _
| |___| (_) ___
| / __| | |/ _ \
| \__ \ | | (_) |
|_|___/ |_|\___/
|_|

Brought to you by linuxserver.io
We do accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donations
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------
User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

finding fastest mirror
1. ubuntu.mirrors.uk2.net
Latency: 10.11 ms
Org: UK2
Status: Up to date
Speed: 1 Gbps
2. mirror.as29550.net
Latency: 11.69 ms
Org: XILO Communications Ltd.
Status: Up to date
Speed: 1 Gbps
3. mirror.vorboss.net
Latency: 12.77 ms
Org: Vorboss Ltd
Status: Up to date
Speed: 10 Gbps
New config file saved to /defaults/sources.list
We are now refreshing packages from apt repositories, this *may* take a while
Ign http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty InRelease
Get:1 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates InRelease [65.9 kB]
Get:2 http://ppa.launchpad.net trusty InRelease [15.5 kB]
Get:3 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security InRelease [65.9 kB]
Get:4 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty Release.gpg [933 B]
Get:5 http://ppa.launchpad.net trusty/main amd64 Packages [2,942 B]
Get:6 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/main Sources [349 kB]
Get:7 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/restricted Sources [5,217 B]
Get:8 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/universe Sources [197 kB]
Get:9 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/multiverse Sources [5,941 B]
Get:10 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/main amd64 Packages [989 kB]
Get:11 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/restricted amd64 Packages [23.5 kB]
Get:12 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/universe amd64 Packages [468 kB]
Get:13 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-updates/multiverse amd64 Packages [14.3 kB]
Get:14 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty Release [58.5 kB]
Get:15 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/main Sources [148 kB]
Get:16 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/restricted Sources [3,920 B]
Get:17 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/universe Sources [43.7 kB]
Get:18 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/multiverse Sources [2,544 B]
Get:19 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/main amd64 Packages [627 kB]
Get:20 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/restricted amd64 Packages [20.2 kB]
Get:21 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/universe amd64 Packages [169 kB]
Get:22 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty-security/multiverse amd64 Packages [4,857 B]
Get:23 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/main Sources [1,335 kB]
Get:24 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/restricted Sources [5,335 B]
Get:25 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/universe Sources [7,926 kB]
Get:26 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/multiverse Sources [211 kB]
Get:27 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/main amd64 Packages [1,743 kB]
Get:28 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/restricted amd64 Packages [16.0 kB]
Get:29 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/universe amd64 Packages [7,589 kB]
Get:30 http://ubuntu.mirrors.uk2.net trusty/multiverse amd64 Packages [169 kB]
Fetched 22.3 MB in 3s (7,236 kB/s)
Reading package lists...
(Reading database ... 23208 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../wget_1.15-1ubuntu1.14.04.2_amd64.deb ...
Unpacking wget (1.15-1ubuntu1.14.04.2) over (1.15-1ubuntu1.14.04.1) ...
Setting up wget (1.15-1ubuntu1.14.04.2) ...
Already up-to-date.
Jun 28 15:26:26 dba080d7ce2b syslog-ng[153]: syslog-ng starting up; version='3.5.3'
2016-06-28 15:26:27,175 - NOTICE - nzbhydra - Starting NZBHydra
2016-06-28 15:26:27,175 - NOTICE - nzbhydra - Loading settings from settings.cfg
2016-06-28 15:26:27,176 - INFO - nzbhydra - Started
2016-06-28 15:26:27,177 - INFO - nzbhydra - Loading database file nzbhydra.db
2016-06-28 15:26:27,189 - INFO - database - Initializing database and creating tables
2016-06-28 15:26:27,238 - INFO - database - Created new version info entry with database version 1
2016-06-28 15:26:27,249 - INFO - indexers - Unable to find indexer with name Binsearch in database. Will add it
2016-06-28 15:26:27,257 - INFO - indexers - Activated indexer Binsearch
2016-06-28 15:26:27,257 - INFO - indexers - Unable to find indexer with name NZBClub in database. Will add it
2016-06-28 15:26:27,259 - INFO - indexers - Activated indexer NZBClub
2016-06-28 15:26:27,260 - INFO - indexers - Unable to find indexer with name NZBIndex in database. Will add it
2016-06-28 15:26:27,263 - INFO - indexers - Activated indexer NZBIndex
2016-06-28 15:26:27,264 - INFO - indexers - Unable to find indexer with name Womble in database. Will add it
2016-06-28 15:26:27,268 - INFO - indexers - Activated indexer Womble
2016-06-28 15:26:27,269 - INFO - indexers - Unable to find indexer with name omgwtfnzbs.org in database. Will add it
2016-06-28 15:26:27,283 - NOTICE - nzbhydra - Starting web app on 0.0.0.0:5075
2016-06-28 15:26:27,283 - NOTICE - nzbhydra - Go to http://127.0.0.1:5075 for the frontend

Share this post


Link to post

Reading package lists...
(Reading database ... 23208 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../wget_1.15-1ubuntu1.14.04.2_amd64.deb ...
Unpacking wget (1.15-1ubuntu1.14.04.2) over (1.15-1ubuntu1.14.04.1) ...
(Reading database ... 23208 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../wget_1.15-1ubuntu1.14.04.2_amd64.deb ...
Unpacking wget (1.15-1ubuntu1.14.04.2) over (1.15-1ubuntu1.14.04.1) ...
Setting up wget (1.15-1ubuntu1.14.04.2) ...
*** Running /etc/my_init.d/40_get_the_site.sh...
Cloning into '/config/hydra'...
Already up-to-date.
*** Running /etc/my_init.d/999_advanced_script.sh...
*** Running /etc/rc.local...
*** Booting runit daemon...
*** Runit started as PID 147
Jun 28 16:07:21 50cd6500feb0 syslog-ng[156]: syslog-ng starting up; version='3.5.3'

2016-06-28 16:07:22,794 - NOTICE - nzbhydra - Starting NZBHydra
2016-06-28 16:07:22,794 - NOTICE - nzbhydra - Loading settings from settings.cfg
2016-06-28 16:07:22,797 - INFO - nzbhydra - Started
2016-06-28 16:07:22,797 - INFO - nzbhydra - Loading database file nzbhydra.db
2016-06-28 16:07:22,794 - NOTICE - nzbhydra - Starting NZBHydra
2016-06-28 16:07:22,794 - NOTICE - nzbhydra - Loading settings from settings.cfg
2016-06-28 16:07:22,797 - INFO - nzbhydra - Started
2016-06-28 16:07:22,797 - INFO - nzbhydra - Loading database file nzbhydra.db
2016-06-28 16:07:22,962 - INFO - database - Initializing database and creating tables
2016-06-28 16:07:23,232 - INFO - database - Created new version info entry with database version 1

 

The cloning bit is missing from your log, which just tells us that this isn't the first time you've started the container.  Delete the container and remove all the appdata and then try again and see what the logs show.

 

I wonder whether you restarted the container before the cloning bit was complete.  I reckon this would break it for you.

Share this post


Link to post

Any idea why I tried to start it, but it doesn't start? No logs are created too except in the main log "emhttp: cmd: /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker logs --tail=350 -f hydra"

Share this post


Link to post

I am guessing the docker download is probably supposed to be larger than 514 B. Fails to install.

 

Pulling image: linuxserver/hydra:latest

IMAGE ID [latest]: Pulling from linuxserver/hydra.

IMAGE ID [a03be5b52c0f]: Already exists.

IMAGE ID [f6b6112e832f]: Already exists.

IMAGE ID [11b8b96c8a86]: Already exists.

IMAGE ID [5e57b4f45c56]: Already exists.

IMAGE ID [bd6fd2be2780]: Already exists.

IMAGE ID [fd2796691e2d]: Already exists.

IMAGE ID [2b8dc15bb642]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 399 B. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete.

IMAGE ID [ce893b71e4ad]: Pulling fs layer. Download complete. Extracting. Pull complete.

Status: Downloaded newer image for linuxserver/hydra:latest

 

TOTAL DATA PULLED: 514 B

 

Command:

root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name="hydra" --net="bridge" -e TZ="America/Los_Angeles" -e HOST_OS="unRAID" -e "PUID"="99" -e "PGID"="100" -p 5075:5075/tcp -v "/mnt/cache/downloads/":"/downloads":rw -v "/mnt/cache/appdata/hydra":"/config":rw linuxserver/hydra

945d31ea1bfb5e2208ccc5ff03ca8553de11384e30854328a263b90d5d3a384d

docker: Error response from daemon: Container command not found or does not exist..

 

The command failed.

Share this post


Link to post

No 514 bytes is possible.  I've upgraded and it does work for me....

 

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

 

Share this post


Link to post

No 514 bytes is possible.  I've upgraded and it does work for me....

 

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

 

my mappings are all in that post :) That is the full output of the attempt to install.

Share this post


Link to post

I'll do some testing tonight when I get home from work.

 

 

Share this post


Link to post

I am guessing the docker download is probably supposed to be larger than 514 B. Fails to install.

 

Pulling image: linuxserver/hydra:latest

IMAGE ID [latest]: Pulling from linuxserver/hydra.

IMAGE ID [a03be5b52c0f]: Already exists.

IMAGE ID [f6b6112e832f]: Already exists.

IMAGE ID [11b8b96c8a86]: Already exists.

IMAGE ID [5e57b4f45c56]: Already exists.

IMAGE ID [bd6fd2be2780]: Already exists.

IMAGE ID [fd2796691e2d]: Already exists.

IMAGE ID [2b8dc15bb642]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 399 B. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete.

IMAGE ID [ce893b71e4ad]: Pulling fs layer. Download complete. Extracting. Pull complete.

Status: Downloaded newer image for linuxserver/hydra:latest

 

TOTAL DATA PULLED: 514 B

 

Command:

root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name="hydra" --net="bridge" -e TZ="America/Los_Angeles" -e HOST_OS="unRAID" -e "PUID"="99" -e "PGID"="100" -p 5075:5075/tcp -v "/mnt/cache/downloads/":"/downloads":rw -v "/mnt/cache/appdata/hydra":"/config":rw linuxserver/hydra

945d31ea1bfb5e2208ccc5ff03ca8553de11384e30854328a263b90d5d3a384d

docker: Error response from daemon: Container command not found or does not exist..

 

The command failed.

 

something very specific to unraid about the location of the WORKDIR folder, didn't affect everyone as it works for CHBMB.

 

anyways, i've taken it out and repushed the image to the hub.

 

and 514 B is possible if you have other containers using our python base.

Share this post


Link to post

Anyone having any problems with NZBHydra, Sonarr and NZBGet ?  Sonarr stopped working recently after updating NZBHydra, I noticed in the official NZBHydra release notes that Sonarr support was broken but then later fixed.  Still not working for me.

 

NZBHydra works fine on it's own, but when I point Sonarr to NZBHydra as an indexer, I get the following errors.

 

NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Failed to add nzb REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb

  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.Nzbget.AddFromNzbFile (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode, System.String filename, System.Byte[] fileContent) <0x4102ada0 + 0x0026f> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Core.Download.UsenetClientBase`1[TSettings].Download (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) <0x4102a2a0 + 0x00521> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Core.Download.DownloadService.DownloadReport (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) <0x410296c0 + 0x00561> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseModule.DownloadRelease (NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseResource release) <0x410293c0 + 0x000c1> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseModule.<.ctor>b__7_0 (System.Object x) <0x4101b6f0 + 0x0002b> in <filename unknown>:0

  at (wrapper dynamic-method) System.Object:CallSite.Target (System.Runtime.CompilerServices.Closure,System.Runtime.CompilerServices.CallSite,System.Func`2<object, object>,object)

  at Nancy.Routing.Route+<>c__DisplayClass4.<Wrap>b__3 (System.Object parameters, CancellationToken context) <0x40f1d2f0 + 0x0014f> in <filename unknown>:0

 

Log from NZBGet

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Could not add collection REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb to queue

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: Extra content at the end of the document

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: SystemLiteral " or ' expected

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: Space required after the Public Identifier

 

Works fine if I use one of my indexers directly in Sonarr, and use that instead of NZBHydra, NZBGet does it thing without any issues.  That has been my workaround.

Share this post


Link to post

Anyone having any problems with NZBHydra, Sonarr and NZBGet ?  Sonarr stopped working recently after updating NZBHydra, I noticed in the official NZBHydra release notes that Sonarr support was broken but then later fixed.  Still not working for me.

 

NZBHydra works fine on it's own, but when I point Sonarr to NZBHydra as an indexer, I get the following errors.

 

NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Failed to add nzb REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb

  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.Nzbget.AddFromNzbFile (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode, System.String filename, System.Byte[] fileContent) <0x4102ada0 + 0x0026f> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Core.Download.UsenetClientBase`1[TSettings].Download (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) <0x4102a2a0 + 0x00521> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Core.Download.DownloadService.DownloadReport (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) <0x410296c0 + 0x00561> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseModule.DownloadRelease (NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseResource release) <0x410293c0 + 0x000c1> in <filename unknown>:0

  at NzbDrone.Api.Indexers.ReleaseModule.<.ctor>b__7_0 (System.Object x) <0x4101b6f0 + 0x0002b> in <filename unknown>:0

  at (wrapper dynamic-method) System.Object:CallSite.Target (System.Runtime.CompilerServices.Closure,System.Runtime.CompilerServices.CallSite,System.Func`2<object, object>,object)

  at Nancy.Routing.Route+<>c__DisplayClass4.<Wrap>b__3 (System.Object parameters, CancellationToken context) <0x40f1d2f0 + 0x0014f> in <filename unknown>:0

 

Log from NZBGet

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Could not add collection REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb to queue

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file REMOVED 1080i HDTV DD2.0 MPEG2-TrollHD.nzb

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: Extra content at the end of the document

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: SystemLiteral " or ' expected

ERROR Wed Aug 10 2016 18:56:02 Error parsing nzb-file: Space required after the Public Identifier

 

Works fine if I use one of my indexers directly in Sonarr, and use that instead of NZBHydra, NZBGet does it thing without any issues.  That has been my workaround.

I am having the exact same issue... Tested with both sab and nzbget...nzbs from Hydra do not work when sonarr pushes to either downloader.... If i remove Hydra from the mix and use the individual indexers it works again.... They both error out and say the nzbs are empty...

 

I posted on hydras GitHub issues thread, but no resolution yet....

 

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.