[Support] Linuxserver.io - Plex Requests


159 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Movies are working fine, but trying to add TV shows gives the error "Couldn't submit request, please try again" and the log shows "Error getting TVDB ID, none found!" It says this for any show I try

 

So after a bit of investigating it turned out it was indeed an error with the TVDB api that was fixed in 1.7.4 asked Sparklyball to trigger an update to the container, turns out he'd already done it... Got to hand it to him sometimes, he's efficient.  ;D

 

Check for docker updates and update the container.  Should be good.

No update yet, tried to update.

I dont get the same error, I get this one on TV Shows, but it is working fine on Movies.

"Couldn't submit request, please try again!"

Link to post
  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Looks like there is something going on with this docker right now and request errors. Here is an open Github issue discussing it:   https://github.com/lokenx/plexrequests-meteor/issues/492

This image has been updated now. A manual update was pushed by @sparklyballs.   Our images are updated every friday at 11pm GMT and the update that fixed this bug was released after that.

Can't say based on that why it's not working, but I thought you were security conscious?  Why are you opening random ports to the WAN when the more secure approach would be to reverse proxy this with

Posted Images

If by "force update" you mean the "Check for updates" button, I've done that. Just now, even, and it still says up to date.

 

no,  i mean the force update option on the docker tab in the unraid gui.

 

you may have to click advanced view on the right hand to expose it.

Link to post

If by "force update" you mean the "Check for updates" button, I've done that. Just now, even, and it still says up to date.

 

no,  i mean the force update option on the docker tab in the unraid gui.

 

you may have to click advanced view on the right hand to expose it.

Thanks!

 

Why not push a normal update? Would be easier.

Link to post

If by "force update" you mean the "Check for updates" button, I've done that. Just now, even, and it still says up to date.

 

no,  i mean the force update option on the docker tab in the unraid gui.

 

you may have to click advanced view on the right hand to expose it.

Thanks!

 

Why not push a normal update? Would be easier.

 

it is a normal pushed update, the force update option is an unraid thing and a pull.

 

Link to post

If by "force update" you mean the "Check for updates" button, I've done that. Just now, even, and it still says up to date.

 

no,  i mean the force update option on the docker tab in the unraid gui.

 

you may have to click advanced view on the right hand to expose it.

Thanks!

 

Why not push a normal update? Would be easier.

 

it is a normal pushed update, the force update option is an unraid thing and a pull.

But why does it not show then you search for updates then?

Link to post

If by "force update" you mean the "Check for updates" button, I've done that. Just now, even, and it still says up to date.

 

no,  i mean the force update option on the docker tab in the unraid gui.

 

you may have to click advanced view on the right hand to expose it.

Thanks!

 

Why not push a normal update? Would be easier.

 

it is a normal pushed update, the force update option is an unraid thing and a pull.

But why does it not show then you search for updates then?

 

because the check for updates thing is something of a hack to provide a feature that docker doesn't actually have, and is somewhat hit and miss, especially with manually pushed images.

Link to post

I have set up a Plex requests, all of the downloaders, e.t.c. settings are working but if somebody sends a request through it displays this message:

 

"Couldn't submit request. Please try again."

 

Have I missed a setting which is causing this problem?

 

The issue is the same for both shows and movies? Have you enabled and tested CP\Sonarr config from within PR?

Link to post

I got this installed and everything appears to be working. When I go to approve a TV request, it fails with an error. In the logs I see an error that appears to have a time stamp around when the request was made "TVMAZESearch Error -> Cannot read property 'medium' of null". Any ideas what is causing this?

Link to post

I got this installed and everything appears to be working. When I go to approve a TV request, it fails with an error. In the logs I see an error that appears to have a time stamp around when the request was made "TVMAZESearch Error -> Cannot read property 'medium' of null". Any ideas what is causing this?

Tried to force an update from unraid? You need to click the advanced view to see the option.

Link to post

That kind of fixed it. I was able to approve the request and now some searches are failing with the same error for shows I know exist. Seems Movies work fine, haven't had any fail. Shows are hit or miss. I can search for a couple that will work fine and a few will fail. The log errors are all the same as listed above.

Link to post

Hi, there seems to be a new update available for plexrequests and it is fixing the tvmaze error described above.

 

Latest commit: Resolved issue with TVMaze search results not being indexed correctly.

 

Could the marvelous LS.io devs please update this docker. Thanks in advance

Link to post

Hi, there seems to be a new update available for plexrequests and it is fixing the tvmaze error described above.

 

Latest commit: Resolved issue with TVMaze search results not being indexed correctly.

 

Could the marvelous LS.io devs please update this docker. Thanks in advance

 

updated

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.