[Support] binhex - rTorrentVPN


Recommended Posts

This is my first working docker for unraid (seems to be at least) since I'm new to this and I was wondering if there are some common things for newbies to change? And is it ok if I just post my entire log on here to check if its running right? I left the host path as default...I was wondering how the host path relates to the container path? I'd like to save torrents to a share I made...and eventually get them moved automatically to the right spot would be nice but I can figure that out over time.

 

I'll put in some parts of the log at least...

 

2020-04-10 19:42:17.141547 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2020-04-10 19:42:17.179352 [info] OpenVPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/DE Frankfurt.ovpn
2020-04-10 19:42:17.238820 [info] VPN remote line defined as 'remote de-frankfurt.privateinternetaccess.com 1198'
2020-04-10 19:42:17.271681 [info] VPN_REMOTE defined as 'de-frankfurt.privateinternetaccess.com'
2020-04-10 19:42:17.304807 [info] VPN_PORT defined as '1198'
2020-04-10 19:42:17.341801 [info] VPN_PROTOCOL defined as 'udp'
2020-04-10 19:42:17.374823 [info] VPN_DEVICE_TYPE defined as 'tun0'
2020-04-10 19:42:17.407836 [info] VPN_PROV defined as 'pia'
2020-04-10 19:42:17.439518 [info] LAN_NETWORK defined as '192.168.0.0/24'
2020-04-10 19:42:17.471561 [info] NAME_SERVERS defined as '209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1'
2020-04-10 19:42:17.503428 [info] VPN_USER defined as 'eyyy deleted'
2020-04-10 19:42:17.535440 [info] VPN_PASS defined as 'eyyy deleted'
2020-04-10 19:42:17.567492 [info] VPN_OPTIONS not defined (via -e VPN_OPTIONS)
2020-04-10 19:42:17.599686 [info] STRICT_PORT_FORWARD defined as 'yes'
2020-04-10 19:42:17.632217 [info] ENABLE_PRIVOXY defined as 'no'
2020-04-10 19:42:17.665374 [info] ENABLE_AUTODL_IRSSI defined as 'no'
2020-04-10 19:42:17.698638 [info] ENABLE_RPC2 defined as 'no'
2020-04-10 19:42:17.732100 [info] ENABLE_WEBUI_AUTH defined as 'yes'
2020-04-10 19:42:17.765201 [info] WEBUI_USER defined as 'admin'
2020-04-10 19:42:17.797004 [info] WEBUI_PASS defined as ''
2020-04-10 19:42:17.870784 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-04-10 19:42:17.901856 [info] Starting Supervisor...
2020-04-10 19:42:18,161 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/rtorrent.conf" during parsing
2020-04-10 19:42:18,162 INFO Set uid to user 0 succeeded
2020-04-10 19:42:18,165 INFO supervisord started with pid 6
2020-04-10 19:42:19,167 INFO spawned: 'logrotate-script' with pid 183
2020-04-10 19:42:19,169 INFO spawned: 'pyrocore-script' with pid 184
2020-04-10 19:42:19,170 INFO spawned: 'rutorrent-script' with pid 185
2020-04-10 19:42:19,172 INFO spawned: 'start-script' with pid 186
2020-04-10 19:42:19,174 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 187
2020-04-10 19:42:19,174 INFO reaped unknown pid 7
2020-04-10 19:42:19,182 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2020-04-10 19:42:19,183 INFO success: logrotate-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-10 19:42:19,183 INFO success: pyrocore-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-10 19:42:19,183 INFO success: rutorrent-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-10 19:42:19,183 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-10 19:42:19,184 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-10 19:42:19,184 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] rTorrent config file doesnt exist, copying default to /config/rtorrent/config/...

2020-04-10 19:42:19,203 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Password contains characters which could cause authentication issues, please consider changing this if possible
 

 

Edited by 404_BalancedLifeNotFound
Deleted most of the log for brevity.
Link to comment

Hi I have an issue when deploying this container.  When deployed using the bridge interface all works and the web ui is accessible.  If i use a custom bridge interface and specify a manual ip the container runs and functions as expected (privoxy works, downloads added via other sources work when in the console curl ifconfig.io returns the address of the VPN server i am connecting to).  However when using a custom bridge interface to allow the container to use its own address the web ui cannot be accessed either from within unraid or directly via http://[containerIP]:9080.  Should this container support the use of custom IP address on a container for accessing the web ui?

Link to comment

Hi, I just switched from your delugevpn to rtorrentvpn. Thanks for both these great containers. I copied the openvpn files from deluge to rtorrent. I'm able to get to the webui and download a torrent, however I don't believe privoxy is working. On my desktop, I'm using Chrome and the foxyproxy extension to access unraid/rtorrentvpn to connect to certain torrent sites but am unable to connect. Is there a way to check if it's working? I've included my logs below, thank you!

 

 

Edited by puncho
Link to comment

can anybody help with why my webui wont start? below is the logs from the start.

 

ErrorWarningSystemArrayLogin


Created by...
___. .__ .__
\_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___
| __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ /
| \_\ \ | | \ Y \ ___/ > <
|___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \
\/ \/ \/ \/ \/
https://hub.docker.com/u/binhex/

2020-04-24 19:19:48.538621 [info] System information Linux e78bbfd2030e 4.19.107-Unraid #1 SMP Thu Mar 5 13:55:57 PST 2020 x86_64 GNU/Linux
2020-04-24 19:19:48.581053 [info] PUID defined as '99'
2020-04-24 19:19:49.118482 [info] PGID defined as '100'
2020-04-24 19:19:49.821324 [info] UMASK defined as '000'
2020-04-24 19:19:49.856519 [info] Permissions already set for volume mappings
2020-04-24 19:19:49.897334 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2020-04-24 19:19:49.949600 [info] OpenVPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/US New York City.ovpn
2020-04-24 19:19:50.017419 [info] VPN remote line defined as 'remote us-newyorkcity.privateinternetaccess.com 1198'
2020-04-24 19:19:50.053083 [info] VPN_REMOTE defined as 'us-newyorkcity.privateinternetaccess.com'
2020-04-24 19:19:50.093361 [info] VPN_PORT defined as '1198'
2020-04-24 19:19:50.142383 [info] VPN_PROTOCOL defined as 'udp'
2020-04-24 19:19:50.181775 [info] VPN_DEVICE_TYPE defined as 'tun0'
2020-04-24 19:19:50.216503 [info] VPN_PROV defined as 'pia'
2020-04-24 19:19:50.253263 [info] LAN_NETWORK defined as '192.168.1.0/24'
2020-04-24 19:19:50.288324 [info] NAME_SERVERS defined as '209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1'
2020-04-24 19:19:50.323783 [info] VPN_USER defined as ''
2020-04-24 19:19:50.358979 [info] VPN_PASS defined as ''
2020-04-24 19:19:50.394011 [info] VPN_OPTIONS not defined (via -e VPN_OPTIONS)
2020-04-24 19:19:50.429004 [info] STRICT_PORT_FORWARD defined as 'no'
2020-04-24 19:19:50.464201 [info] ENABLE_PRIVOXY defined as 'no'
2020-04-24 19:19:50.499897 [info] ADDITIONAL_PORTS not defined (via -e ADDITIONAL_PORTS), skipping allow for custom incoming ports
2020-04-24 19:19:50.535214 [info] ENABLE_AUTODL_IRSSI defined as 'no'
2020-04-24 19:19:50.575723 [info] ENABLE_RPC2 defined as 'no'
2020-04-24 19:19:50.610757 [info] ENABLE_WEBUI_AUTH defined as 'yes'
2020-04-24 19:19:50.646147 [info] WEBUI_USER defined as 'admin'
2020-04-24 19:19:50.686288 [info] WEBUI_PASS defined as ''
2020-04-24 19:19:50.780034 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-04-24 19:19:50.813708 [info] Starting Supervisor...
2020-04-24 19:19:51,099 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/rtorrent.conf" during parsing
2020-04-24 19:19:51,100 INFO Set uid to user 0 succeeded
2020-04-24 19:19:51,104 INFO supervisord started with pid 6
2020-04-24 19:19:52,107 INFO spawned: 'logrotate-script' with pid 188
2020-04-24 19:19:52,110 INFO spawned: 'pyrocore-script' with pid 189
2020-04-24 19:19:52,112 INFO spawned: 'rutorrent-script' with pid 190
2020-04-24 19:19:52,115 INFO spawned: 'start-script' with pid 191
2020-04-24 19:19:52,117 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 192
2020-04-24 19:19:52,118 INFO reaped unknown pid 7
2020-04-24 19:19:52,127 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2020-04-24 19:19:52,127 INFO success: logrotate-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-24 19:19:52,128 INFO success: pyrocore-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-24 19:19:52,128 INFO success: rutorrent-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-24 19:19:52,128 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-24 19:19:52,128 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-04-24 19:19:52,128 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] rTorrent config file already exists, skipping copy

2020-04-24 19:19:52,206 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.0.1

2020-04-24 19:19:52,212 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.222 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,219 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.69.80 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,225 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,230 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.1.1.1 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,234 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.218 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,237 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,241 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.70.40 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,244 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.0.0.1 to /etc/resolv.conf

2020-04-24 19:19:52,387 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Docker network defined as 172.17.0.0/16

2020-04-24 19:19:52,391 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 192.168.1.0/24 as route via docker eth0

2020-04-24 19:19:52,392 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2020-04-24 19:19:52,393 DEBG 'start-script' stdout output:
default via 172.17.0.1 dev eth0
172.17.0.0/16 dev eth0 proto kernel scope link src 172.17.0.6
192.168.1.0/24 via 172.17.0.1 dev eth0

2020-04-24 19:19:52,393 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2020-04-24 19:19:52,396 DEBG 'start-script' stdout output:
iptable_mangle 16384 1
ip_tables 24576 3 iptable_filter,iptable_nat,iptable_mangle

2020-04-24 19:19:52,396 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2020-04-24 19:19:52,412 DEBG fd 11 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 139766359423056 for <Subprocess at 139766359422384 with name pyrocore-script in state RUNNING> (stdout)>
2020-04-24 19:19:52,413 DEBG fd 15 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 139766358868464 for <Subprocess at 139766359422384 with name pyrocore-script in state RUNNING> (stderr)>
2020-04-24 19:19:52,413 INFO exited: pyrocore-script (exit status 0; expected)
2020-04-24 19:19:52,414 DEBG received SIGCHLD indicating a child quit
2020-04-24 19:19:52,468 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2020-04-24 19:19:52,470 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD DROP
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --sport 1198 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 9080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 9080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 9443 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 9443 -j ACCEPT
-A INPUT -s 192.168.1.0/24 -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 5000 -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --dport 1198 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 9080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 9080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 9443 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 9443 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 192.168.1.0/24 -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 5000 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT

2020-04-24 19:19:52,471 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2020-04-24 19:19:52,473 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Starting OpenVPN...

2020-04-24 19:19:52,503 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:52 2020 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible
Fri Apr 24 19:19:52 2020 OpenVPN 2.4.8 [git:makepkg/3976acda9bf10b5e+] x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [PKCS11] [MH/PKTINFO] [AEAD] built on Jan 3 2020
Fri Apr 24 19:19:52 2020 library versions: OpenSSL 1.1.1d 10 Sep 2019, LZO 2.10

2020-04-24 19:19:52,505 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] OpenVPN started

2020-04-24 19:19:52,505 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:52 2020 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2020-04-24 19:19:52,508 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:52 2020 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]209.95.50.140:1198
Fri Apr 24 19:19:52 2020 UDP link local: (not bound)
Fri Apr 24 19:19:52 2020 UDP link remote: [AF_INET]209.95.50.140:1198

2020-04-24 19:19:52,628 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:52 2020 [75efb4008384919d8f23175474a89651] Peer Connection Initiated with [AF_INET]209.95.50.140:1198

2020-04-24 19:19:53,820 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:53 2020 TUN/TAP device tun0 opened
Fri Apr 24 19:19:53 2020 /usr/bin/ip link set dev tun0 up mtu 1500

2020-04-24 19:19:53,823 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:53 2020 /usr/bin/ip addr add dev tun0 local 10.32.10.6 peer 10.32.10.5

2020-04-24 19:19:53,825 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:53 2020 /root/openvpnup.sh tun0 1500 1558 10.32.10.6 10.32.10.5 init

2020-04-24 19:19:53,835 DEBG 'start-script' stdout output:
Fri Apr 24 19:19:53 2020 Initialization Sequence Completed

2020-04-24 19:19:53,987 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Port forwarding is not enabled

2020-04-24 19:19:54,110 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address...

2020-04-24 19:19:54,215 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.22.68'

2020-04-24 19:19:54,218 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to get external IP using Name Server 'ns1.google.com'...

2020-04-24 19:19:54,515 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully retrieved external IP address 196.52.2.82

2020-04-24 19:19:55,020 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] rTorrent listening interface IP 0.0.0.0 and VPN provider IP 10.32.10.6 different, marking for reconfigure

2020-04-24 19:19:55,025 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] rTorrent not running

2020-04-24 19:19:55,026 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Removing any rTorrent session lock files left over from the previous run...

2020-04-24 19:19:55,028 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Attempting to start rTorrent...

2020-04-24 19:19:55,030 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Script started, output log file is '/home/nobody/typescript'.

2020-04-24 19:19:55,066 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Script done.

2020-04-24 19:20:24,812 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[warn] Wait for rTorrent process to start aborted, too many retries

2020-04-24 19:20:24,813 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Initialising ruTorrent plugins (checking rTorrent is running)...
 

Edited by Chris.Grant
removed password info
Link to comment

I went through a long haul installing my unraid server with dockers and was first mostly linuxserver containers BUT have completely switched to solely binhex containers due to compatibility with paths etc. My very last thing to set up is to access rtorrentvpn from my mobile browser. I have an iPhone so can’t use Transdroid but found this plug-in. I followed the exact instructions (changing paths to account for binhex-rtorrentvpn of course) but it would not load. Then I modified the plugins.ini file to include [mobile] enabled = yes but noticed that as soon as I restart rtorrentvpn the line is removed from the .ini file. Just wanted to see if it is even possible to use this plugin with the binhex container. If not, I’ll give up and call it a day.

 

https://github.com/xombiemp/rutorrentMobile

Link to comment
5 hours ago, ritty said:

I followed the exact instructions (changing paths to account for binhex-rtorrentvpn of course) but it would not load. Then I modified the plugins.ini file to include [mobile] enabled = yes but noticed that as soon as I restart rtorrentvpn the line is removed from the .ini file. Just wanted to see if it is even possible to use this plugin with the binhex container. If not, I’ll give up and call it a day.

 

where did you place the plugin?, it should be copied to /config/rutorrent/user-plugins/ then restart the container and in the rutorrent web ui enable the plugin. that should do it i think.

Link to comment
2 hours ago, binhex said:

where did you place the plugin?, it should be copied to /config/rutorrent/user-plugins/ then restart the container and in the rutorrent web ui enable the plugin. that should do it i think.

I did try that first but that didn’t work. I was hoping it was gonna be that simple but after it didn’t work I moved in to the instructions on github.

Link to comment
2 minutes ago, ritty said:

I did try that first but that didn’t work. I was hoping it was gonna be that simple but after it didn’t work I moved in to the instructions on github.

if its not in /config/rutorrent/user-plugins/ then its in the wrong place, so start with that and see if you can enable it (will require a restart of the container of course).

Link to comment
19 minutes ago, binhex said:

if its not in /config/rutorrent/user-plugins/ then its in the wrong place, so start with that and see if you can enable it (will require a restart of the container of course).

I put the extracted "mobile" folder in /config/rutorrent/user-plugins/ and then restarted rtorrentvpn i.e there is now a directory /config/rutorrent/user-plugins/mobile/. The webui loads up and there isn't a "mobile" plugin under the plugins tab as shown in pic.

Edited by ritty
Link to comment
3 minutes ago, ritty said:

The webui loads up and there isn't a "mobile" plugin under the plugins tab as shown in pic.

thats not showing the plugins tab, also please dont display anything you are downloading, can you delete the previous screenshot, i only need to see the plugins listed - bottom half of the screen, 'plugins' tab.

Edited by binhex
Link to comment
4 minutes ago, binhex said:

thats not showing the plugins tab, also please dont display anything you are downloading, can you delete the previous screenshot, i only need to see the plugins listed - bottom half of the screen, 'plugins' tab.

 

As shown, it is "Not loaded" and when i disable and re-enable, it just shows not loaded

 

2129236645_ScreenShot2020-04-27at3_32_11AM.thumb.png.a0254422dde753c7a4c5637a40bc11f9.png

Link to comment
3 minutes ago, ritty said:

As shown, it is "Not loaded" and when i disable and re-enable, it just shows not loaded

this looks to be normal, note the documentation:-

 

Quote

If you set plugin.enableAutodetect to true, the plugin will automaticaly load when detecting a mobile device. To force load the plugin in a desktop browser add '?mobile=1' to the end of the rutorrent url.

so try now connecting to the rutorrent web ui from your mobile device or with your desktop pc with ?mobile=1 to the end of the url to force it to load

Edited by binhex
Link to comment
4 minutes ago, binhex said:

this looks to be normal, note the documentation:-

 

so try now connecting to the rutorrent web ui from your mobile device or with your desktop pc with ?mobile=1 to the end of the url to force it to load

Tried both mobile and desktop with the ?mobile=1 and neither work...dang... well i appreciate the help binhex but it is all good.. i guess it just isnt compatible. 

Thanks for the help.

Link to comment
1 minute ago, ritty said:

Tried both mobile and desktop with the ?mobile=1 and neither work...dang... well i appreciate the help binhex but it is all good.. i guess it just isnt compatible. 

Thanks for the help.

just tried it on my mobile, works no probs and also works on desktop, but obviously looks pretty odd.

 

for mobile you do NOT need to append ?mobile=1, that is only if you want to test it on desktop, just hit the rutorrent web ui normal url on your mobile.

Edited by binhex
Link to comment
3 minutes ago, binhex said:

just tried it on my mobile, works no probs and also works on desktop, but obviously looks pretty odd.

 

for mobile you do NOT need to append ?mobile=1, that is only if you want to test it on desktop, just hit the rutorrent web ui normal url on your mobile.

hmmm okay i will keep trying. Doesnt make sense what I am doing wrong. It's literally as easy as dropping the 'mobile' folder in user-plugins and then restarting the container. Weird. Should be straightforward.

Link to comment
Just now, ritty said:

hmmm okay i will keep trying. Doesnt make sense what I am doing wrong. It's literally as easy as dropping the 'mobile' folder in user-plugins and then restarting the container. Weird. Should be straightforward.

thats all ive done.

Link to comment
Just now, binhex said:

it says not loaded, because this is a web ui i think it loads on demand, so only when a mobile device is connected.

Okay thanks Binhex. I will keep trying I guess and try to figure out what else is going on. Appreciate the help!

Link to comment

One last thing: after i delete the 'mobile' folder and restart the container. When i go to the plugins tab, 'mobile' is still there. Is there a way i can delete that out of the plugins tab? I feel like a complete refresh would help the situation.

 

I already tried deleting the "rutorrent" folder then reloading the container and the mobile plugin still shows up in the web ui which is weird.

Link to comment
16 minutes ago, ritty said:

One last thing: after i delete the 'mobile' folder and restart the container. When i go to the plugins tab, 'mobile' is still there. Is there a way i can delete that out of the plugins tab? I feel like a complete refresh would help the situation.

 

I already tried deleting the "rutorrent" folder then reloading the container and the mobile plugin still shows up in the web ui which is weird.

easiest way is to go to unraid webui/docker/left click icon and edit, change a value of something then change it back and click apply, this will re-create the container.

Link to comment

I figured it out. It's because I block port 80 on my router but keep 443 open for my domain/nginx. For some reason when i load the webui outside my home network, it does not load the mobile plugin but when i load it from inside, it works. Very strange but at least i figured out the issue.

 

Thanks Binhex.

Link to comment
13 hours ago, ritty said:

I figured it out. It's because I block port 80 on my router but keep 443 open for my domain/nginx. For some reason when i load the webui outside my home network, it does not load the mobile plugin but when i load it from inside, it works. Very strange but at least i figured out the issue.

 

Thanks Binhex.

Actually, it might be an issue with nginx now that im investigating more. Regardless, i got it figured.

 

If anybody else has an issue where they cannot see rtorrent via reverse proxy with a phone, disable the extsearch plugin. Took awhile to figure that one out. Hope it helps somebody else! :)

Edited by ritty
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.