[Support] paulpoco - DelugeVPN-Flexget


66 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

On ‎6‎/‎30‎/‎2018 at 7:14 PM, Paul_Ber said:

 

Downloads shouldn't going to your appdata folder.

image.thumb.png.3cb79cf6148783cdaf38c3e22cbca824.png

 

Also the mapping should keep appdata separate from your media to download.  Ignore the /Dropbox mapping.

image.png.4968f615e965101b4e3e18e539d26421.png

hi

   I   getting  this  error  when  I  change  the  folder  to  any  other  then  the one  which is  preset  ie  in deluge   /data/

I get   Permission denied   when  I  change  the  folder

 

can  any one  help  what  is  wrong   

 

thanks

 

 

backupking

 

hi

  all

       looks  like  it   was   a mapping  issue  still learning  with unraid  working fine now

 

 

conrad

Edited by backupking
Link to post
  • 10 months later...
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Q9. Does DelugeVPN/SABnzbdVPN/rTorrentVPN prevnet ip leakage when the tunnel goes down (aka include a 'kill switch') ?   A9. IP leakage is prevented by the use of iptables rules, this is sig

Master Version: Not sure what is going on, just updated, and now it crashes without much in the logs. Debug mask set to true or false comes up with same logs I will install and test dev, as

Now we just need Transdroid to update their Android app.  The new version of Deluge fixed some webui security and that broke Transdroid.

Posted Images

Ok I got the tagged "Dev" working with latest deluge/flexget.  Thanks to Binhex and his fine work, I copied and pasted the changes from Summer 2018.

 

For some reason the deluge-client didn't get installed and that stops it from working.  A manual install fixes that.

 

deluge-client >=1.5 is required. `pip install deluge-client` to install.

 

 

Dockerhub Repository paulpoco/arch-delugevpn-dev:Dev

 

]# flexget -V
2.21.10

 

]# deluge --version
deluge 2.0.3
libtorrent: 1.1.12.0
Python: 3.7.3
OS: Linux Arch Linux

 

Found this Magnet link to use to check from your Deulge what the VPN address is, just to check that VPN is working:

Magnet Link

 

 

 

Edited by Paul_Ber
Added Magnet Link
Link to post
  • 4 months later...

Hi, so yesterday I added a cache drive and moved everything over. Had to reset up the docker apps since they weren't there and a notice saying I needed to do it since I updated from v6 or something like that. Thought I did everything right in just pointing to the app folder and everything else but for some reason got an Error on a torrent I'd try to download. So I deleted that docker and image and tried resetting it up again. Now I can't get it to load using PIA. If I disable the VPN, it will load. Anything I should try to get it going again? 

Link to post
1 hour ago, yanksno1 said:

Hi, so yesterday I added a cache drive and moved everything over. Had to reset up the docker apps since they weren't there and a notice saying I needed to do it since I updated from v6 or something like that. Thought I did everything right in just pointing to the app folder and everything else but for some reason got an Error on a torrent I'd try to download. So I deleted that docker and image and tried resetting it up again. Now I can't get it to load using PIA. If I disable the VPN, it will load. Anything I should try to get it going again? 

Which version?   Master or Dev?

 

I haven't updated master in awhile.

 

The Dev version is working for me but I haven't tried removing it and reinstalling.

 

This is a hobby so not sure how to help.   When I get some time I'll try and pull the changes from Dev into master.

Link to post

Master Version:

Not sure what is going on, just updated, and now it crashes without much in the logs. Debug mask set to true or false comes up with same logs

I will install and test dev, as I no longer see a master version, only 2 dev versions available.

<

___. .__ .__
\_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___
| __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ /
| \_\ \ | | \ Y \ ___/ > <
|___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \
\/ \/ \/ \/ \/
https://hub.docker.com/u/binhex/

2019-12-04 17:03:37.527209 [info] System information Linux 642928f489f4 5.3.6-Unraid #2 SMP Wed Oct 16 14:28:06 PDT 2019 x86_64 GNU/Linux
2019-12-04 17:03:37.565416 [info] PUID defined as '99'
2019-12-04 17:03:37.760181 [info] PGID defined as '100'
2019-12-04 17:03:38.047748 [info] UMASK defined as '000'
2019-12-04 17:03:38.082860 [info] Permissions already set for volume mappings
2019-12-04 17:03:38.125948 [info] DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL not defined,(via -e DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL), defaulting to 'info'
2019-12-04 17:03:38.160930 [info] DELUGE_WEB_LOG_LEVEL not defined,(via -e DELUGE_WEB_LOG_LEVEL), defaulting to 'info'
2019-12-04 17:03:38.197591 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2019-12-04 17:03:38.245688 [info] OpenVPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/**

>

Link to post
On 12/4/2019 at 7:07 PM, The_Doctor said:

Master Version:

Not sure what is going on, just updated, and now it crashes without much in the logs. Debug mask set to true or false comes up with same logs

I will install and test dev, as I no longer see a master version, only 2 dev versions available.

<

___. .__ .__
\_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___
| __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ /
| \_\ \ | | \ Y \ ___/ > <
|___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \
\/ \/ \/ \/ \/
https://hub.docker.com/u/binhex/

2019-12-04 17:03:37.527209 [info] System information Linux 642928f489f4 5.3.6-Unraid #2 SMP Wed Oct 16 14:28:06 PDT 2019 x86_64 GNU/Linux
2019-12-04 17:03:37.565416 [info] PUID defined as '99'
2019-12-04 17:03:37.760181 [info] PGID defined as '100'
2019-12-04 17:03:38.047748 [info] UMASK defined as '000'
2019-12-04 17:03:38.082860 [info] Permissions already set for volume mappings
2019-12-04 17:03:38.125948 [info] DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL not defined,(via -e DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL), defaulting to 'info'
2019-12-04 17:03:38.160930 [info] DELUGE_WEB_LOG_LEVEL not defined,(via -e DELUGE_WEB_LOG_LEVEL), defaulting to 'info'
2019-12-04 17:03:38.197591 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2019-12-04 17:03:38.245688 [info] OpenVPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/**

>

I ran into the same problem it looks like everyone was having. I didn't realize it until last night and had a few minutes to do some digging. It looks like in the latest version of the binhex container, the VPN_REMOTE and VPN_PORT variables are no longer being passed. That might not be the full story because, like I said, I only had a few minutes to look into it. I simply had to add the remote setting back into my openvpn config file to get things mostly working.

Link to post
6 minutes ago, AeonicArchangel said:

I ran into the same problem it looks like everyone was having. I didn't realize it until last night and had a few minutes to do some digging. It looks like in the latest version of the binhex container, the VPN_REMOTE and VPN_PORT variables are no longer being passed. That might not be the full story because, like I said, I only had a few minutes to look into it. I simply had to add the remote setting back into my openvpn config file to get things mostly working.

Thanks I'll look into this when I have time.

Link to post
  • 10 months later...

so I realize it's been a minute since there was a reply here, but I thought I would try anyway. I use the binhex delugevpn docker and followed spaceinvarder1's videos about a year ago, and have used sonarr for shows, and manually download anime. I want to automate that with an RSS feed. this seems like the simplest solution, but I can't seem to get this to work. do I have to completely delete the other docker i've had working, or is stopping it enough for this to work? I cant seem to get the docker to start. it just sits there as "stopped" every time I try and start it. any help would be appreciated

Link to post
  • 2 months later...

@binhex I got my version https://github.com/paulpoco/arch-delugevpn/tree/dev kind of working.  The only way I get it to work is to login into the Console on the Docker and type "deluge web", then I can get to the Deluge WebUI.  And it asks me to start the daemon and connect to to it, it happened so fast not sure if Daemon was already working. 

 

I notice there are less files than in your version.  My version is almost the same as yours but has Flexget.

It like it is not doing something fully.

image.png.682e0271e13c82da6fd9560f37dd2c82.png

Link to post

 

Deluge-Flexget-icon.png.96b2666ce66bf772af9139c2ae71376d.png

delugevpn flexget dev
The Dev version is fully up to date and working as of Jan 12, 2021

Flexget 3.1.98

deluge 2.0.4.dev38
libtorrent: 1.2.10.0
Python: 3.9.1

OpenVPN 2.5.0
OS: Linux Arch Linux

 

Link to post
  • 4 months later...

I know it has been a while since this was active, but I'll try anyway.

 

I'm using the dev version of this and it's working fine as far as I can tell. My one issue is that the flexget daemon doesn't run at startup/reboot. It's not a super big deal to run the command myself, but it'd be nice if I didn't have to. Is this a known issue, or something wrong on my end somehow?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.