Jump to content
binhex

[Support] binhex - Radarr

228 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I have added several addresses to WebGUIs and have them revert at odd times. 

/mylar and /headphones always seem to get removed from my templates. 

It is annoying and I tried several different ‘fixes’ which never worked. Likely this is the same issue. 

Share this post


Link to post

Need some help,

 

Radarr will not rename and move to my movies folder :/

 

I have the same settings as sonarr which would fine.

Share this post


Link to post

Hi,

 

My Radarr is not labeling torrents sent to Deluge. Although they end up downloading, they are never sorted, and its as if Radarr does not know they exist, despite the fact it is fetched by Radarr. 

 

My Sonarr was doing this with Deluge too at one stage but magically came good.

 

Log:

 

Couldn't add report to download queue. Wind.River.2017.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG: Unable to connect to Deluge, please check your settings

 

NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Unable to connect to Deluge, please check your settings ---> System.Net.WebException: The request timed out
  at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00059] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1033 
  at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x0000e] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1045 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.ManagedHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x0012b] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\ManagedHttpDispatcher.cs:74 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.FallbackHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x000cc] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\FallbackHttpDispatcher.cs:58 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.ExecuteRequest (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookieContainer) [0x0007e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:114 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Execute (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00008] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:50 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeProxy.ExecuteRequest[TResult] (NzbDrone.Common.Http.JsonRpcRequestBuilder requestBuilder, System.String method, System.Object[] arguments) [0x0000e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Deluge\DelugeProxy.cs:213 
   --- End of inner exception stack trace ---
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeProxy.ExecuteRequest[TResult] (NzbDrone.Common.Http.JsonRpcRequestBuilder requestBuilder, System.String method, System.Object[] arguments) [0x0006f] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Deluge\DelugeProxy.cs:234 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeProxy.ProcessRequest[TResult] (NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeSettings settings, System.String method, System.Object[] arguments) [0x00008] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Deluge\DelugeProxy.cs:180 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeProxy.SetLabel (System.String hash, System.String label, NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.DelugeSettings settings) [0x00000] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Deluge\DelugeProxy.cs:158 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Deluge.Deluge.AddFromMagnetLink (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteMovie remoteMovie, System.String hash, System.String magnetLink) [0x00025] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Deluge\Deluge.cs:42 
  at NzbDrone.Core.Download.TorrentClientBase`1[TSettings].DownloadFromMagnetUrl (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteMovie remoteMovie, System.String magnetUrl) [0x00048] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\TorrentClientBase.cs:214 
  at NzbDrone.Core.Download.TorrentClientBase`1[TSettings].Download (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteMovie remoteMovie) [0x000f1] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\TorrentClientBase.cs:103 
  at NzbDrone.Core.Download.DownloadService.DownloadReport (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteMovie remoteMovie, System.Boolean foceDownload) [0x000a3] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\DownloadService.cs:64 
  at NzbDrone.Core.Download.ProcessDownloadDecisions.ProcessDecisions (System.Collections.Generic.List`1[T] decisions) [0x00183] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\ProcessDownloadDecisions.cs:88 

Share this post


Link to post

Radarr starting giving me some problems since the new update and also the new nzbget update. This is what is showing on my log below. I am getting the same error in sonarr as well. It will send the movie to nzbget and will show up in the history as "copy" and then show as instantly downloaded in radarr but nothing happens after that. The file never shows up in the download section of nzbget. Any ideas? I looked at all my settings and nothing has been changed since the update. 

NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Unable to connect to NZBGet. Error getting response stream (ReadDone2): ReceiveFailure ---> System.Net.WebException: Error getting response stream (ReadDone2): ReceiveFailure ---> System.Exception:   at System.Net.WebConnection.HandleError (System.Net.WebExceptionStatus st, System.Exception e, System.String where) [0x00031] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Net.WebConnection.ReadDone (System.IAsyncResult result) [0x00056] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Net.Sockets.SocketAsyncResult+<>c.<Complete>b__27_0 (System.Object state) [0x00000] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem () [0x00015] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Threading.ThreadPoolWorkQueue.Dispatch () [0x00074] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback () [0x00000] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Net.WebConnection.HandleError (System.Net.WebExceptionStatus st, System.Exception e, System.String where) [0x00031] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/WebConnection.cs:439 
   --- End of inner exception stack trace ---
  at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00059] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1033 
  at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x0000e] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1045 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.ManagedHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x0012b] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\ManagedHttpDispatcher.cs:74 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.FallbackHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x000cc] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\FallbackHttpDispatcher.cs:58 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.ExecuteRequest (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookieContainer) [0x0007e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:114 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Execute (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00008] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:50 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.ProcessRequest[T] (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings, System.String method, System.Object[] parameters) [0x00047] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:232 
   --- End of inner exception stack trace ---
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.ProcessRequest[T] (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings, System.String method, System.Object[] parameters) [0x0008e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:245 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.GetHistory (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings) [0x00000] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:135 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.Nzbget.GetHistory () [0x00000] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\Nzbget.cs:128 

 

Share this post


Link to post
On 4/23/2018 at 6:11 PM, schilling3003 said:

I recently began getting the error below when searching to add new movies, no matter what I am searching for.

 

There Was An Error Searching For 'Star'.
If the movie title contains non-alphanumeric characters try removing them, otherwise try your search again later.

 

"Star" was just an example. I get the same error no matter what I try to search for. I have not made any changes to my setup, everything worked fine until the past day or so.

 

Any suggestions?

did you get this fixed? I am having same issue now. 

Share this post


Link to post

hi binhex, I've this error with radarr

"container_linux.go:265: starting container process caused "exec: \"/usr/bin/tini\": stat /usr/bin/tini: no such file or directory"

 

can you please assist me to fix?

 

regards

Share this post


Link to post
On 6/17/2018 at 5:42 AM, becksworth said:

Radarr starting giving me some problems since the new update and also the new nzbget update. This is what is showing on my log below. I am getting the same error in sonarr as well. It will send the movie to nzbget and will show up in the history as "copy" and then show as instantly downloaded in radarr but nothing happens after that. The file never shows up in the download section of nzbget. Any ideas? I looked at all my settings and nothing has been changed since the update. 


NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Unable to connect to NZBGet. Error getting response stream (ReadDone2): ReceiveFailure ---> System.Net.WebException: Error getting response stream (ReadDone2): ReceiveFailure ---> System.Exception:   at System.Net.WebConnection.HandleError (System.Net.WebExceptionStatus st, System.Exception e, System.String where) [0x00031] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Net.WebConnection.ReadDone (System.IAsyncResult result) [0x00056] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Net.Sockets.SocketAsyncResult+<>c.<Complete>b__27_0 (System.Object state) [0x00000] in <5efeee63065d4efdba33446b88d50914>:0 
  at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem () [0x00015] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Threading.ThreadPoolWorkQueue.Dispatch () [0x00074] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback () [0x00000] in <2dfe84a36ef4410ca18642993b51b799>:0 
  at System.Net.WebConnection.HandleError (System.Net.WebExceptionStatus st, System.Exception e, System.String where) [0x00031] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/WebConnection.cs:439 
   --- End of inner exception stack trace ---
  at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (System.IAsyncResult asyncResult) [0x00059] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1033 
  at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x0000e] in /build/mono/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1045 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.ManagedHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x0012b] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\ManagedHttpDispatcher.cs:74 
  at NzbDrone.Common.Http.Dispatchers.FallbackHttpDispatcher.GetResponse (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookies) [0x000cc] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\Dispatchers\FallbackHttpDispatcher.cs:58 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.ExecuteRequest (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request, System.Net.CookieContainer cookieContainer) [0x0007e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:114 
  at NzbDrone.Common.Http.HttpClient.Execute (NzbDrone.Common.Http.HttpRequest request) [0x00008] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Common\Http\HttpClient.cs:50 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.ProcessRequest[T] (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings, System.String method, System.Object[] parameters) [0x00047] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:232 
   --- End of inner exception stack trace ---
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.ProcessRequest[T] (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings, System.String method, System.Object[] parameters) [0x0008e] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:245 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetProxy.GetHistory (NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.NzbgetSettings settings) [0x00000] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\NzbgetProxy.cs:135 
  at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.Nzbget.GetHistory () [0x00000] in C:\projects\radarr-usby1\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\Nzbget.cs:128 

 

 

What happens when you test the connection from Radarr to NZBGet? I had the same issue 'Error getting response from stream.'

 

Restarting the docker fixed it for me though..

Share this post


Link to post
On 6/22/2018 at 6:48 PM, salora said:

hi binhex, I've this error with radarr

"container_linux.go:265: starting container process caused "exec: \"/usr/bin/tini\": stat /usr/bin/tini: no such file or directory"

 

can you please assist me to fix?

 

regards

I tried to start from scratch a new container and got the same error, is there an update or maybe a rollback so I don't get the latest release which cause trouble?

the only way I found was to setup a regular linux/server radarr container and copy/paste the content of the binhex appdata folder 

thank u

regards

Edited by salora

Share this post


Link to post

 

On 4/23/2018 at 6:11 PM, schilling3003 said:

I recently began getting the error below when searching to add new movies, no matter what I am searching for.

 

There Was An Error Searching For 'Star'.
If the movie title contains non-alphanumeric characters try removing them, otherwise try your search again later.

 

"Star" was just an example. I get the same error no matter what I try to search for. I have not made any changes to my setup, everything worked fine until the past day or so.

 

Any suggestions?

On 6/18/2018 at 8:41 AM, JDunn82 said:

did you get this fixed? I am having same issue now. 

 

Same issue for me as well.   Just started with the most recent update.  

 

UPDATE:

13 hours later and the issue has resolved itself......Aliens?

Edited by mtrivs

Share this post


Link to post
On 6/24/2018 at 3:51 AM, mtrivs said:

 

 

Same issue for me as well.   Just started with the most recent update.  

 

UPDATE:

13 hours later and the issue has resolved itself......Aliens?

 

could be aliens or even worse, your isp, certainly wasn't me (last release 14 days ago) ?

Share this post


Link to post
On 6/23/2018 at 6:47 PM, salora said:

I tried to start from scratch a new container and got the same error, is there an update or maybe a rollback so I don't get the latest release which cause trouble?

the only way I found was to setup a regular linux/server radarr container and copy/paste the content of the binhex appdata folder 

thank u

regards

 

Well now it's binhex-sonarr that gives me the same error

"container_linux.go:265: starting container process caused "exec: \"/usr/bin/tini\": stat /usr/bin/tini: no such file or directory"

 

working well with sonarr linuxserver container though, so I really don't understand what's going on here

Share this post


Link to post
14 minutes ago, salora said:

Well now it's binhex-sonarr that gives me the same error

 "container_linux.go:265: starting container process caused "exec: \"/usr/bin/tini\": stat /usr/bin/tini: no such file or directory"

 

my guess would be that you are mapping host path /usr to the container and thus overwriting whats in the container causing it to fail to start, what volume mappings do you have configured for this container?.

Share this post


Link to post
2 hours ago, binhex said:

 

my guess would be that you are mapping host path /usr to the container and thus overwriting whats in the container causing it to fail to start, what volume mappings do you have configured for this container?.

I don't think so, the settings did not change since I started the unraid server 4 month ago, and it goes wrong after the last containers update 

the settings are attached

regards

Sans titre.jpg

Share this post


Link to post

what is your volume mapping for /config? you may need to click on show more settings and/or enable "advanced view" to see it.

 

edit - just to confirm i pulled down the latest docker image, created container and started it, and i can access the web ui, so there are no issues with the current docker image.

Edited by binhex

Share this post


Link to post
1 hour ago, binhex said:

what is your volume mapping for /config? you may need to click on show more settings and/or enable "advanced view" to see it.

 

edit - just to confirm i pulled down the latest docker image, created container and started it, and i can access the web ui, so there are no issues with the current docker image.

 hi binhex its : /config ->/mnt/user/appdata/binhex-radarr

as it always has been because it's in the template I did not changed it

 

the only thing that has changed is that I updated unraid to 6.5.3

 

thanks for your support

 

regards

Edited by salora

Share this post


Link to post

I have this when I try to pull the docker image from scratch

 

Command: root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-radarr' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="unRAID" -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '7878:7878/tcp' -v '/mnt/disks/Transcend/home/DL/':'/data':'rw,slave' -v '/mnt/user/media/films/':'/media':'rw' -v '/mnt/user/appdata/binhex-radarr':'/config':'rw' 'binhex/arch-radarr' 

c6a03b3b37833dfb7723288e1abf1a5a3dd2a660ff0ed6448133033310531f83
/usr/bin/docker: Error response from daemon: oci runtime error: container_linux.go:265: starting container process caused "exec: "/usr/bin/tini": stat /usr/bin/tini: no such file or directory".

The command failed.

Share this post


Link to post
16 hours ago, salora said:

I have this when I try to pull the docker image from scratch

 

Command: root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-radarr' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="unRAID" -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '7878:7878/tcp' -v '/mnt/disks/Transcend/home/DL/':'/data':'rw,slave' -v '/mnt/user/media/films/':'/media':'rw' -v '/mnt/user/appdata/binhex-radarr':'/config':'rw' 'binhex/arch-radarr' 

c6a03b3b37833dfb7723288e1abf1a5a3dd2a660ff0ed6448133033310531f83
/usr/bin/docker: Error response from daemon: oci runtime error: container_linux.go:265: starting container process caused "exec: "/usr/bin/tini": stat /usr/bin/tini: no such file or directory".

The command failed.

 

i can only assume from this that you either:-

 

1. have a corrupt docker image - remove the docker image (leave the container, then re-pull the docker image down again)

or

2. you have a corrupt docker loopback image - stop docker (unraid web ui/plugins/docker) and then remove the docker img file and re-create it - this will of course mean you will loose all containers and images, but you can easily restore these using either CA or clicking and select the 'my' templates from the list when clicking on 'Add container'.

 

if i run the above command with paths modified only on my local machine i get a successful start:-

 

docker run -d --name='binhex-radarr' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="unRAID" -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='0' -e 'PGID'='0' -p '7878:7878/tcp' -v '/tmp/':'/data':'rw' -v '/tmp/':'/media':'rw' -v '/tmp':'/config':'rw' 'binhex/arch-radarr'
3d5ef2e639ea7ed77f0cddd84dde7f0f14c23292cf3cb5bbe055183bbb7c062a
docker ps
CONTAINER ID        IMAGE                COMMAND                  CREATED             STATUS              PORTS                    NAMES
3d5ef2e639ea        binhex/arch-radarr   "/usr/bin/tini -- /b…"   20 seconds ago      Up 18 seconds       0.0.0.0:7878->7878/tcp   binhex-radarr

one thing to note, i noticed you have a very non standard option on one of your volume mappings, namely the 'slave' option, snippet:-

 

/mnt/disks/Transcend/home/DL/':'/data':'rw,slave'

im guessing you are using unassigned devices plugin and somewhere along the line you were told to use this option?, just try removing ',slave' and try to create the container again.

 

Edited by binhex

Share this post


Link to post
4 hours ago, binhex said:

 

i can only assume from this that you either:-

 

1. have a corrupt docker image - remove the docker image (leave the container, then re-pull the docker image down again)

or

2. you have a corrupt docker loopback image - stop docker (unraid web ui/plugins/docker) and then remove the docker img file and re-create it - this will of course mean you will loose all containers and images, but you can easily restore these using either CA or clicking and select the 'my' templates from the list when clicking on 'Add container'.

 

if i run the above command with paths modified only on my local machine i get a successful start:-

 


docker run -d --name='binhex-radarr' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="unRAID" -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='0' -e 'PGID'='0' -p '7878:7878/tcp' -v '/tmp/':'/data':'rw' -v '/tmp/':'/media':'rw' -v '/tmp':'/config':'rw' 'binhex/arch-radarr'
3d5ef2e639ea7ed77f0cddd84dde7f0f14c23292cf3cb5bbe055183bbb7c062a
docker ps
CONTAINER ID        IMAGE                COMMAND                  CREATED             STATUS              PORTS                    NAMES
3d5ef2e639ea        binhex/arch-radarr   "/usr/bin/tini -- /b…"   20 seconds ago      Up 18 seconds       0.0.0.0:7878->7878/tcp   binhex-radarr

one thing to note, i noticed you have a very non standard option on one of your volume mappings, namely the 'slave' option, snippet:-

 


/mnt/disks/Transcend/home/DL/':'/data':'rw,slave'

im guessing you are using unassigned devices plugin and somewhere along the line you were told to use this option?, just try removing ',slave' and try to create the container again.

 

 

 

Hi binhex, I already tried removing the docker image, it did'nt do the trick :(

So I tried option 2 remove everything and it's working :)

 

So back to normal thanks a lot for your support

 

best regards

Share this post


Link to post

For some reason, I cannot add sabnzbd to radarr as a download client. The test fails and it won't let me save the config.  The weird thing is I went through and set this up just fine with sonarr. When I setup sabnzbd in sonarr it was all working perfectly: testing was successful, and downloads were being sent from sonarr to sab. The problems occurred when I went to add sab to radarr. The test has never succeeded and I am using the same settings. Also since I have gone back to check if I did something wrong sonarr now fails the test as well. I generated a new API key but that made no difference. Does anybody have any ideas about what this could be? Screenshot attached.

Radarr-Sonarr Sabnzb test error.png

Edited by MDark

Share this post


Link to post

When I use this docker I get runaway memory usage.  Is this what you all are seeing?  Want to report this issue, but want to make sure it's not just me.

Share this post


Link to post
On 7/12/2018 at 5:01 PM, tential said:

When I use this docker I get runaway memory usage.  Is this what you all are seeing?  Want to report this issue, but want to make sure it's not just me.

same here. 

Share this post


Link to post
On 7/29/2018 at 4:13 PM, munit85 said:

same here. 

I believe I'm not the only one, I know another user mentioned this docker, but it seems odd that only us 2 have mentioned it.  Will have to wait til OP gets a chance to look.  Maybe we should post on docker/github?  Which is more appropriate?  Never done that, not sure how it works.

Share this post


Link to post
12 hours ago, tential said:

I believe I'm not the only one, I know another user mentioned this docker, but it seems odd that only us 2 have mentioned it.  Will have to wait til OP gets a chance to look.  Maybe we should post on docker/github?  Which is more appropriate?  Never done that, not sure how it works.

 

i dont actually use radarr so i cant comment on memory issues, i am aware of issues relating to the later version of mono which this docker uses, however the known fix is in place to fix this, and i dont believe it was related to memory leaks in any case. If this is an ongoing issue then your best bet is to post this as an issue on the radarr github repository.

 

edit - looks like a known issue (still not resolved):- https://github.com/Radarr/Radarr/issues/1580

Edited by binhex

Share this post


Link to post

I run two instances of Radarr to keep 4k movies in their own instance. I run the 4k instance on port 7979. It works well except that the WebUI link on the main docker page sends me to the 7878 server. I've updated the WebUI setting in the docker advanced settings to http://[IP]:[PORT:7979]/ but this docker ignores it. I tested changing this setting on some of my other dockers and it works. Running 6.5.3.

 

1874904070_ScreenShot2018-08-08at9_35_07AM.png.27c44ed71e8132d6e932e745e5db3dbf.png

 

 

926886421_ScreenShot2018-08-08at9_34_38AM.png.546b1973127985867070d17226e73030.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.