Jump to content
Sign in to follow this  
Rich

Strange Preclear Errors

32 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

This is after a reboot with autostart disabled,

That seems correct.

Downloaded the preclear plugin and have just kicked it off

Is it letting you preclear the disk? If so that would seem to indicate preclear didn't really consider it part of the array, though I don't know if that is really correct and I doubt preclear has ever been tried in this scenario.

 

And I don't know whether unRAID is going to still want to clear it now that it thinks it should.

 

Can you unassign the disk?

Share this post


Link to post

I had to unassign it so that preclear could see it, so although it wasn't actively part of the array yet, it seems like it provisionally was until the clear had completed.

 

 

Unassignning it had no effect on the array though, so it didnt cause any issues.

Share this post


Link to post

Yeah I have, it's unassigned and preclearing as I type.

 

The array displays and functions just as it did before I installed the drive

Share this post


Link to post

After a bit of messing about it looks like those errors may have been due to a dodgy sas cable. Thanks to those that helped.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this