[6.3.1] Can't save user custom images


5 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Description:  Custom images (icons) for user account cannot be saved.

 

How to reproduce:  In the user editor, you can browse to select a PNG for a user's custom image.  The image shows temporarily until you hit the Apply button and then it disappears and is not saved.

 

Expected results: Image should save.  :)

 

Other information: I know this is a minor issue, but I figured I'd report it.  I had a friend who is also running 6.3.1 and he sees the same behavior.

Link to post

Thanks for the report.  Fixed in 6.3.2.

 

I have the same issue. Where can I find version 6.3.2? Is it already available?

 

Moderator:  because I can't prove yet that you are a spambot, I'm not banning you, but I have to say your login info contains numerous clues consistent with spammers.  You used an IP reported 4 times last year for spamming, with each user name and email designed the same way as yours, and with the same gender inconsistency.  Your Australian web site appears completely unrelated to your Polish IP.  You just registered to post this, but your post appears legitimate ...

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.