Jump to content
brettm357

[Support] brettm357 - UniFi

102 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Changelog

 

 

 

04/05/2018 - Updated to Version 5.9.4

16/02/2018 - Updated to Version 5.8.3

01/01/2018 - Updates to Version 5.7.12

18/12/2017 - Updated to Version 5.7.10

05/12/2017 - Updated to Version 5.6.26

13/11/2017 - Updated to Version 5.6.23

26/09/2017 - Updated to Version 5.6.18

02/09/2017 - Updated to Version 5.6.16

30/08/2017 - Updated to Version 5.6.15

25/08/2017 - Updated to Version 5.6.14

31/07/2017 - Updated to Version 5.6.12

11/07/2017 - Updated to Version 5.6.10

20/04/2017 - Updated to Version 5.6.3

31/03/2017 - Updated to Version 5.6.2

29/03/2017 - Initial Creation Version 5.6.1

Edited by brettm357

Share this post


Link to post

Updated to Version 5.9.4 see Release Notes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by brettm357

Share this post


Link to post

I'm having a hard time launching the web ui, I get a "connection refused" message.

Logs are empty, but I see that the docker is running : 

 

96d4cc145a79        brettm357/unifi         "/run.sh"              4 minutes ago       Up 4 minutes        0.0.0.0:6789->6789/tcp, 0.0.0.0:8080-8081->8080-8081/tcp, 0.0.0.0:8443->                                                                               8443/tcp, 0.0.0.0:8843->8843/tcp, 0.0.0.0:8880->8880/tcp   Unifi
 

root@xxxx:~# netstat -apn | grep docker
tcp        0      0 0.0.0.0:8843            0.0.0.0:*               LISTEN      29381/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:8080            0.0.0.0:*               LISTEN      29411/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:8880            0.0.0.0:*               LISTEN      29371/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:8081            0.0.0.0:*               LISTEN      29401/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:8337            0.0.0.0:*               LISTEN      22775/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:8443            0.0.0.0:*               LISTEN      29391/docker-proxy
tcp        0      0 0.0.0.0:6789            0.0.0.0:*               LISTEN      29421/docker-proxy
 

 

Any idea on where to look for clues on why this isnt working?

Thanks

Share this post


Link to post
10 hours ago, brettm357 said:

What internet browser are you using?

 

Chrome v57

 

went into the docker, and I see an error in the server.log at /var/lib/unifi/logs# 

 

[2017-04-02 10:41:09,724] <db-server> ERROR system - [exec] error, rc=14
[2017-04-02 10:41:09,724] <db-server> INFO  db     - DbServer stopped
[2017-04-02 10:41:09,724] <db-server> WARN  db     - DbServer not shutdown cleanly and need repairing on next startup
 

Looks like there is something with the DB going on

 

Edited by Elefantito

Share this post


Link to post

I would delete image and container restart Unraid and reinstall 

 

update: just deleted my image and container and reinstalled tried both firefox and chrome without issues

Edited by brettm357

Share this post


Link to post
On 4/2/2017 at 6:43 PM, brettm357 said:

I would delete image and container restart Unraid and reinstall 

 

update: just deleted my image and container and reinstalled tried both firefox and chrome without issues

 

Did that and it worked =)

Thanks!!

Share this post


Link to post

I'm coming from a Windows installation going over to Docker now. Which version of the Controller is this running, and can I restore my backup from v. 5.4.16?

 

EDIT: I just did what I said, but I used Unifi from Linuxserver's repo. Worked great. I assume it will work with this version aswell :)

Edited by Fredrick

Share this post


Link to post

My version is 5.6.7 you can upgrade to it and its been stable for my use but you cannot downgrade

Share this post


Link to post

This is awesome.  I have a Windows VM dedicated to my Unifi Controller, so it'll be great when I can use this instead.  Gotta wait until you start using 5.6.10 though as my config file won't import to 5.6.7.

Share this post


Link to post

Thanks for this container.  I have migrated the controller from my desktop to unRAID and it is working perfect!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now