[Support] binhex - NZBHydra2


Recommended Posts

  • 2 months later...

Hey there,

 

I'm unable to add any NZB indexers into NZBHydra, even though all of my torznabs are working fine and imported from Jackett perfectly.

This is the error I'm getting.

Screenshot_1.png.5153e5ce255147d9b28b19acc0c8359f.png

 

I've tried with the 2 NZBIndexers I use, NZBPlanet and NZB Finder, but neither one seems to be working.

The config panel on both is pretty much identical, just their respective API URLs and Keys, everything else is left blank:

Screenshot_3.thumb.png.2c23cbc8e08e6adfb9ed4b9c81a94d95.png

 

Any ideas what could be causing this error? Happy to upload logs if that helps.

Link to comment
  • 3 months later...
On 8/4/2020 at 12:37 PM, untraceablez said:

Hey there,

 

I'm unable to add any NZB indexers into NZBHydra, even though all of my torznabs are working fine and imported from Jackett perfectly.

This is the error I'm getting.

Screenshot_1.png.5153e5ce255147d9b28b19acc0c8359f.png

 

I've tried with the 2 NZBIndexers I use, NZBPlanet and NZB Finder, but neither one seems to be working.

The config panel on both is pretty much identical, just their respective API URLs and Keys, everything else is left blank:

Screenshot_3.thumb.png.2c23cbc8e08e6adfb9ed4b9c81a94d95.png

 

Any ideas what could be causing this error? Happy to upload logs if that helps.

I'm having the same issue as you with my two indexers. Hopefully, someone can assist!

Link to comment
  • 2 weeks later...
On 11/12/2020 at 5:16 PM, redpill85 said:

I'm having the same issue as you with my two indexers. Hopefully, someone can assist!

Funny enough NZBPlanet has since resolved itself for me, and for NZBGeek I eventually got it working by adding my username/password as a backup method if API calls failed. For NZBPlanet I'd just suggest removing it, updating the container, and re-adding it. 

Link to comment

Indexers (including NZBGeek) have also stopped working for me; removing and re-adding them doesn't help.  Hydra seems unable to connect to any.  This is a new problem for me, and historically have had few issues with this setup.

 

Edit:  It seems disabling proxy settings in NZBHydra solved the issue for me, though I would still love to send my search requests through a VPN...

Edited by WhatPlantsCrave
Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
On 2/20/2021 at 8:28 PM, opentoe said:

Someone added users in Hydra, and locked me out! Of course I have access to root, is there a way to delete all users and not have any?

 

I don't use this docker but hydra stores all its config in its data/nzbhydra.yml file afaik. I imagine your path would be something like /appdata/nzbhydra2-binhex/data/nzbhydra.yml

Link to comment
  • 1 month later...

Anyone else getting higher than should be idle cpu usage from this docker? It's not showing as being used much in the advanced view on the dockers tab, it's in the main cpu usage and when I look in top in a terminal it's the java service that it's using.

 

As soon as I stop the docker, my cpu clocks back down again.

Link to comment
  • 1 month later...
On 9/12/2019 at 5:55 PM, djgizmo said:

hmmm... 

 

I'm unable to access the webgui and my other dockers are unable to communicate with my Hydra2 instance.   It shows running in Unraid, however the log shows...
 


�[2m2019-09-12 20:52:39.950�[0;39m �[31mERROR�[0;39m �[2m---�[0;39m �[2m[ main]�[0;39m �[36morg.nzbhydra.NzbHydra �[0;39m �[2m:�[0;39m�[35m �[0;39m�[34m�[0;39mAn unexpected error occurred during startup

org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'entityManagerFactory' defined in class path resource [org/springframework/boot/autoconfigure/orm/jpa/HibernateJpaConfiguration.class]: Invocation of init method failed; nested exception is org.hibernate.boot.archive.spi.ArchiveException: Unable to extract bytes from InputStream
Caused by: java.io.IOException: Input/output error

 

Suggestions?

What do you have set for network in the docker container? If you right click on the container does it show webui as an option? If network is set to none it wont populate the option to launch the webui and that would explain why your other containers cannot connect to hydra

Link to comment

Is anyone having issues setting up radarr with nzbhydra? I was able to setup lidarr and sonarr just fine but when I try to save my radarr setup I am getting this error:

 

 Error: The requested operation requires an element of type 'Number', but the target element has type 'String'.
Unexpected error: Radarrv3 returned error message: The requested operation requires an element of type 'Number', but the target element has type 'String'. 

 

I am assuming from the error that my categories in radarr are wrong. I have tried to add a category 2000 in radarr but that didn't help. Does anyone know what the proper categories to use with Radarr and hydra2 are?

 

Thanks in advanced

Link to comment
  • 2 months later...

Getting a site cannot be reached error trying to access the webui all of a sudden.  Are these last few lines in the log enough to troubleshoot?  Plenty of space left in docker img, worked fine for several days before.

 

Quote

Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python3.9/site-packages/supervisor/loggers.py", line 102, in emit
self.stream.write(msg)
OSError: [Errno 28] No space left on device

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.