Jump to content
Polopollo

[6.4.0] HDD temperature display inconsistency

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I am not sure I need a diagnostic but here is the inconsistency:

https://imgur.com/a/ONHMJ

 

(Note: I'm using 6.4.0 as I need to bathtub-proof some drives I have with pre-clear, I do plan to install the 6.5 asap).

 

But what I wonder is: Does the main page, for the unassigned device, use a different "api" to get the temperature of my HDD, while the pre-clear uses a more standard one? I heard that the unassigned device plugin will be integrated by default in unRaid and that pre-clear disapears, so I am a bit worried that in this specific case, the old plugin works better than the main one..?

I just want to be sure that the unRaid team knows how to get the temperature of this drive once I migrate and bye-bye pre-clear plugin :/

 

PS: The "Dashboard" tab also displays the temperature, so I guess it is really the unassigned device plugin that is not up to date?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.