[SUPPORT] Appdaemon & HADashboard - CorneliousJD Repo


32 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Ok, template has been updated, but CA will need to re-scan it to reimport it, it will take a few hours.

 

I've updated the top post here for newcomers to see some much-needed info on how to get this to run.

 

Here's what the template should look like now. Note that the end Dashboard URL is a hidden variable and shown under "More Settings". Most people shouldn't need to change this. 

 

image.thumb.png.89e7fcf146a9ae006b49b30c4b4cf2af.png

Edited by CorneliousJD
Link to post
10 hours ago, CorneliousJD said:

Ok, template has been updated, but CA will need to re-scan it to reimport it, it will take a few hours.

 

I've updated the top post here for newcomers to see some much-needed info on how to get this to run.

 

Here's what the template should look like now. Note that the end Dashboard URL is a hidden variable and shown under "More Settings". Most people shouldn't need to change this. 

 

image.thumb.png.89e7fcf146a9ae006b49b30c4b4cf2af.png

Thanks so much. I will test it as soon as I can access my UnRaid machine again (due to lockdown).

Cheers!

Link to post
  • 5 months later...

Hi.

I'm getting error's in appdaemon

2020-10-13 18:51:53.547092 WARNING HASS: Disconnected from Home Assistant, retrying in 5 seconds

Any idea why? I have template configured as in last post. My hass install is on host network, meybe that's the issue?

Link to post
  • 3 weeks later...
On 10/14/2020 at 2:09 AM, INTEL said:

Hi.

I'm getting error's in appdaemon


2020-10-13 18:51:53.547092 WARNING HASS: Disconnected from Home Assistant, retrying in 5 seconds

Any idea why? I have template configured as in last post. My hass install is on host network, meybe that's the issue?

Not sure if you figured this out, but I had the same issue.  After doing some searching, I found someone on the Home Assistant Community that said they needed to change to their FQDN and that worked for them.  They were using a duckdns for their reverse proxy, and I have my own domain.  But entering my FQDN fixed this for me.

Link to post
  • 5 months later...
17 minutes ago, Jokerigno said:

Hi,

 

It is possible to use a secret.yaml that is not in container folder (but is in HA folder?)

I don't beleive so, this container would have no way of communicating with that file.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.