Recovering old forum signature?


9 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Just how old are you talking?

 

This is your current sig, it looks pretty old to me.

unRAID 5.0 Final

Corsair CX500 PSU | 3 x iStarUSA 5-in-3 Hot Swap Cages

JetWay JHZ03-GT-V2-LF Motherboard | AMD Sempron 140 CPU | 2x1GB RAM

2 x Hitachi 2TB | 2 x Samsung 2TB | 1 x Samsung 1.5TB | 1 x WD 2TB | 1 x Seagate 4TB | 1 x WD 6TB

Link to post
5 minutes ago, jonathanm said:

Just how old are you talking?

 

This is your current sig, it looks pretty old to me.

unRAID 5.0 Final

Corsair CX500 PSU | 3 x iStarUSA 5-in-3 Hot Swap Cages

JetWay JHZ03-GT-V2-LF Motherboard | AMD Sempron 140 CPU | 2x1GB RAM

2 x Hitachi 2TB | 2 x Samsung 2TB | 1 x Samsung 1.5TB | 1 x WD 2TB | 1 x Seagate 4TB | 1 x WD 6TB

 

 

Where'd you find that?!?! Exactly what I'm looking for, thanks! Everything is current except for all the newer 8TB drives and 8-port SATA card.

Link to post
6 minutes ago, Superorb said:

 

 

Where'd you find that?!?! Exactly what I'm looking for, thanks! Everything is current except for all the newer 8TB drives and 8-port SATA card.

 

You're still on v5?  Wow......

 

You need to enable signatures in the forum, they're off by default

Link to post
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.