Jump to content
Sign in to follow this  
s_mason16

Unraid keeps rebooting after system swap

1 post in this topic Last Reply

Recommended Posts

I have ran unraid for over a year no major issues on a dual x5650 system. Today I upgraded to the popular Gigabyte GA-7pesh2 and dual e5-2670 v2. Using same ram that never gave me an issue before. I didn't do anything special before the swap and i tested the system on the table first and then installed in a 24bay SM 4u chassis. I then just put my unraid flash drive in and everything seemed fine until about 10 minutes. and the system keeps crashing/timing out and then rebooting. I was on 6.6.0rc4 and upgraded to 6.6.6 just incase after the upgrade. no change in behavior. Watching the temps of the cpus they max out at low 40s. and after the os update i noticed the cpus stayed pegged at 100% for several minutes. did not notice that before the update. Ive ran FCP and it reports back with nothing. attached are the logs. Any ideas would be greatly welcomed. Thanks

FCPsyslog_tail.txt

unraid-m-diagnostics-20190111-2229.zip

Edited by s_mason16
Typo

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this