Jump to content
planetwilson

Mobile access to web ui

4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I am finding I often get issues accessing the web gui on a mobile device. I have an Android phone and it happens whether I use Chrome or Firefox or OPera. Sometimes it is okay if I quit all the browsers and clear cookies. It is almost like it gets in some sort of 401 loop and then gives up so not sure if related to basic auth. Anyone else ever experience this?

Share this post


Link to post
18 hours ago, trurl said:

Do you know there is an app for that?

 

 

 

Yes and I've got that app but it also has issues in not connecting fairly often as well

 

Share this post


Link to post
On 2/12/2019 at 9:01 AM, planetwilson said:

It is almost like it gets in some sort of 401 loop

When this happens is the phone connected to the LAN?  Accessing via a phone's browser is no different than accessing via any other computer on your network (although you will tend to have to use the IP address exclusively in my experience)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.