Jump to content
BrandonG777

Docker port mappings missing from Web UI

3 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I just started having an issue with Docker port mappings not showing up in the unRAID web UI.

 

image.thumb.png.8df7a118e5ef6c69251b44be5ba07d29.png

 

Teamspeak should have 3 port mappings including this one...

image.png.896d40d18afe96926abb56950d36d3ee.png

 

Not sure what I've done to cause this behavior. I've deployed, destroyed, redeployed docker containers for awhile now but maybe I'm missing something simple somewhere.

Share this post


Link to post

Why it's not appearing, I don't know, but effectively there's no point in any mappings when you're running on a custom bridge, as all mappings are ignored anyways

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
43 minutes ago, Squid said:

Why it's not appearing, I don't know, but effectively there's no point in any mappings when you're running on a custom bridge, as all mappings are ignored anyways

Good point. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.