Jump to content
Sign in to follow this  
zyurph

Share Files not showing after Controller failure

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I'm running Version 6.7.2

 

Here is some history on what has been going on and lead to the current situation.  

I recently had some hardware issues where my add-on SATA controller failed.  I use to have 8 drives connected to my MB and 2 Parity + 2 Cache connected to a four port SATA Controller.  However After it failed I purchased a 16 port SAS controller and bout breakout cables and have all 12 drives now connected to it.  When it happend I didn't realize that two of my data drives got put into party slots after a reboot, and the server proceed to rebuild the parity. However once I got my new controller and put things back to the way they were to my surprise the data on the two drives that were pull from the array into Party got rebuilt once I got the original parity drives back online with the new controller.  

 

I then had some issues with Dockers and my VM which I pass through my GPU and NVMe SSD.  NOTE here when working to resolve these issues I upgraded from 6.7.0 to 6.7.2.  However I just got all of that redone, and while I was working to restore plex I noticed a shit load of files were missing.  I looked around and found that that there are few folders that were blank in the share.  After further investigate I found that the files were still on the disk but just not showing in the share.  I then found a butt ton of xfs errors in the log (see attached).  

 

I did some search in the forum but I wasn't able to find anything directly related to my issue.  Any help would be greatly apprecated. 

 

Thanks, 

Zyurph

tower-syslog-20190912-0805.zip

Share this post


Link to post
29 minutes ago, zyurph said:

However once I got my new controller and put things back to the way they were to my surprise the data on the two drives that were pull from the array into Party got rebuilt once I got the original parity drives back online with the new controller.  

This seems a little suspicious, but for now you need to check filesystem on disks 5 and 6.

https://wiki.unraid.net/Check_Disk_Filesystems

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this