Jump to content
Sign in to follow this  
Zombie Techie

Need help with plex and unsecure connection

3 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Plex was working in Unraid, then i deleted my old windows server from my list of servers.  Now when i connect to the unraid server, it complains of insecure connections.  I can't change network settings or even get into the server.  I uninstalled the app, then reinstalled. I'm really confused and any help is appreciated.  I removed my plex key intentionally in the photo just in case theres some unique identifier in it.

 

 

 

 

Capture.PNG.dcee4377022b46fe88756b91e3dc3fa8.PNG

 

 

config.thumb.PNG.ef94a234bc1335aaae6a32717cce7ca9.PNG

Edited by Zombie Techie

Share this post


Link to post

It doesn't even complain about unsecure connection now.  I've set up plex twice now.  Server works for a while, so i add my media and can even access it from a client.  i come back after awhile  and never turn the server off.  The server has disappeared from my network and can't even use the web gui when launched from unraid.  No vpn, both are on ethernet.  Any help? 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this