Jump to content
Sign in to follow this  
zodde

My server suddenly dissapers from the network

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I have now tried to put my finger on why the server stops responding suddenly for several weeks, the motherboard is replaced as hardware problems were to be expected. The card is a server motherboard, asus p11c-m / 4l for information purposes.

The server both spins and lights off the fans but does not respond to ping, nor keyboard so the screen can respond.

Could this be the BIOS setup problem? The BIOS is for me advanced with some things I don't understand even after searching (several different forms of C-State, under the power management section.

Also, since I don't have the screen in front of me, I can't mention more choices that I don't understand right now, but when it's set to deafult, nothing should usually be noticeably wrong.

During the CPU section everything looks okay.

In the logs I can see strange behavior but I can't be wise exactly when it locks.

All help and ideas are sparked. I run out of ideas.

syslog-1 syslog-192.168.0.110-1.log

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this