Jump to content
Tower_Of_Power

Yet another Unclean Shutdown guy needs help

5 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Been spending way to much time trying to correct my setup on my own... lol. Ran through multiple tests and setups as suggested in forum posts. Hardware looks OK and my best guess is RAM issues so been trying best to troubleshoot but I'm far from techy. Server has random crashing after Parity checks. My sync errors corrected are now growing as I try to fix up stuff on my own but seems like I'm going in circles. Just now crashed during parity check.

 

Latest Diagnostic att

tower-diagnostics-20191204-2236.zip

 

also att is directly from usb flash

tower-diagnostics-20191203-1458 - from usb flash.zip

Edited by Tower_Of_Power
added info

Share this post


Link to post
1 hour ago, Tower_Of_Power said:

Been spending way to much time trying to correct my setup on my own... lol. Ran through multiple tests and setups as suggested in forum posts. Hardware looks OK and my best guess is RAM issues so been trying best to troubleshoot but I'm far from techy. Server has random crashing after Parity checks. My sync errors corrected are now growing as I try to fix up stuff on my own but seems like I'm going in circles. Just now crashed during parity check.

 

Latest Diagnostic att

tower-diagnostics-20191204-2236.zip 88.31 kB · 0 downloads

 

also att is directly from usb flash

tower-diagnostics-20191203-1458 - from usb flash.zip 85.84 kB · 0 downloads

Your server shut down pretty fast.  Take a look at this and see if it helps.

 

Share this post


Link to post

I checked out your post before i uploaded and tried adding your recommended settings.. still trying to troubleshoot but this thing is giving be a headache... ;(

 

....

 

Deleted 2 dockers (openVPN and DuckDNS) and updated OS to 6.8-rc8 from rc4. Just checked last reboot and no mention of unclean shutdown in the syslog. Performing parity check now and still getting sync errors.. will see what happens with next reboot

Edited by Tower_Of_Power
added

Share this post


Link to post

Parity Check ran its course.. a few minutes later .. it started again and im not sure why

 

Diagnostic immediately after 1st check.. i did not see unclean shutdown in log.

 

Now im looking through new diagnostic to see what sparked parity check.. i cancelled as soon as i seen it start

 

What should I be looking for now?

 

Just noticed Fix Common Problems showing Machine Check Events detected on your server

tower-diagnostics-20191204-2217 1st check.zip tower-diagnostics-20191204-2243 after random parity check start.zip

Edited by Tower_Of_Power
add

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.