Jump to content
Roxedus

[Support] selfhosters.net's Template Repository

213 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

13 minutes ago, HalianElf said:

There's been a bug with the drop downs. May need to toggle it to false and back to true.

tried toggle it to false and back to true, no luck :(

Share this post


Link to post

Try this

docker exec -it speedtest-tracker php /config/www/artisan speedtest:eula

And if that does't work then try

docker exec -it speedtest-tracker bash
HOME=/config && /config/www/app/Bin/speedtest --accept-license --accept-gdpr

Can't undertsand why it's not accepting it properly

Edited by henryw3

Share this post


Link to post
6 minutes ago, henryw3 said:

Try this


docker exec -it speedtest-tracker php /config/www/artisan speedtest:eula

And if that does't work then try


docker exec -it speedtest-tracker bash
HOME=/config && /config/www/app/Bin/speedtest --accept-license --accept-gdpr

Can't undertsand why it's not accepting it properly

you sir are a legend !! running it and restarting container done the trick 

 

Many thanks for your time !!

Share this post


Link to post

How long does it take for YoutubeDL-Material to download new videos from a subscription? I can't see any option in the subscription settings.

Share this post


Link to post

any changes with Deemix? 

 

I'm getting this Docker error after updating irl cookie today

 

I'm now getting the error - File "/deemix/server.py", line 8, in <module>

from flask import Flask, render_template, request, session, redirect, copy_current_request_context

ModuleNotFoundError: No module named 'flask'

 

Any Ideas?

Share this post


Link to post
On 9/4/2020 at 4:16 PM, PaDadof2 said:

any changes with Deemix? 

 

I'm getting this Docker error after updating irl cookie today

 

I'm now getting the error - File "/deemix/server.py", line 8, in <module>

from flask import Flask, render_template, request, session, redirect, copy_current_request_context

ModuleNotFoundError: No module named 'flask'

 

Any Ideas?

I had a same issue. Please delete the deemix docker and the config too

Share this post


Link to post
On 8/6/2020 at 5:04 PM, LordShaaver said:

I'm having the same issue.

I'm also having the same issue.  I deleted the docker container as well as the appdata folder and still had the same error persisting.  This was happening to me when downloading subscriptions.  When I download subscriptions, it brings in various .temp/PART files when downloading and once the download is complete, it simply deletes the download.  I made sure all archive logs were deleted so that it would not be recognizing previously downloaded material, however, I could not get the issue fixed.  Any idea on this one @Roxedus

Edited by luckysevenserver

Share this post


Link to post

Deemix is working again for me.  I'm having issues with my cache drive, and that was the problem.  I did end up deleting the docker and reinstalling it, but now I can't get the permissions to allow me to edit or delete.  I have to go into tools and set new permissions every time.  I had a umask variable set to 000 before and it worked, but now i'm not getting it to work.  Any ideas?

Share this post


Link to post

 

On 9/3/2020 at 12:11 PM, MM23 said:

How long does it take for YoutubeDL-Material to download new videos from a subscription? I can't see any option in the subscription settings.

Dev here! You can find the interval over in the settings, it's in the Main tab, called "Check interval". See attached image for reference.

 

Let me know if you have any other questions!

image.png

Share this post


Link to post
8 hours ago, tzahi12345 said:

 

Let me know if you have any other questions!

When downloading subscriptions with historical content, it's a hit or miss (mostly miss) that old videos will show up in the GUI. The videos definitely download and are playable from disk, they just don't show up in the GUI. All new content caught with the check interval referenced above seem to show up fine.

 

On the github there is a reference to that issue, but it looked like it was marked as solved for new subscriptions, along with filling in existing subscriptions that had the issue. Is there an update that hasn't been pushed to this container?

Share this post


Link to post

Has anyone installed the Chevereto Docker? I am up and running but I can't find where the settings.php file is or even where I can create one. If you can't configure it you're stuck at a max 2mb file upload. 

Share this post


Link to post
Quote

When downloading subscriptions with historical content, it's a hit or miss (mostly miss) that old videos will show up in the GUI. The videos definitely download and are playable from disk, they just don't show up in the GUI. All new content caught with the check interval referenced above seem to show up fine.

You're right in that a fix was implemented, and it hasn't been pushed to the 4.1 (or latest) version. The nightly tag will have that fix, can you try pulling that version and starting up the server? Your videos should show up without issue. If it still doesn't work, feel free to open up an issue! It'll be easier to track and fix that way.

Share this post


Link to post

Here is some more information that might help regarding how to find or where to place the php.ini

Thanks

[
    {
        "Id": "c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8",
        "Created": "2020-09-13T11:52:55.623306182Z",
        "Path": "docker-php-entrypoint",
        "Args": [
            "apache2-foreground"
        ],
        "State": {
            "Status": "running",
            "Running": true,
            "Paused": false,
            "Restarting": false,
            "OOMKilled": false,
            "Dead": false,
            "Pid": 26696,
            "ExitCode": 0,
            "Error": "",
            "StartedAt": "2020-09-13T11:52:56.445654777Z",
            "FinishedAt": "0001-01-01T00:00:00Z"
        },
        "Image": "sha256:ca10c78920b2d9dce5384438aa02f63743cb085c44175609483dd492bd860c59",
        "ResolvConfPath": "/var/lib/docker/containers/c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8/resolv.conf",
        "HostnamePath": "/var/lib/docker/containers/c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8/hostname",
        "HostsPath": "/var/lib/docker/containers/c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8/hosts",
        "LogPath": "/var/lib/docker/containers/c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8/c722cdca72996bb1e1578db3ab664adf02d2138329278de0b7e37889e24308f8-json.log",
        "Name": "/chevereto",
        "RestartCount": 0,
        "Driver": "btrfs",
        "Platform": "linux",
        "MountLabel": "",
        "ProcessLabel": "",
        "AppArmorProfile": "",
        "ExecIDs": null,
        "HostConfig": {
            "Binds": null,
            "ContainerIDFile": "",
            "LogConfig": {
                "Type": "json-file",
                "Config": {
                    "max-file": "1",
                    "max-size": "50m"
                }
            },
            "NetworkMode": "bridge",
            "PortBindings": {
                "80/tcp": [
                    {
                        "HostIp": "",
                        "HostPort": "8011"
                    }
                ]
            },
            "RestartPolicy": {
                "Name": "no",
                "MaximumRetryCount": 0
            },
            "AutoRemove": false,
            "VolumeDriver": "",
            "VolumesFrom": null,
            "CapAdd": null,
            "CapDrop": null,
            "Capabilities": null,
            "Dns": [],
            "DnsOptions": [],
            "DnsSearch": [],
            "ExtraHosts": null,
            "GroupAdd": null,
            "IpcMode": "private",
            "Cgroup": "",
            "Links": null,
            "OomScoreAdj": 0,
            "PidMode": "",
            "Privileged": false,
            "PublishAllPorts": false,
            "ReadonlyRootfs": false,
            "SecurityOpt": null,
            "UTSMode": "",
            "UsernsMode": "",
            "ShmSize": 67108864,
            "Runtime": "runc",
            "ConsoleSize": [
                0,
                0
            ],
            "Isolation": "",
            "CpuShares": 0,
            "Memory": 0,
            "NanoCpus": 0,
            "CgroupParent": "",
            "BlkioWeight": 0,
            "BlkioWeightDevice": [],
            "BlkioDeviceReadBps": null,
            "BlkioDeviceWriteBps": null,
            "BlkioDeviceReadIOps": null,
            "BlkioDeviceWriteIOps": null,
            "CpuPeriod": 0,
            "CpuQuota": 0,
            "CpuRealtimePeriod": 0,
            "CpuRealtimeRuntime": 0,
            "CpusetCpus": "",
            "CpusetMems": "",
            "Devices": [],
            "DeviceCgroupRules": null,
            "DeviceRequests": null,
            "KernelMemory": 0,
            "KernelMemoryTCP": 0,
            "MemoryReservation": 0,
            "MemorySwap": 0,
            "MemorySwappiness": null,
            "OomKillDisable": false,
            "PidsLimit": null,
            "Ulimits": null,
            "CpuCount": 0,
            "CpuPercent": 0,
            "IOMaximumIOps": 0,
            "IOMaximumBandwidth": 0,
            "MaskedPaths": [
                "/proc/asound",
                "/proc/acpi",
                "/proc/kcore",
                "/proc/keys",
                "/proc/latency_stats",
                "/proc/timer_list",
                "/proc/timer_stats",
                "/proc/sched_debug",
                "/proc/scsi",
                "/sys/firmware"
            ],
            "ReadonlyPaths": [
                "/proc/bus",
                "/proc/fs",
                "/proc/irq",
                "/proc/sys",
                "/proc/sysrq-trigger"
            ]
        },
        "GraphDriver": {
            "Data": null,
            "Name": "btrfs"
        },
        "Mounts": [
            {
                "Type": "volume",
                "Name": "490b7297445ab5d3aded3874ffc058cf49ff7acf81733f85bc7d7f2f2a2af7ce",
                "Source": "/var/lib/docker/volumes/490b7297445ab5d3aded3874ffc058cf49ff7acf81733f85bc7d7f2f2a2af7ce/_data",
                "Destination": "/var/www/html/images",
                "Driver": "local",
                "Mode": "",
                "RW": true,
                "Propagation": ""
            }
        ],
        "Config": {
            "Hostname": "c722cdca7299",
            "Domainname": "",
            "User": "",
            "AttachStdin": false,
            "AttachStdout": false,
            "AttachStderr": false,
            "ExposedPorts": {
                "80/tcp": {}
            },
            "Tty": false,
            "OpenStdin": false,
            "StdinOnce": false,
            "Env": [
                "HOST_OS=Unraid",
                "CHEVERETO_DB_HOST=192.168.86.23",
                "CHEVERETO_DB_USERNAME=XXXXXX",
                "CHEVERETO_DB_PASSWORD=XXXXXX",
                "CHEVERETO_DB_NAME=chevereto",
                "CHEVERETO_DB_PREFIX=chv_",
                "CHEVERETO_DEFAULT_TIMEZONE=",
                "TZ=America/Chicago",
                "PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin",
                "PHPIZE_DEPS=autoconf \t\tdpkg-dev \t\tfile \t\tg++ \t\tgcc \t\tlibc-dev \t\tmake \t\tpkg-config \t\tre2c",
                "PHP_INI_DIR=/usr/local/etc/php",
                "APACHE_CONFDIR=/etc/apache2",
                "APACHE_ENVVARS=/etc/apache2/envvars",
                "PHP_EXTRA_BUILD_DEPS=apache2-dev",
                "PHP_EXTRA_CONFIGURE_ARGS=--with-apxs2 --disable-cgi",
                "PHP_CFLAGS=-fstack-protector-strong -fpic -fpie -O2 -D_LARGEFILE_SOURCE -D_FILE_OFFSET_BITS=64",
                "PHP_CPPFLAGS=-fstack-protector-strong -fpic -fpie -O2 -D_LARGEFILE_SOURCE -D_FILE_OFFSET_BITS=64",
                "PHP_LDFLAGS=-Wl,-O1 -pie",
                "GPG_KEYS=CBAF69F173A0FEA4B537F470D66C9593118BCCB6 F38252826ACD957EF380D39F2F7956BC5DA04B5D",
                "PHP_VERSION=7.3.22",
                "PHP_URL=https://www.php.net/distributions/php-7.3.22.tar.xz",
                "PHP_ASC_URL=https://www.php.net/distributions/php-7.3.22.tar.xz.asc",
                "PHP_SHA256=0e66606d3bdab5c2ae3f778136bfe8788e574913a3d8138695e54d98562f1fb5",
                "PHP_MD5=",
                "CHEVERETO_DB_PORT=3306"
            ],
            "Cmd": [
                "apache2-foreground"
            ],
            "Image": "nmtan/chevereto",
            "Volumes": {
                "/var/www/html/images": {}
            },
            "WorkingDir": "/var/www/html",
            "Entrypoint": [
                "docker-php-entrypoint"
            ],
            "OnBuild": null,
            "Labels": {
                "build_signature": "Chevereto free version master; built on 2020-09-11T13:58:29Z; Using PHP version 7.3.22",
                "maintainer": "Tan Nguyen <tan.mng90@gmail.com>",
                "org.label-schema.license": "Apache-2.0",
                "org.label-schema.name": "Chevereto Free",
                "org.label-schema.url": "https://github.com/tanmng/docker-chevereto",
                "org.label-schema.vcs-url": "https://github.com/tanmng/docker-chevereto",
                "org.label-schema.version": "master"
            },
            "StopSignal": "SIGWINCH"
        },
        "NetworkSettings": {
            "Bridge": "",
            "SandboxID": "f7dde77cdb2b9a952d7284bbd2dd1911ded2202ad486cf59bc5523f14abbb138",
            "HairpinMode": false,
            "LinkLocalIPv6Address": "",
            "LinkLocalIPv6PrefixLen": 0,
            "Ports": {
                "80/tcp": [
                    {
                        "HostIp": "0.0.0.0",
                        "HostPort": "8011"
                    }
                ]
            },
            "SandboxKey": "/var/run/docker/netns/f7dde77cdb2b",
            "SecondaryIPAddresses": null,
            "SecondaryIPv6Addresses": null,
            "EndpointID": "ebabaa3a12fbe65f4c76f020e44d3c8ec49a7b3916b20f9a49b1a0b235291c4a",
            "Gateway": "172.17.0.1",
            "GlobalIPv6Address": "",
            "GlobalIPv6PrefixLen": 0,
            "IPAddress": "172.17.0.6",
            "IPPrefixLen": 16,
            "IPv6Gateway": "",
            "MacAddress": "02:42:ac:11:00:06",
            "Networks": {
                "bridge": {
                    "IPAMConfig": null,
                    "Links": null,
                    "Aliases": null,
                    "NetworkID": "e0d14f00d07d3bd9dfcc25380ea63422eea475a2eb7beeeb6157b78da305eda7",
                    "EndpointID": "ebabaa3a12fbe65f4c76f020e44d3c8ec49a7b3916b20f9a49b1a0b235291c4a",
                    "Gateway": "172.17.0.1",
                    "IPAddress": "172.17.0.6",
                    "IPPrefixLen": 16,
                    "IPv6Gateway": "",
                    "GlobalIPv6Address": "",
                    "GlobalIPv6PrefixLen": 0,
                    "MacAddress": "02:42:ac:11:00:06",
                    "DriverOpts": null
                }
            }
        }
    }
]

 

Share this post


Link to post

Hello, every time I restart xibo CMS the docker is stuck in maintenance mode and web end is at error 500. How can I overcome this?

Share this post


Link to post
17 hours ago, Korshakov said:

Hello, every time I restart xibo CMS the docker is stuck in maintenance mode and web end is at error 500. How can I overcome this?

Found the issue, the internal XMR option in front end setting is not visible only the public XMR is. To update the internal XMR i run this command in mysql xibo database:

 

UPDATE `setting` SET `value`='tcp://my_IP_address:50001', `userChange`=0, `userSee`=0 WHERE `setting`='XMR_ADDRESS';

Share this post


Link to post

Can anyone help me with the permissions in Deemix?  I had them set before, but can't seem to get them set again.

Share this post


Link to post
On 9/1/2020 at 2:57 PM, henryw3 said:

Try this


docker exec -it speedtest-tracker php /config/www/artisan speedtest:eula

And if that does't work then try


docker exec -it speedtest-tracker bash
HOME=/config && /config/www/app/Bin/speedtest --accept-license --accept-gdpr

Can't undertsand why it's not accepting it properly

 

Okay this worked for me too. speedtest-tracker works in the docker command line but I cannot get to the webUI no matter what port I choose. I don't *think* its a setup problem on my end, since there are not many options but it could be.

 

Here is the log:

root@Ovi:~# docker logs speedtest-tracker
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing... 
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing... 
usermod: no changes

-------------------------------------
          _         ()
         | |  ___   _    __
         | | / __| | |  /  \ 
         | | \__ \ | | | () |
         |_| |___/ |_|  \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid:    911
User gid:    911
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing... 
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] 30-keygen: executing... 
using keys found in /config/keys
[cont-init.d] 30-keygen: exited 0.
[cont-init.d] 40-config: executing... 
GeoIP2 database found
[cont-init.d] 40-config: exited 0.
[cont-init.d] 50-speedtest: executing... 
Copying latest site files to config
Database file exists
Env file exists
Running database migrations
Nothing to migrate.
App key exists
JWT secret exists
Slack webhook set, updating db

                                              
  Not enough arguments (missing: "webhook").  
                                              

Telegram chat id and bot token unset
Base path is unset
AUTH variable not set. Disabling authentication
Disabling authentication
Clearing old jobs from queue
[cont-init.d] 50-speedtest: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-files: executing... 
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-files: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
nginx: [alert] detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html)

 

Share this post


Link to post

Logs look normal there mate. You using compose? If so can you show us the way you're running the container. What happens when you go to the IP:port in browser? Error page or just nothing?

Share this post


Link to post
9 hours ago, henryw3 said:

Logs look normal there mate. You using compose? If so can you show us the way you're running the container. What happens when you go to the IP:port in browser? Error page or just nothing?

funny, after leaving the container on all night it i went to give you the exact connection refused error and the page just popped open properly... so looks like it's all working for me! thanks for the response regardless!

Share this post


Link to post

Hi,

 

I see Deemix's repository has been taken down? is there a new repository anywhere?

 

image.png.dfa412f9ce23b4e3ed3eeddc40260f8b.png

Share this post


Link to post
On 9/12/2020 at 11:30 PM, tzahi12345 said:

You're right in that a fix was implemented, and it hasn't been pushed to the 4.1 (or latest) version. The nightly tag will have that fix, can you try pulling that version and starting up the server? Your videos should show up without issue. If it still doesn't work, feel free to open up an issue! It'll be easier to track and fix that way.

Ran the nightly tag, videos showed up after an extended period of activity with no UI and no container log entries. Probably 2 or 3 hours until the GUI came back. Updated to newest nightly yesterday, now my subscription list is empty. All the videos show up on the main page, but all subs gone, and no new videos have been pulled. Should I just manually go through and add all the subscriptions back, or is there some quick fix?

Share this post


Link to post
17 hours ago, mbc0 said:

I see Deemix's repository has been taken down? is there a new repository anywhere?

 

The missing link tends to show when you use a registry thats not dockerhub

Share this post


Link to post
1 hour ago, Roxedus said:

The missing link tends to show when you use a registry thats not dockerhub

ah, ok, thank you

Share this post


Link to post

 

8 hours ago, jonathanm said:

Ran the nightly tag, videos showed up after an extended period of activity with no UI and no container log entries. Probably 2 or 3 hours until the GUI came back. Updated to newest nightly yesterday, now my subscription list is empty. All the videos show up on the main page, but all subs gone, and no new videos have been pulled. Should I just manually go through and add all the subscriptions back, or is there some quick fix?

 

 

Are there really no logs? This is quite strange behavior, if the video shows up in the home screen, the subscriptions *must* exist. Maybe something is preventing them from being shown UI-wise.. do you see any errors in the browser console when you try to look at the subscription? Also, try clicking the dropdown for the subscription's videos and click Go to subscription to see if that works.

 

If the subscriptions exist in the DB, then you don't need to resubscribe. But if they do not, then you will.

 

Sorry you're dealing with this problem, let me know if you get any more details. Could be very helpful if there's a bug hidden in there!

Edited by tzahi12345

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.