Jump to content
DocHodges

Unsupported partition error

4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hey guys I just bought another 8tb drive and ran it through pre clear and added it to my array. It added the disk without any issue and started the array. Once the array started its showing the disk as unmountable due to non supported partition. The only thing different with this disk and the other 5 I’m using is the new pcie card. I ran out of motherboard ports and purchased a lsi sas 9207-8i. I read I may need to flash it but it seemed that unraid picked it and the disc up without issues...we’ll until now. Anyone have any advice on some troubleshooting tips I can go through to help get the disk to add to the array properly?

Share this post


Link to post
4 minutes ago, DocHodges said:

 

Hey guys I just bought another 8tb drive and ran it through pre clear and added it to my array. It added the disk without any issue and started the array. Once the array started its showing the disk as unmountable due to non supported partition. The only thing different with this disk and the other 5 I’m using is the new pcie card. I ran out of motherboard ports and purchased a lsi sas 9207-8i. I read I may need to flash it but it seemed that unraid picked it and the disc up without issues...we’ll until now. Anyone have any advice on some troubleshooting tips I can go through to help get the disk to add to the array properly?

 

 

Share this post


Link to post

Thanks for the information. I have followed a couple of those prior to posting. It ends up formatting and shows the correct format but still unmountable. I’m going to unmount and use UD to see if I can fix it. A few of those others I didn’t find and I think will be helpful. Thanks

 

 

Share this post


Link to post
7 hours ago, DocHodges said:

It ends up formatting and shows the correct format but still unmountable. I’m going to unmount and use UD to see if I can fix it.

You should post the diagnostics, if it's an array disk you can't use it in UD without removing it from the array, also likely to have the same issue.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.