Jump to content
Sign in to follow this  
je82

Unmount from FSTAB, still spamming my syslog?

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I had a mount in fstab such as : \\1.1.1.3\Logs

I removed this mount in fstab and did:

 

umount /home/nasbackuplogs/

unmount was successful.

 

then i check

 

cat /proc/mounts

there is no mount pointing to \\1.1.1.3\Logs

 

Yet...

My syslog is every second filling up with:

 

Feb 15 15:39:19 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:22 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:24 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:26 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:28 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:30 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:32 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:34 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:36 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:38 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:40 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs
Feb 15 15:39:42 NAS kernel: CIFS VFS: BAD_NETWORK_NAME: \\1.1.1.3\Logs

 

Where do these come from? There's no mounted volume \\1.1.1.3\Logs, yet it keeps spamming this message.

Any idea why this message would keep appearing?

 

Edited by je82

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this