Jump to content
loomitz

Unraid server Suddendly Powers off

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

 

I recently updated my unraid server to AMD 3950x, but when Im Gaming on a windows VM after a few minutes the system suddendly turns off. To be able to start it again I need to disconnect it from the power and reconnect it, when I return to unraid the VMS are deactivated and of course because it turned off Badly a parity check starts, when I check the consumption does not exceed 600w (my psu is 850), could it be that my PSU is failing or overheating? It may be a configuration error.

 

Hardware specs:

AMD 3950x

X570-E Strix Asus
EVGA 850W G2 80 gold
PNY 980TI
PNY P2000
PCI-SAS 530-8-i
6x SAS HDD
6x Sata HDD
2x SSD
1x NVME

Please Help and Thanks.

Image 2020-03-26 at 12.54.31 AM.png

delta-e-server-diagnostics-20200326-0030.zip

Share this post


Link to post

Server shutting down is almost certainly a hardware issue, start by checking temps, if those are OK try a new PSU, also make sure to check this.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.