Unmountable: No file system


Recommended Posts

Hey.

 

I just noticed that i cant access any of my content on one of my disks. 

 

It reports the following in the GUI

Unmountable: No file system

 

I'm not running parity or encryption on my drives.

 

I have attached my diagnostics file (zip) below and hope someone is able to guide me in the right direction.

 

Extra information: I have been running with some errors on current pending sector for a few months now, but it hasn't caused any issues until now. I contacted WD support a few months back and they said that the errors didn't warranted a new drive, so i assumed it wasn't anything critical. 

 

 

Thanks in advance. 

 

 

medieserver-diagnostics-20200517-1218.zip

Link to comment
2 hours ago, fc0712 said:

I contacted WD support a few months back and they said that the errors didn't warranted a new drive

The disk appears to be failing, you can confirm by running an extended SMART, and WD must replace it if it's within the warranty period.

Link to comment
1 hour ago, johnnie.black said:

The disk appears to be failing, you can confirm by running an extended SMART, and WD must replace it if it's within the warranty period.

Thanks :) I just started the the Smart Extended test. The HDD is under 3 years old, so it is under waranty.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.