Jump to content
Sign in to follow this  
Samy

Temperatures frozen

3 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hello everyone,

 

I'm actually trying Unraid (And I love it). I've already watched tutorials (thanks Space invader one if you read me !) However I'm running into issues when it comes to temperatures & fan monitoring in general:

- temperatures are shown but are "frozen" and doesn't refresh no matter what I do, either they're completely frozen or the refresh time is way too long.

- The temperatures are different from the IPMI interface

- Thought about going to the plugin page and post my issue, however the issue is not plugin related, I've gone to console and use `watch -n 1 sensors` and temperatures doesn't refresh there too, however the plugin is picking them correctly

- Last, might be a plugin related issue, I don't see any of my fans even if my board got more than 5 pwm fan connectors that are connected to Noctua A14 PWM fans (that are running)

 

Beside that temperatures displayed are "normal" and "realistic" between 30 to 40°c, and from time to time the threshold od the ssd kicks in when I use them intensively, it just takes a LONG time to refresh

 

Do you have an idea how can I investigate/solve the issue ?

Please find attached some pictures :
IPMI interface temperatures :

image.thumb.png.09b62b54810126d6bbc70f2ab92ecde6.png

 

Temperatures in Unraid interface:
image.png.6a4f0cb7df35a500f1e46a084eb105b7.png

 

watch sensors command in console:

 

image.png.0ad886b2868b4fbdbdda29a6459f8bde.png

 

used driver and configuration:

image.thumb.png.8b169e0b4476deb834ba6e1503bd3832.png

 

Finally, here all available temperature sensors:

 

image.thumb.png.4e3daddb39154eaabe4d99ce4d9b9f9e.png

 

Thank you very much for your read, can you please help me ?

 

Best regards,

Samy

Edited by Samy
added pictures

Share this post


Link to post

Thank you very much for your fast response.

 

Alright, let's say if I want to completely remove the plugin(in case I can't solve that issue), the problem is sensors-lm isn't uninstalled in the process.

What's the equivalent of apt or yum in Unraid ?

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this