unknown pci source type 'vendor'


dirkme

5 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I just bought a PCI 4 x USB 3.0 card and just can't get it passed through.

 

I tried to add a usb drive and had also zero drives attached and always created the new VFIO-PCI settings (using the plugin).

 

all I get is this

 

2116408478_Screenshot2020-10-0613_15_46.thumb.png.02254019237a1ff43dda9630b7b0f689.png

 

MayDay MayDay MayDay, need help ;-)

 

Thanks for everyone willign to help

 

Dirk

Screenshot 2020-10-06 13.15.53.png

Link to post
14 hours ago, dirkme said:

I just bought a PCI 4 x USB 3.0 card and just can't get it passed through.

 

I tried to add a usb drive and had also zero drives attached and always created the new VFIO-PCI settings (using the plugin).

 

all I get is this

 

2116408478_Screenshot2020-10-0613_15_46.thumb.png.02254019237a1ff43dda9630b7b0f689.png

 

MayDay MayDay MayDay, need help ;-)

 

Thanks for everyone willign to help

 

Dirk

Screenshot 2020-10-06 13.15.53.png

 

 

Are you sure you are not passing through single usb devices to your vm which aren't attached? Check the xml

Edited by ghost82
Link to post
10 hours ago, ghost82 said:

 

 

Are you sure you are not passing through single usb devices to your vm which aren't attached? Check the xml

Yes, but I just made a video, how I fixed it, totally by chance but I trust it will work for many. Thanks for your reply.

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.