[SUPPORT] blakeblackshear - Frigate


Recommended Posts

Hi @ich777

Ok, it seems the issue was indeed with the TPU reaching high temperatures.

 

shutdowntemp0=104800
shutdown_en0=1
shutdowntemp1=104800
shutdown_en1=1
shutdowntemp2=104800
shutdown_en2=1
shutdowntemp3=104800
shutdown_en3=1

 

Now it's much better as I allowed some more ventilation in the case.

 

2022-04-13 09:19:44 Coral Temp: 45.80C
2022-04-13 09:19:59 Coral Temp: 45.55C
2022-04-13 09:20:14 Coral Temp: 45.55C
2022-04-13 09:20:29 Coral Temp: 46.80C
2022-04-13 09:20:44 Coral Temp: 47.55C
2022-04-13 09:20:59 Coral Temp: 48.30C
2022-04-13 09:21:14 Coral Temp: 48.55C
2022-04-13 09:21:29 Coral Temp: 49.05C
2022-04-13 09:21:44 Coral Temp: 49.30C
2022-04-13 09:21:59 Coral Temp: 49.55C
2022-04-13 09:22:14 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:22:29 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:22:44 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:22:59 Coral Temp: 50.30C
2022-04-13 09:23:14 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:23:29 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:23:44 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:23:59 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:24:14 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:24:29 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:24:44 Coral Temp: 49.55C
2022-04-13 09:24:59 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:25:14 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:25:29 Coral Temp: 49.55C
2022-04-13 09:25:44 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:25:59 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:26:14 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:26:29 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:26:44 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:26:59 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:27:14 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:27:29 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:27:44 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:27:59 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:28:14 Coral Temp: 50.05C
2022-04-13 09:28:29 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:28:44 Coral Temp: 50.30C
2022-04-13 09:28:59 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:29:14 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:29:29 Coral Temp: 49.80C
2022-04-13 09:29:44 Coral Temp: 50.05C

 

The script works great. I will monitor how things go and get back to you.

Thank you for your assistance!

  • Like 1
Link to comment
  • 2 weeks later...
18 hours ago, Jack8COke said:

Hi,

 

i have the coral b+m key. Do someone has an usb to m.2 adapter where the coral woks? I dont wont to lose an m.2 slot for the coral. But the usb and a+e variant is not available.

 

Not sure if it is going to work but you can try with one like this: https://www.amazon.com/-/es/Adaptador-RIITOP-tarjeta-lector-compatible/dp/B08FWZXT2N/ref=sr_1_3?keywords=usb+to+m2+adapter&qid=1651043207&sr=8-3

 

Some time ago @ich777 said this, maybe is useful for you.

  • Like 1
Link to comment

2 variants arrived and i think it will not work. They both have a realtek chipsat on it. Under  Tools -> System devices i can not see anything about "Coral Edge TPU" anymore. There is only unde r usb devices: 

Bus 001 Device 002:ID 0bda:9210 Realtek Semiconductor Corp. LM915

 

Im not nerdy enough to try a few terminal commands but i think if it does not recognize it as a Coral it will not work, or what is your opinion?

 

 

Link to comment

hello i have frigate install and two cameras one is a hikvision but i have a problem, frigate detects the camera shows the feed, but dont record. give alot of erros on the logs but i dont understand what it is! am i missing something on the config?

 

 

 

[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : av_interleaved_write_frame(): Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55a660aa3840] Failed to update header with correct duration.
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55a660aa3840] Failed to update header with correct filesize.
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Error writing trailer of rtmp://127.0.0.1/live/jardim: Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-05-05 11:48:38] watchdog.jardim ERROR : Ffmpeg process crashed unexpectedly for jardim.
[2022-05-05 11:48:38] watchdog.jardim ERROR : The following ffmpeg logs include the last 100 lines prior to exit.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : av_interleaved_write_frame(): Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [swscaler @ 0x55b6da4832c0] deprecated pixel format used, make sure you did set range correctly
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Finishing stream 1:0 without any data written to it.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55b6da999980] Failed to update header with correct duration.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55b6da999980] Failed to update header with correct filesize.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Error writing trailer of rtmp://127.0.0.1/live/jardim: Connection reset by peer

Link to comment
Posted (edited)
2 minutes ago, luixmod said:

hello i have frigate install and two cameras one is a hikvision but i have a problem, frigate detects the camera shows the feed, but dont record. give alot of erros on the logs but i dont understand what it is! am i missing something on the config?

 

 

 

[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : av_interleaved_write_frame(): Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55a660aa3840] Failed to update header with correct duration.
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55a660aa3840] Failed to update header with correct filesize.
[2022-05-05 11:48:28] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Error writing trailer of rtmp://127.0.0.1/live/jardim: Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-05-05 11:48:29] frigate.video ERROR : jardim: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-05-05 11:48:38] watchdog.jardim ERROR : Ffmpeg process crashed unexpectedly for jardim.
[2022-05-05 11:48:38] watchdog.jardim ERROR : The following ffmpeg logs include the last 100 lines prior to exit.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : av_interleaved_write_frame(): Connection reset by peer
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [swscaler @ 0x55b6da4832c0] deprecated pixel format used, make sure you did set range correctly
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Finishing stream 1:0 without any data written to it.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55b6da999980] Failed to update header with correct duration.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : [flv @ 0x55b6da999980] Failed to update header with correct filesize.
[2022-05-05 11:48:38] ffmpeg.jardim.detect ERROR : Error writing trailer of rtmp://127.0.0.1/live/jardim: Connection reset by peer

Can you attach or paste your config of the cameras section?

 

Does your camera accept two connections to same rstp endpoint at the same time?

Edited by yayitazale
Link to comment
19 minutes ago, yayitazale said:

Can you attach or paste your config of the cameras section?


mqtt:
  # Required: host name
  host: 9.9.9.10
  # Optional: port (default: shown below)
  port: 1883
  # Optional: topic prefix (default: shown below)
  # NOTE: must be unique if you are running multiple instances
  topic_prefix: frigate
  # Optional: client id (default: shown below)
  # NOTE: must be unique if you are running multiple instances
  client_id: frigate
  # Optional: user
  user: mqtt_user
  # Optional: password
  # NOTE: MQTT password can be specified with an environment variables that must begin with 'FRIGATE_'.
  #       e.g. password: '{FRIGATE_MQTT_PASSWORD}'
  password: password
  # Optional: tls_ca_certs for enabling TLS using self-signed certs (default: None)
  #tls_ca_certs: /path/to/ca.crt
  # Optional: tls_client_cert and tls_client key in order to use self-signed client
  # certificates (default: None)
  # NOTE: certificate must not be password-protected
  #       do not set user and password when using a client certificate
  #tls_client_cert: /path/to/client.crt
  #tls_client_key: /path/to/client.key
  # Optional: tls_insecure (true/false) for enabling TLS verification of
  # the server hostname in the server certificate (default: None)
  #tls_insecure: false
  # Optional: interval in seconds for publishing stats (default: shown below)
  stats_interval: 60

detectors:
  coral:
    type: edgetpu
    device: pci

database:
  path: /media/frigate/frigate.db


birdseye:
  enabled: True
  width: 640
  height: 480
  quality: 8
  mode: motion


cameras:
  cozinha: # <------ Name the camera
    ffmpeg:
      inputs:
        - path: rtsp://admin:pass@192.168.2.179:554/stream1
          roles:
            - detect
            - rtmp
    detect:
      enabled: true
      width: 1980
      height: 1080
      fps: 20
    snapshots:
      enabled: true
      timestamp: true
      bounding_box: true
      crop: False
      retain:
        default: 10
        objects:
          person: 30
    objects:
      track:
        - person


  jardim: # <------ Name the camera
    ffmpeg:
      inputs:
        - path: rtsp://admin:pass@192.168.2.49:554/Streaming/Channels/101
          roles:
            - detect
            - rtmp
    detect:
      enabled: true
      width: 1980
      height: 1080
      fps: 20
    snapshots:
      enabled: true
      timestamp: true
      bounding_box: true
      crop: False
      retain:
        default: 10
        objects:
          person: 30
    objects:
      track:
        - person
        - cat
        - dog
        - car
        - bicycle
    rtmp:
      enabled: true

 

 

19 minutes ago, yayitazale said:

Does your camera accept two connections to same rstp endpoint at the same time?

 

yes, the hikvison have mutli stream

Link to comment

When I install this container, I get the following error:

 

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
*************************************************************
*************************************************************
*** Your config file is not valid! ***
*** Please check the docs at ***
*** https://docs.frigate.video/configuration/index ***
*************************************************************
*************************************************************
*** Config Validation Errors ***
*************************************************************
[Errno 2] No such file or directory: '/config/config.yml'
[2022-05-12 22:28:49] frigate.app INFO : Starting Frigate (0.10.1-83481af)
Traceback (most recent call last):
File "/opt/frigate/frigate/app.py", line 312, in start
self.init_config()
File "/opt/frigate/frigate/app.py", line 77, in init_config
user_config = FrigateConfig.parse_file(config_file)
File "/opt/frigate/frigate/config.py", line 896, in parse_file
with open(config_file) as f:
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: '/config/config.yml'

*************************************************************
*** End Config Validation Errors ***
*************************************************************
[cmd] python3 exited 1
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.

 

When I checked the /appdata/frigate path, there is nothing in there, so I created a folder called 'config' and added the minimal config, but I'm still getting the above error. Can anyone advise? I thought containers always installed into 'appdata'?

Link to comment
14 hours ago, takkischitt said:

When I install this container, I get the following error:

 

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
*************************************************************
*************************************************************
*** Your config file is not valid! ***
*** Please check the docs at ***
*** https://docs.frigate.video/configuration/index ***
*************************************************************
*************************************************************
*** Config Validation Errors ***
*************************************************************
[Errno 2] No such file or directory: '/config/config.yml'
[2022-05-12 22:28:49] frigate.app INFO : Starting Frigate (0.10.1-83481af)
Traceback (most recent call last):
File "/opt/frigate/frigate/app.py", line 312, in start
self.init_config()
File "/opt/frigate/frigate/app.py", line 77, in init_config
user_config = FrigateConfig.parse_file(config_file)
File "/opt/frigate/frigate/config.py", line 896, in parse_file
with open(config_file) as f:
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: '/config/config.yml'

*************************************************************
*** End Config Validation Errors ***
*************************************************************
[cmd] python3 exited 1
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.

 

When I checked the /appdata/frigate path, there is nothing in there, so I created a folder called 'config' and added the minimal config, but I'm still getting the above error. Can anyone advise? I thought containers always installed into 'appdata'?

You don't need to create a config folder, just add the config file in the root folder of appdata/frigate

Link to comment
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

No offence to maintainer, just about the product overall.

I completely gave up with this. Configuration in style of  90s and  are  the real pain . Zillions issues. Not recommend at all unless you have  powerful hardware, few cameras  and no need to use hw accell flags , optimizing  etc.

Was quite promising because of MQTT support . 

To complicated stuff for 21st century if software has web interface with no configuration/settings at all

 

Edited by ingus16
Link to comment

Hello,

 

Generic question, I am running blakeblackshear/frigate:stable-amd64nvidia and everything is working as I want it to with Frigate.
But in homeassistantcore (Docker), when I try to Set up a new integration, i add the Frigate info  IP address http://***.***.***.***:5000/ which i use to view Frigate and it comes up with "Failed to connect".

 

I have read that the integration requires Version 10.*.* and this docker image is Version 9.*.* has anyone else ran into this issue or is it just me?

Is there a known solution?

 

Also i will add this integration did work at one time before that big update the broke frigate and I had to update the .yaml.

 

Sorry if this was long winded but I wanted to supply as much info as I could.

Link to comment

Could someone help me figure out why my recordings are being stored until the drive fills up? I want to record 24/7 for 20 days. This was working at one time.

 

cameras:
  Front_Door:
    ffmpeg:
      inputs:
        - path: rtsp://xyz/cam/realmonitor?channel=1&subtype=0
          roles:
            - detect
            - record
    detect:
      width: 2688
      height: 1520
      fps: 5
    objects:
      track:
        - person
        - dog
      filters:
        person:
          threshold: 0.65
    snapshots:
      enabled: true
      timestamp: false
      bounding_box: true
      retain:
        default: 20
    record:
      enabled: true
      expire_interval: 120
      retain:
        days: 20
        mode: all
      events:
        retain:
          default: 20

Link to comment
  • 2 weeks later...

I just got a mini cpie coral and installed it in unraid.

Downloaded the driver and the unraid system page shows the device:

 

[1ac1:089a] 01:00.0 System peripheral: Global Unichip Corp. Coral Edge TPU

 

I have the frigate config setup with the mapping for /dev/apex_0

 

The frigate config.yml looks like this:

detectors:
  coral_pci:
    type: edgetpu
    device: pci

 

But when starting the container it crashes with the following errors:

[2022-06-21 23:35:18] detector.coral_pci INFO : Starting detection process: 218
[2022-06-21 23:35:18] frigate.edgetpu INFO : Attempting to load TPU as pci
Process detector:coral_pci:
[2022-06-21 23:35:30] frigate.edgetpu ERROR : No EdgeTPU was detected. If you do not have a Coral device yet, you must configure CPU detectors.
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 160, in load_delegate
delegate = Delegate(library, options)
File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 119, in __init__
raise ValueError(capture.message)
ValueError

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python3.8/multiprocessing/process.py", line 315, in _bootstrap
self.run()
File "/usr/lib/python3.8/multiprocessing/process.py", line 108, in run
self._target(*self._args, **self._kwargs)
File "/opt/frigate/frigate/edgetpu.py", line 136, in run_detector
object_detector = LocalObjectDetector(
File "/opt/frigate/frigate/edgetpu.py", line 44, in __init__
edge_tpu_delegate = load_delegate("libedgetpu.so.1.0", device_config)
File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 162, in load_delegate
raise ValueError('Failed to load delegate from {}\n{}'.format(
ValueError: Failed to load delegate from libedgetpu.so.1.0

[2022-06-21 23:35:38] frigate.watchdog INFO : Detection appears to have stopped. Exiting frigate...
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[2022-06-21 23:35:38] frigate.video ERROR : front: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-06-21 23:35:38] frigate.video ERROR : front: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-06-21 23:35:38] frigate.video ERROR : drive: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-06-21 23:35:38] frigate.video ERROR : drive: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.

 

Any idea whats going on here?
Must I restart the server after installing the driver?

Link to comment
On 5/4/2022 at 6:53 PM, Jack8COke said:

Im not nerdy enough to try a few terminal commands but i think if it does not recognize it as a Coral it will not work, or what is your opinion?

No, will not work...

Link to comment
1 hour ago, sillywalks said:

as soon as I start frigate the coral seems to crash and stays in shutdown mode until next reboot.

Yes, it is most likely that the shutdown temperature of 104.80 °C was triggered and that the module shut itself off.

 

What module do you own? Are you sure that you have enough airflow over the module?

 

I've also posted a tutorial how you can write the temperature readings to a file to see what it actually does:

 

Link to comment
13 minutes ago, ich777 said:

Yes, it is most likely that the shutdown temperature of 104.80 °C was triggered and that the module shut itself off.

 

What module do you own? Are you sure that you have enough airflow over the module?

 

I've also posted a tutorial how you can write the temperature readings to a file to see what it actually does:

 

 

Thanks for taking the time to answer!

I'm using the mini pcie module inside a pci converter (everything else is unavailable atm)

I restarted the container and for the first time it actually ran for a while and didn't crash immediately.

As soon as I walked out and around the cameras (actually giving the coral something to do) it again crashed.

 

[2022-06-26 20:27:11] detector.coral_pci             INFO    : Starting detection process: 216
[2022-06-26 20:27:11] frigate.edgetpu                INFO    : Attempting to load TPU as pci
[2022-06-26 20:27:11] frigate.edgetpu                INFO    : TPU found
[2022-06-26 20:27:11] ws4py                          INFO    : Using epoll
[2022-06-26 20:27:16] frigate.record                 WARNING : Discarding a corrupt recording segment: front-20220626202713.mp4
[2022-06-26 20:27:16] frigate.record                 WARNING : Discarding a corrupt recording segment: front-20220626202713.mp4
[2022-06-26 20:27:25] ws4py                          INFO    : Managing websocket [Local => 127.0.0.1:5002 | Remote => 127.0.0.1:39598]
[2022-06-26 20:28:21] frigate.watchdog               INFO    : Detection appears to be stuck. Restarting detection process...
[2022-06-26 20:28:21] root                           INFO    : Waiting for detection process to exit gracefully...
[2022-06-26 20:28:51] root                           INFO    : Detection process didnt exit. Force killing...
[2022-06-26 20:29:04] detector.coral_pci             INFO    : Starting detection process: 354
[2022-06-26 20:29:04] frigate.edgetpu                INFO    : Attempting to load TPU as pci
[2022-06-26 20:29:17] frigate.edgetpu                ERROR   : No EdgeTPU was detected. If you do not have a Coral device yet, you must configure CPU detectors.
Process detector:coral_pci:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 160, in load_delegate
    delegate = Delegate(library, options)
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 119, in __init__
    raise ValueError(capture.message)
ValueError

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python3.9/multiprocessing/process.py", line 315, in _bootstrap
    self.run()
  File "/usr/lib/python3.9/multiprocessing/process.py", line 108, in run
    self._target(*self._args, **self._kwargs)
  File "/opt/frigate/frigate/edgetpu.py", line 135, in run_detector
    object_detector = LocalObjectDetector(
  File "/opt/frigate/frigate/edgetpu.py", line 43, in __init__
    edge_tpu_delegate = load_delegate("libedgetpu.so.1.0", device_config)
  File "/usr/lib/python3/dist-packages/tflite_runtime/interpreter.py", line 162, in load_delegate
    raise ValueError('Failed to load delegate from {}\n{}'.format(
ValueError: Failed to load delegate from libedgetpu.so.1.0

[2022-06-26 20:29:19] ws4py                          INFO    : Terminating websocket [Local => 127.0.0.1:5002 | Remote => 127.0.0.1:39598]
[2022-06-26 20:29:19] ws4py                          INFO    : Managing websocket [Local => 127.0.0.1:5002 | Remote => 127.0.0.1:58352]
[2022-06-26 20:29:24] frigate.watchdog               INFO    : Detection appears to have stopped. Exiting frigate...
[2022-06-26 20:29:24] ws4py                          INFO    : Terminating websocket [Local => 127.0.0.1:5002 | Remote => 127.0.0.1:58352]
[2022-06-26 20:29:24] frigate.video                  ERROR   : drive: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-06-26 20:29:24] frigate.video                  ERROR   : drive: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[2022-06-26 20:29:24] frigate.video                  ERROR   : front: Unable to read frames from ffmpeg process.
[2022-06-26 20:29:24] frigate.video                  ERROR   : front: ffmpeg process is not running. exiting capture thread...
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.

 

The temp readings from your script don't make a lot of sense. -89.7*C sound wrong. But I highly doubt it jumped from 40*C to 100*c in 15 seconds to cause a temperature crash.

See here:

2022-06-26 20:26:03 Coral Temp: 39.55C
2022-06-26 20:26:18 Coral Temp: 39.55C
2022-06-26 20:26:33 Coral Temp: 39.55C
2022-06-26 20:26:48 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:27:03 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:27:18 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:27:33 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:27:48 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:28:03 Coral Temp: 39.80C
2022-06-26 20:28:18 Coral Temp: -89.70C
2022-06-26 20:28:33 Coral Temp: -89.70C
2022-06-26 20:28:48 Coral Temp: -89.70C
2022-06-26 20:29:03 Coral Temp: -89.70C
2022-06-26 20:29:18 Coral Temp: -89.70C
2022-06-26 20:29:33 Coral Temp: -89.70C

 

Please let me know what I can do to debug this further.

Link to comment
21 minutes ago, sillywalks said:

But I highly doubt it jumped from 40*C to 100*c in 15 seconds to cause a temperature crash.

Why not?

 

22 minutes ago, sillywalks said:

The temp readings from your script don't make a lot of sense. -89.7*C sound wrong.

These are the redings from the TPU itself and nothing more but if it says -89.7C then ther must be something wrong…

What does the Pligin page say?

 

4 minutes ago, sillywalks said:

I might have been an idiot and setup an unasigned drive in the wrong mode (not SLAVE r/w) since changing this all is running smoothly. Will let it run and see if it keeps going.

I really can‘t imagine thats related, but it may be if the application itself crashes.

Link to comment
35 minutes ago, ich777 said:

These are the redings from the TPU itself and nothing more but if it says -89.7C then ther must be something wrong…

What does the Pligin page say?

Plugin page didn't say anything except "shutdown"

 

Currently its been running over an hour without any issues and multiple working detections.

Link to comment
3 minutes ago, sillywalks said:

Plugin page didn't say anything except "shutdown"

 

Currently its been running over an hour without any issues and multiple working detections.

So Unassigned Devices caused this? :D

 

What temperature are you currently on?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.