limpid

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by limpid


  1. I tried this several times with different efi folders but without success
    I don't know where I'm wrong
    which folder to use  to put in clover.qcow2 . does it matter
    ha z270m dzh virth 7600k


    if you have a finished folder send me to try pls


    on xml.  side have some code to ad/remove 
    i test  this

    </devices>
      <qemu:commandline>
        <qemu:arg value='-usb'/>
        <qemu:arg value='-device'/>
        <qemu:arg value='usb-kbd,bus=usb-bus.0'/>
        <qemu:arg value='-device'/>
        <qemu:arg value='************************'/>
        <qemu:arg value='-smbios'/>
        <qemu:arg value='type=2'/>
        <qemu:arg value='-cpu'/>
        <qemu:arg value='IvyBridge,vendor=GenuineIntel,+hypervisor,-erms,+invtsc,kvm=on,+topoext,+invtsc,+avx,+aes,+xsave,+xsaveopt,+ssse3,+sse4_2,+popcnt,+arat,+pclmuldq,+pdpe1gb,+rdtscp,+vme,+xsave,+umip,+topoext,check'/>
        <qemu:arg value='-smp'/>
        <qemu:arg value='16,sockets=2,cores=8,threads=1'/>
      </qemu:commandline>
    </domain>

    ========================================================
    </devices>
      <qemu:commandline>
        <qemu:arg value='-usb'/>
        <qemu:arg value='-device'/>
        <qemu:arg value='usb-kbd,bus=usb-bus.0'/>
        <qemu:arg value='-device'/>
        <qemu:arg value='************************'/>
        <qemu:arg value='-smbios'/>
        <qemu:arg value='type=2'/>
        <qemu:arg value='-cpu'/>
        <qemu:arg value='Penryn,kvm=on,vendor=GenuineIntel,+invtsc,vmware-cpuid-freq=on,+pcid,+ssse3,+sse4.2,+popcnt,+avx,+aes,+xsave,+xsaveopt,check'/>
      </qemu:commandline>
    </domain>
    ---------------------------------------------------------

    ==========================================================


    no efekt

  2. Hi All

    Again to ask how to deal with big sur on KVM. so far it have worked catalina on unasigned device  NVME samsung . and when I give update gives a black screen and the logo in the middle.

    when preinstall catalina work. but update to  big sur not.

     

    what clover.qcow2 to use