Jump to content

JeffS2Duda

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JeffS2Duda

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. UP! I need help with this, please!
  2. There are already some cards with 3 PCI-e, they do not need to do sli or crossfire to be able to use them as a VM, then only need to launch a card with 4 slots. It does not make any difference to mount an intel extreme edition and it also does not help to mount an i7 7700k, because it will be divided for 4 people to play, the 7700k only has 8 threads, if users only use 2 threads each, it will get very bad for games that need More cpu. Ryzen has 16 threads, which in the case is ideal for 4 VM's 4 threads each, because the performance difference that the 7700k has on ryzen is only in the single core, and as I will overclock, it will get the same performance. PT-BR: Já existem algumas placas com 3 PCI-e, elas não precisam fazer sli ou crossfire para poder usá-las como VM, então só falta lançar uma placa com 4 slots. Não compensa nada montar um intel extreme edition e também não adianta montar um i7 7700k, porque será dividido para 4 pessoas jogarem, o 7700k só tem 8 threads, se os usuários só usarem 2 threads cada, vai ficar muito ruim para jogos que necessitam de mais cpu. O Ryzen possui 16 Threads, que no caso fica ideal para 4 VM's 4 threads cada, até porque a diferença de desempenho que o 7700k tem sobre o ryzen é somente no single core, e como irei fazer overclock, irá ficar o mesmo desempenho.
  3. The unRAID OS image appears, but when I start the VM, the screen goes black and does not start the VM on any of the boards. I already tried to use only 1 GPU, I tested the 2 slots like this. I also tried to reverse the order of the GPUs. Nothing worked. I'm thinking of installing the 2603 BIOS from my motherboard again to see if it picks up the image again in the VM, since resetting the settings did not work. Note: HVM and IOMMU are enabled. PT-BR: O unRAID OS aparece imagem, mas quando inicio a VM, a tela fica preta e não inicia a VM em nenhuma das placas. Já tentei usar só 1 GPU, testei nos 2 slots assim. Tentei também inverter a ordem das GPUs. Nada deu certo. Estou pensando em instalar a BIOS 2603 da minha placa mãe novamente para ver se volta a pegar a imagem na VM, já que resetando as configurações não adiantou. Obs: HVM e IOMMU Estão habilitados.
  4. My Specs: Motherboard: M5A97 R2.0 Bios Version 2603 CPU: FX-8350 Ram: Kingston 8gb + 4gb PSU: EVGA 600W GPU: Slot 1 GTX 550Ti Gigabyte + Slot 2 9800 GT EVGA unRAID OS 6.3 Day 18/02 I went to test the unRAID to know if I could do the division 2 gamers 1 tower, the video was taken and the VM started on the 2 monitors (Using the DVI and VGA inputs of the GTX 550Ti and the VGA input of the 9800 GT) . But as it was only a test to see if it was boot, I did not transfer any Windows ISO to format. So mid-week between 2/2 to 2/25 I logged into the BIOS to check the front audio and changed some settings that I can not remember. So on 2/2 when I transferred ISO to my computer and went to start VM, none of the monitors gave video. I checked VNC and everything was running perfectly. I researched several ways to try to make the video work again but to no avail. So I saw in a post in the forum that NVIDIA GPUs do not give a picture when the motherboard does not have video on board, and I thought "So what did I do so that in my first test I would take everything normally?". I tried many different configurations, including starting the GPU through the ROM, but again, to no avail. I tried to change many things in the BIOS but nothing worked. I wanted to know if anyone knows if it's possible to run VMs on unRAID without having to buy a PCI input for the Video on my motherboard, just as I was able to get started for the first time. Only what I can remember to have done in the BIOS was to have changed some PEG / PCI configuration to the reverse, but I reversed this change and still, without success. Can anyone help me get my VMs to work? NOTE: I am using 1 monitor on HDMI and another on the 9800GT VGA now. NOTE 2: I'm Brazilian, so, sorry for my bad english, i translated my text into google translator. I will post the text in Portuguese below. Dia 18/02 fui testar o unRAID para saber se eu conseguiria fazer a divisão 2 gamers 1 tower, o video pegou normalmente e a VM iniciou nos 2 monitores (Usando as entradas DVI e VGA da GTX 550Ti e a entrada VGA da 9800 GT). Porém como foi só um teste para ver se dava boot, eu não transferi nenhuma ISO do Windows para formatar. Então no meio da semana entre o dia 18/02 à 25/02 eu entrei na BIOS para conferir o aúdio frontal e mudei algumas configurações que não me lembro. Então no dia 25/02 quando transferi a ISO para meu computador e fui iniciar a VM, nenhum dos monitores deu vídeo. Conferi via VNC e estava tudo rodando perfeitamente. Pesquisei várias formas para tentar fazer o vídeo funcionar de novo mas sem sucesso. Então eu vi em um post no fórum falando que as GPUs NVIDIA não dão imagem quando a placa mãe não possui vídeo on board, e pensei "Então oque eu fiz para que no meu primeiro teste pegasse tudo normalmente?". Tentei muitas configurações diferentes, inclusive iniciar a GPU pela ROM, mas de novo, sem sucesso. Tentei modificar muitas coisas na BIOS mas nada deu certo. Queria saber se alguém sabe se é possível rodar VM's no unRAID sem ter que comprar uma entrada PCI para o Vídeo da minha placa mãe, assim como eu consegui iniar pela primeira vez. Só oque consigo me lembrar de ter feito na BIOS, foi ter trocado alguma configuração de PEG/PCI para o inverso, mas eu reverti esta alteração e ainda sim, sem sucesso. Será que alguem consegue me ajudar a botar minhas VM's para funcionar? OBS: Estou usando 1 monitor na HDMI e outro na VGA da 9800GT agora. OBS 2: Eu sou brasileiro, então, desculpe pelo meu inglês ruim. Eu traduzi o meu texto no google tradutor.
  5. I want to make 4 Gaming VMs and I want to do this setup: CPU: Ryzen 1700X GPU: 4x 1050Ti Motherboard: Some with support for 4 video cards Ram: 32 GB HyperX (2x 16GB) PSU: Corsair CX 750 Have not released any motherboard AM4 with support for 4 video cards (At least, not that I have seen). Can you tell me if it will launch any motherboard with 4 PCI-e support for this processor? Do you think that with these settings I will be able to play the current games normally in all VMs? Example, GTA V, Battle Field 1, Crysis 3, Just Cause 3, No Man's Sky, CS: GO, Etc... Sorry for my bad English, i i'm Brazilian and i'm using google translator a few times.