SpencerJ Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 If you would like to translate Unraid into Ukrainian, see the github repo here: https://github.com/unraid/lang-uk_UA 1 Quote Link to comment
Alex2581 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Всім привіт Почнемо переводити програму 1 1 Quote Link to comment
Alex2581 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 https://github.com/unraid/lang-uk_UA Хто може допомогти або є пропозиції з перекладу буду чекати можливо десь побачете помилку в перекладі 2 Quote Link to comment
Alex2581 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Більшість переводу вже Є Як переведу Сетінгс точніше налаштування то будемо на продакт викладувати Quote Link to comment
Alex2581 Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Всім привіт Переклад не стоїть на місці в кого є можливість протестуйте https://github.com/unraid/lang-uk_UA Скажіть як та можливо є помилки в перекладі . прошу всім кому цікаво долучайтеся Буду дуже вдічний Зараз перекладаю settings.txt та translations.txt Edited June 8, 2022 by Alex2581 Quote Link to comment
Alex2581 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Всім привіт Почалося тестування Укр Мови на плагінах в категорії мови там можна вібрати та встановити мову покищо назівається Алексей Миронюк але згодом поправиться Тестуємо долучаємося Quote Link to comment
Brun Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 А нащо перекладати цю платну тулзу? Якщо б це було опенсорс, то інша справа. 1 Quote Link to comment
Alex2581 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 90% переведено інтерфейсу Залишається пару плагінів перекласти і каталог Хелп Допомоги. Далі буде ... 1 Quote Link to comment
Solution Alex2581 Posted July 6, 2022 Solution Share Posted July 6, 2022 On 7/1/2022 at 4:32 PM, Brun said: А нащо перекладати цю платну тулзу? Якщо б це було опенсорс, то інша справа. Перекладати тулзу? бо вона не шарова? Ну я купив ліцензію і мені спочатку так собі біло потім почав для себе перекладати. потім виклав сюди. Це такий менталітет у людей. Наприклад нащо качати з торента Гру яка зламана і безкоштовна? Але тільки коли всі будуть чекати шарову версію гри і не купувати то розробник ігор забье Х*й на гру і розробку бо не має грошей немаєнічого. Тому разово купити ліцензію це як задонатити розробнику. Якщо є бажання то вона опенсоурса код відкритий якщо є бажання можеш поламати ліцензію тільк буде писатися що софт зламаний але можна поміняти і буде писат доброго дня)) Там багато людей пишуть різні софти докери плагіни за це їм не платять вони собі це роблять для себе але діляться з іншими інші бачать проект нормальний і вкладують щось ще і так розростається проект бо небачених зірок і потім ти такий ну куплю я прогу цю. бо в неї багато плюшок і функцій. і мануалів. Тому купувати чи ні це справа кожного. Я рік думав купувати чи ні і купив, Тому не бачу нічого такого в платному ПО. Можна говорити думати різне в мене таке бачення в тебе таке . Не хочеш не перекладай)) я для себе почав потім продовжив і те що розумію то перекладаю Мені вигоди немає ніякої Хоча пуру ліцензій Про мені видали для перекладу І там я дивлюсь і тестую те що мені потрібно і з перекладом теж там тестую і на своїй купленій ліцензіі також Якщо цікаво то долучайся. Застестуй ПО може щось і для себе найдеш цікавого . Я брав для домашнього сховіща бо платити за готове рішення якось грошей не дуже багато а купити залізо на 4 диски NAS то не кайфово по роботі зтикнувся і поняв що в таких системах є мінус і плюс ..... коробка згорить то вікинь її а тут щось поміняв або сказав собі та хай буде просто ПК домашній ))) Quote Link to comment
d3m3zs Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Сенсу нуль, вибачте. Ми ж дегенерати з півночи, яким переклад навіть для телеграма потрібен. Вся система - кілька десятків однотипних слів, в які ти будеш вникати перші кілька днів поки налаштовуєш. Quote Link to comment
Alex2581 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Навіть якщо і сенсу нуль Все одно Хай буде Укр переклад) Для когось однотипні слова для когось ні. Хто захоче має право використовувати ту мову яка йому буде зручніше. Дякую за ваші слова. Це ще більше надихає на переклад таких програм і не тільки. У кожного є право вибору мови на якій буде читати та використовувати ПО 1 Quote Link to comment
Recommended Posts