Jump to content

Strange behavior of the "Main" tab in the GUI


Recommended Posts

Hello everyone,


I'm turning to you because I have a really strange issue on my unRaid.


As you can see in the video below, I'm getting some weird behavior on the "Main" tab. Disks appear and disappear without me explaining it or doing anything about it.
I get the same behavior regardless of the browser (Brave / Firefox or Chrome) and sometimes I even lose control of the GUI.

I don't log on to the GUI every day, so I don't know how long I've had this problem. I have no other worries, everything works fine (Plex Docker / Tautulli etc).

 

It's only with the "appdata backup" plugin that I also have a problem, but I don't know if it's related.
I'm getting incomplete write errors:
[14.01.2024 14:31:10][][jDownloader2] tar creation failed! tar said: zstd: error 70 : Write error : cannot write block : Input/output error; tar: /mnt/disks/Backups_Plex/BackupPlex/ab_20240114_143016/jDownloader2.tar.zst: Wrote only 2048 of 10240 bytes; tar: Child returned status 70; tar: Error is not recoverable: exiting now

 

I'm going to open another topic on the support thread for this plugin.

 

Have you ever seen a similar problem?

Before restarting the machine, I'd appreciate your advice.

 

Thanks for your help

 

fortress-diagnostics-20240114-1624.zip

Edited by JUST-Plex
Diag log
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...