[Support] Linuxserver.io - Ogar


7 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

linuxserver_medium.png

 

Application Name: Ogar

Application Site: http://ogarproject.com/

Docker Hub: https://hub.docker.com/r/lsiodev/ogar/

Github: https://github.com/linuxserver/docker-ogar

 

Please post any questions/issues relating to this docker you have in this thread.

 

If you are not using Unraid (and you should be!) then please do not post here, rather use the linuxserver.io forum for support.

Link to post
  • 5 months later...

Hello, My Ogar docker is starting up but I cannot connect to it.

 

Here is the log from Ogar after I start the Docker:

http://pastebin.com/JP56r7CM

 

When I try connecting to it from another PC on my local LAN using the IP of my unRaid server, for example: http://agar.io/?ip=192.168.0.221:443

My browser console just repeatedly reports:  net::ERR_CONNECTION_REFUSED

 

I've tried using different port mappings and I've tried setting the network type to host, but no luck.  Any ideas?

Link to post

Hello, My Ogar docker is starting up but I cannot connect to it.

 

Here is the log from Ogar after I start the Docker:

http://pastebin.com/JP56r7CM

 

When I try connecting to it from another PC on my local LAN using the IP of my unRaid server, for example: http://agar.io/?ip=192.168.0.221:443

My browser console just repeatedly reports:  net::ERR_CONNECTION_REFUSED

 

I've tried using different port mappings and I've tried setting the network type to host, but no luck.  Any ideas?

Post a screenshot of your port mappings etc..

 

You shouldn't need to open ports on your router to access it via your LAN.

 

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

 

Link to post

I just tried Chrome and I even tried IE.  No luck.  They both just sit there at Connecting.

I tried disabling my antivirus and firewall on this PC but that didn't help either.  No real surprise there since there weren't any blocking reports in the firewall logs.

 

I tried clearing all of the cache data from Chrome. Unfortunately, no change.

I've attached a pic of my port mappings which are still stock. 

Thanks

portMapping.png.ef2a3e4c0c83cec2a70d9c8fe415621d.png

Link to post

Ok, I finally circled back around to getting this running. I logged into my unRaid and ran:

docker logs -f ogar

 

Right after it gets to starting up it begins throwing the error you see below and repeats that forever:

Get:24 http://mirrors.accretive-networks.net trusty/multiverse Sources [211 kB]
Get:25 http://mirrors.accretive-networks.net trusty/main amd64 Packages [1,743 kB]
Get:26 http://mirrors.accretive-networks.net trusty/restricted amd64 Packages [16.0 kB]
Get:27 http://mirrors.accretive-networks.net trusty/universe amd64 Packages [7,589 kB]
Get:28 http://mirrors.accretive-networks.net trusty/multiverse amd64 Packages [169 kB]
Fetched 22.1 MB in 5s (3,838 kB/s)
Reading package lists...
*** Running /etc/my_init.d/30_install.sh...
*** Running /etc/my_init.d/40_set_config.sh...
*** Running /etc/my_init.d/999_advanced_script.sh...
*** Running /etc/rc.local...
*** Booting runit daemon...
*** Runit started as PID 54
Apr 23 21:40:47 8eaf6922e4e2 syslog-ng[62]: syslog-ng starting up; version='3.5.3'
module.js:338
    throw err;
          ^
Error: Cannot find module 'vector2-node'
    at Function.Module._resolveFilename (module.js:336:15)
    at Function.Module._load (module.js:278:25)
    at Module.require (module.js:365:17)
    at require (module.js:384:17)
    at Object.<anonymous> (/app/ogar/src/ai/BotPlayer.js:3:14)
    at Module._compile (module.js:460:26)
    at Object.Module._extensions..js (module.js:478:10)
    at Module.load (module.js:355:32)
    at Function.Module._load (module.js:310:12)
    at Module.require (module.js:365:17)
module.js:338
    throw err;
          ^
Error: Cannot find module 'vector2-node'
    at Function.Module._resolveFilename (module.js:336:15)
    at Function.Module._load (module.js:278:25)
    at Module.require (module.js:365:17)

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.