badsoden

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

badsoden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ah yes so it is. I've been on the beta versions for so long I'm forgetting the official versions!!
  2. How can I tell what versions are available in the docker? I'm set to latest at the moment and am using 6.0.28. I'd like to go to a later version if possible. This is my home setup which I tend to be a bit experimental with!
  3. My server time was fine but I got it to work. I copied the URL from the email sent titled 'Your Unraid Server OS Basic Key' and that one has worked. It is different from the one on display after purchase.
  4. I've had the same problem. I copied the URL from the email sent titled 'Your Unraid Server OS Basic Key' and that one has worked. It is different from the one on display after purchase.
  5. I have the same problem. Just purchased a license and have tried entering the URL and get an error.
  6. I've sorted it out. I should have had the docker in host mode and not bridge mode!
  7. Hello, I'm a bit new to this so apologies if someone has already come across this. I've migrated LMS from a Windows server to this. On my Windows server I had UPNP Bridge working but I cannot get to find any devices on my network or force it to generate a config file. It should auto find players and create a config xml in this location /mnt/user/appdata/LogitechMediaServer/prefs Could this be my issue. This is the location the config is trying to place the file /config/prefs Does that exist in this setup? I don't seem to be able to find that path. Does anyone else use UPNP Bridge that has it working in this setup?