Hitcher

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hitcher

  1. On 6/16/2022 at 2:35 PM, Jamaica1985 said:

    Everything works as expected however, both the main page and the dashboard show no hardware information whatsoever. I see no disks, no CPU stats, no Fan stats, no array however everything else is working just fine. Not sure where to start to troubleshoot this...

    1.PNG

    2.PNG

    3.PNG

    Did you solve this because mine is the same?

     

    EDIT: A reboot fixed it.

  2. On 5/28/2022 at 2:18 PM, Oceanic said:

    For people who are fairly new to this (like me), here are the instructions on how to fix this on a HP MicroServer Gen 8 with a E3-1265LV2

     

    Reboot the server

    During bootup press F9 to enter the bios.

    Once the bios is loaded enter the menu System Options -> Processor Options -> Intel(R) VT-d

    Set it to disabled

    Press Esc to get to the top menu again

    Press F10 to exit the bios and save

     

    The server should now boot again as normal

     

    Same server and CPU here; instructions worked perfectly. Thanks.

  3. On 3/14/2022 at 2:33 PM, binhex said:

    none of my images use Alpine, so i assume you are in the wrong support thread, that is most likely a LSIO/Hotio image you are running.

    Apologies, even though I'm using binhex-sonarr I seem to have changed the repository to 

    linuxserver/sonarr:develop

    at some point.

     

    Is there a safe method of changing back?

     

    Thanks.

     

    EDIT: Backed up and then just changed the repo back to binhex-sonar.

  4. Sonarr updated last night (v3.0.6.1348) and I noticed an episode never downloaded like it should. Did a manual search and there was the release I wanted but with an exclamation mark next to it that said 'Contains these ignored terms: AMZN' which is weird because that's the required term as well. Checked the profile settings and all of my profiles now have the required terms duplicated in the ignored terms fields. When I try to delete them and then save it doesn't work - I get an exclamation mark in the save button. Deleting and trying to add a new profile results in the same thing.

     

    Thanks.

     

    EDIT: Seems to have been fixed now.

     

  5. I can't get this to add a stereo track to my videos while keeping the original track(s) intact so I can enjoy the enhanced sound tracks at home and they can also be played by Plex for my sons.

     

    I've enabled 'Enable Audio Encoding'; disabled 'Enable Audio Stream Transcoding'; and enabled 'Create a stereo clone of all audio streams' but nothing gets scanned as needing re-encoding.

     

    It only works if I enable 'Enable Audio Stream Transcoding' as well which then destroys the original track(s).

  6. Need a little help regrading the Replacing a Data Drive guide at this part -

     

    4. [ Optional ] Pull the old drive (you may want to leave it installed for Preclearing or testing)

     

    I'd like to know how to preclear the old drive before installing the new one as this isn't explained in the guide and at that point the array is powered down.

     

    Thanks.

     

    PS. I'm installing a larger drive so there's nothing wrong with the old one I just want it cleared before removing so reformatting is also an option but I don't want to get the procedure wrong and have the Unraid think I'm deleting the array data.

  7. Getting the same problems - tried both methods to fix but no luck.

     

    26/05/2017 17:13 [26/May/2017:17:13:07] ENGINE Error in HTTPServer.tick
    Traceback (most recent call last):
      File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2024, in start
        self.tick()
      File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2091, in tick
        s, ssl_env = self.ssl_adapter.wrap(s)
      File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/ssl_builtin.py", line 67, in wrap
        server_side=True)
      File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 363, in wrap_socket
        _context=self)
      File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 611, in __init__
        self.do_handshake()
      File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 840, in do_handshake
        self._sslobj.do_handshake()
    error: [Errno 0] Error