xupal

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xupal

  • Rank
    Newbie
  1. I have tried to set it up numerous times. I have tried UPnP and manually setting the firewall ports. I have ensured that it is UDP and not TCP. I am really at a loss here.
  2. I am having trouble getting a handshake. when I go to https://www.canyouseeme.org/ and forward 80 to 8080 on my router, I can see port 8080 is open. when I forward 51820 to 51820 it does not seem to open. Is this my router or my ISP preventing me from doing this?
  3. Sorry I misspoke. I do not want to access unraid, I want to access Nextcloud
  4. I wasn't planning to use it in the array, I just need to get the rest of my data off of it. Thanks for the help!
  5. I booted back into windows after posting this and my data is all there still. I figured I couldn’t use UD as I didn’t have it assigned anymore. I started getting mixed up after abandoning freenas yesterday and jumping into unraid. I started looking into it again this morning and I was able to mount the drive with UD. I’m going to start copying the data over shortly. I don’t really want to use the drive anymore because it started showing errors once I opened it in unraid (windows never indicated any problems) Once I get the data off of it I’ll probably just get rid of it.
  6. Well I think I made a huge mistake so this is my last resort. I initially added all of my drives. I got a message saying unmountable: Unsupported partition layout. All of the drives that I added were empty with the exception of one that had pictures, movies, software etc. As soon as i started the array it started writing to the two parity disks. I wasn't sure if this was reading from my 2TB drive or not. I let it do its thing for 8 hours and it finally completed. I stopped the array, unmounted the 2tb drive, and then restarted the array. It gave me a message saying the drive