Finchy

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Finchy

  1. Server would not turn on, left off for an hour, turned on, and worked without issues. Here are the Server Diagnostics dl-server-diagnostics-20220102-1702.zip
  2. Hello, I have 2 unraid servers, One works fine flawlessly now for 2 years. The other seems to have issues though. The one that has the issues acts as a Management server. it runs all the Apps that manage my content, as well as a Personal NAS. The server that has the issues is a copy of the other one. Just has less Drives, smaller Power Supply and lower GPU. The server will randomly be shut off when i get up the next day sometimes. Sometimes it will also become unavailable, while being online, but unable to access or do anything. Sometimes it will say the RAM and CPU is Maxed at 100%. Sometimes it will not work when CPU and RAM is maxed, when rebooted. If left off for a few hours then will work again. Sometimes it will boot fine to the Command Line, but wont work if you try and use the local URL, or the Gui. If you reboot, then works again. (I do have a pending Ram and CPU Upgrade, just need more funds) Thinking it could be the USB as Sometimes seems that the computer cant even detect the USB. Though the USB is a month old and is this one. I will try and link a Report file if i can get it live again.
  3. Finchy

    Combine 2 Servers

    This is exactly what i did. May try to do more advanced, but system moves the files over fairly quickly. I was able to mount the shares so i can access within the Dockers.
  4. I added /usr/local/sbin/zenstates --c6-disable to /config/go with the CA Config Editor, and that resolved the issues. Thanks.
  5. Hello, I have 2 servers. A Plex/Data Server A Misc Server (Downloads, Updating, recoding, Converting, requests, etc) Im looking for the best way to connect the 2 in such a way that i can transfer files to each other servers as if it was one through the dockers. Whats the best way? Are there any Guides or Tutorials on this? Note the servers are right in the same rack, and i can use the 2x Ethernet ports on each if that's an option as there are 3x ports with only 1 being used currently.
  6. After the reboot of system, my array is missing, does not show any drives, shares or anything. Seems i have to stop the array, and start it again, then it shows the drives. Also seems the server keeps going down sometimes and unsure why. I have another unraid server thats running basic, and had no issues. dl-server-diagnostics-20211011-2028.zip