bidwars

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

bidwars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I ran the LatencyMon program and found that my display driver installed was causing a huge lag. So I uninstalled the driver and installed the 3080 rtx windows driver. Now i am getting much better results. I also tried your cpu settings but they didn't seem to help much.
  2. Hi I am new to Unraid and trying to figure out what might be causing my poor gaming experience. Gaming is shuttering and giving less than 10fps COD Black ops and other games. Hardware: Motherboard - Asus Rog Zenith II Extreme Alpha TRX40 Ram - Corsair Vengeance RGB Pro 64 GB Harddrive - Samsung 970 EVO Plus SSD pcie nvme m.2 2TB CPU - AMD Ryzen Threadripper 3960x 24 core GPU - GigaByte Aorus Gefore RTX 3080 Power Supply - Gigabyte GP -P850GM 850 W OS - Windows 10 Pro Unraid Version: 6.9.0-rc1 GPU Passthrough Gigabyte.RTX3080.10240.201006.rom XML VM Setup <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm' id='4'> <name>DerbyWin10</name> <uuid>8b994699-15ec-ed64-45ca-8734365c2f96</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>21495808</memory> <currentMemory unit='KiB'>21495808</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>38</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='1'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='25'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='2'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='26'/> <vcpupin vcpu='4' cpuset='3'/> <vcpupin vcpu='5' cpuset='27'/> <vcpupin vcpu='6' cpuset='4'/> <vcpupin vcpu='7' cpuset='28'/> <vcpupin vcpu='8' cpuset='5'/> <vcpupin vcpu='9' cpuset='29'/> <vcpupin vcpu='10' cpuset='6'/> <vcpupin vcpu='11' cpuset='30'/> <vcpupin vcpu='12' cpuset='7'/> <vcpupin vcpu='13' cpuset='31'/> <vcpupin vcpu='14' cpuset='8'/> <vcpupin vcpu='15' cpuset='32'/> <vcpupin vcpu='16' cpuset='9'/> <vcpupin vcpu='17' cpuset='33'/> <vcpupin vcpu='18' cpuset='10'/> <vcpupin vcpu='19' cpuset='34'/> <vcpupin vcpu='20' cpuset='11'/> <vcpupin vcpu='21' cpuset='35'/> <vcpupin vcpu='22' cpuset='12'/> <vcpupin vcpu='23' cpuset='36'/> <vcpupin vcpu='24' cpuset='13'/> <vcpupin vcpu='25' cpuset='37'/> <vcpupin vcpu='26' cpuset='14'/> <vcpupin vcpu='27' cpuset='38'/> <vcpupin vcpu='28' cpuset='15'/> <vcpupin vcpu='29' cpuset='39'/> <vcpupin vcpu='30' cpuset='16'/> <vcpupin vcpu='31' cpuset='40'/> <vcpupin vcpu='32' cpuset='17'/> <vcpupin vcpu='33' cpuset='41'/> <vcpupin vcpu='34' cpuset='18'/> <vcpupin vcpu='35' cpuset='42'/> <vcpupin vcpu='36' cpuset='19'/> <vcpupin vcpu='37' cpuset='43'/> </cputune> <resource> <partition>/machine</partition> </resource> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-i440fx-5.1'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/8b994699-15ec-ed64-45ca-8734365c2f96_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none' migratable='on'> <topology sockets='1' dies='1' cores='19' threads='2'/> <cache mode='passthrough'/> <feature policy='require' name='topoext'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='rtc' tickpolicy='catchup'/> <timer name='pit' tickpolicy='delay'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/disks/main/vms/DerbyWin10/vdisk1.img' index='3'/> <backingStore/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <alias name='virtio-disk2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/disks/main/isos/SW_DVD9_NTRL_Win_10_1903_64BIT_English_HomeProEDUSLS_N_X21-99935.ISO' index='2'/> <backingStore/> <target dev='hda' bus='ide'/> <readonly/> <boot order='2'/> <alias name='ide0-0-0'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/disks/main/isos/virtio-win-0.1.190-1.iso' index='1'/> <backingStore/> <target dev='hdb' bus='ide'/> <readonly/> <alias name='ide0-0-1'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='sata' index='0'> <alias name='sata0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x03' function='0x0'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <alias name='virtio-serial0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x04' function='0x0'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pci-root'> <alias name='pci.0'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='qemu-xhci' ports='15'> <alias name='usb'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0'/> </controller> <controller type='ide' index='0'> <alias name='ide'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:b1:ef:ab'/> <source bridge='br0'/> <target dev='vnet2'/> <model type='virtio-net'/> <alias name='net0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <source path='/dev/pts/2'/> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> <alias name='serial0'/> </serial> <console type='pty' tty='/dev/pts/2'> <source path='/dev/pts/2'/> <target type='serial' port='0'/> <alias name='serial0'/> </console> <channel type='unix'> <source mode='bind' path='/var/lib/libvirt/qemu/channel/target/domain-4-DerbyWin10/org.qemu.guest_agent.0'/> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0' state='connected'/> <alias name='channel0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='tablet' bus='usb'> <alias name='input0'/> <address type='usb' bus='0' port='1.4'/> </input> <input type='mouse' bus='ps2'> <alias name='input1'/> </input> <input type='keyboard' bus='ps2'> <alias name='input2'/> </input> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <alias name='hostdev0'/> <rom file='/mnt/disks/main/isos/Gigabyte.RTX3080.10240.201006.rom'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x06' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x1'/> </source> <alias name='hostdev1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x08' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x046d'/> <product id='0xc52b'/> <address bus='9' device='9'/> </source> <alias name='hostdev2'/> <address type='usb' bus='0' port='2'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x0b05'/> <product id='0x18bb'/> <address bus='7' device='6'/> </source> <alias name='hostdev3'/> <address type='usb' bus='0' port='3'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x0b05'/> <product id='0x18f3'/> <address bus='7' device='5'/> </source> <alias name='hostdev4'/> <address type='usb' bus='0' port='4'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x0b05'/> <product id='0x1915'/> <address bus='9' device='11'/> </source> <alias name='hostdev5'/> <address type='usb' bus='0' port='5'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x0b05'/> <product id='0x1916'/> <address bus='9' device='5'/> </source> <alias name='hostdev6'/> <address type='usb' bus='0' port='6'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x1b1c'/> <product id='0x0c18'/> <address bus='7' device='2'/> </source> <alias name='hostdev7'/> <address type='usb' bus='0' port='7'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x413c'/> <product id='0x5649'/> <address bus='5' device='2'/> </source> <alias name='hostdev8'/> <address type='usb' bus='0' port='8'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='usb' managed='no'> <source> <vendor id='0x8087'/> <product id='0x0029'/> <address bus='7' device='4'/> </source> <alias name='hostdev9'/> <address type='usb' bus='0' port='9'/> </hostdev> <hub type='usb'> <alias name='hub0'/> <address type='usb' bus='0' port='1'/> </hub> <memballoon model='none'/> </devices> <seclabel type='dynamic' model='dac' relabel='yes'> <label>+0:+100</label> <imagelabel>+0:+100</imagelabel> </seclabel> </domain> Images: I have the PCI-e as an unassigned Device and another WD Attached USB drive. Not sure if these are setup properly.