tool666schism

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tool666schism

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. No response here and I have tried just about everything. Eventually I had to just roll back the update. Rolling back the update resolved the issue.
  2. I attempted to delete libvirt.img and have it recreate to stop the issue but it is still persisting. Posting the updated xml for my VM. <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm'> <name>Ash-Test</name> <uuid>66a2a82d-d8a3-6b64-5d13-92c1c9b915fc</uuid> <description>ssd passthrough</description> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>16777216</memory> <currentMemory unit='KiB'>13107200&l
  3. Hey all, I am fairly new to unraid so please forgive any ignorance on my part. I'm having some trouble getting my VM to run after upgrading unraid. I am tempted to roll back the upgrade, but would rather just fix this outright if possible. The weirdest part of this issue, is that if I reboot the unraid server itself, the VM will start just fine for the first launch. After shutting down the VM and then trying to start it again is when I notice my issues. No amount of subsequent force stops or starts will get the VM running and as soon as I reboot the entire server, I can start the V
  4. Ah, yea I was avoiding the debug variable for the exact reason you mentioned. Thanks very much I will see if I can get a feature request going with the Valheim guys. Much appreciated. Also, great work on this. Super easy to use/set up. Highly recommend.
  5. Could anyone point me in the right direction here. Trying to determine how I can access connection logs for the Valheim server I set up. I attempted to just open the direct console for the Valheim container but I do not know steamcmd at all. Server starts fine, I can have quite a few people join, but I have one individual who keeps getting errors. Trying to determine if he's actually hitting the server or not.