Jump to content

chem

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chem

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    Ireland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have a weird problem that has started happening when using Sonarr with NZBGET. It's "downloading" several TV shows over and over, yet nothing appears in my folders and Sonarr shows them as complete, see below : This is what is shown in Sonarrs logs for one of the attempts. See the attached screenshot for Sonarrs history. Any ideas? I don't think its downloading it but why is it being marked as complete in Sonarr? Cheers folks, love yas! 17-11-24 06:50:20.5|Info|RssSyncService|RSS Sync Completed. Reports found: 950, Reports grabbed: 0 17-11-24 06:54:24.7|Info|NzbSearchService|Searching 9 indexers for [Arrow : S06E07] 17-11-24 06:54:41.1|Info|DownloadDecisionMaker|Processing 12 releases 17-11-24 06:54:43.6|Info|Nzbget|Adding report [Arrow.S06E07.720p.HDTV.x264-AVS] to the queue. 17-11-24 06:54:43.8|Warn|ProcessDownloadDecisions|Couldn't add report to download queue. Arrow.S06E07.720p.HDTV.x264-AVS [v2.0.0.5054] NzbDrone.Core.Download.Clients.DownloadClientException: Failed to add nzb Arrow.S06E07.720p.HDTV.x264-AVS.nzb at NzbDrone.Core.Download.Clients.Nzbget.Nzbget.AddFromNzbFile (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode, System.String filename, System.Byte[] fileContent) [0x00068] in M:\BuildAgent\work\b69c1fe19bfc2c38\src\NzbDrone.Core\Download\Clients\Nzbget\Nzbget.cs:50 at NzbDrone.Core.Download.UsenetClientBase`1[TSettings].Download (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) [0x0016c] in M:\BuildAgent\work\b69c1fe19bfc2c38\src\NzbDrone.Core\Download\UsenetClientBase.cs:74 at NzbDrone.Core.Download.DownloadService.DownloadReport (NzbDrone.Core.Parser.Model.RemoteEpisode remoteEpisode) [0x001a3] in M:\BuildAgent\work\b69c1fe19bfc2c38\src\NzbDrone.Core\Download\DownloadService.cs:74 at NzbDrone.Core.Download.ProcessDownloadDecisions.ProcessDecisions (System.Collections.Generic.List`1[T] decisions) [0x000dd] in M:\BuildAgent\work\b69c1fe19bfc2c38\src\NzbDrone.Core\Download\ProcessDownloadDecisions.cs:76
  2. Yeah. Have been using XBMC for years now but since the name change I decided to keep it simple and keep everything Kodi. Have LibreElec VM up and running already and can see my videos over UPNP! I was a little concerned that using UPNP would just lump all the video into a folder (accessible thru videos, or so I had read) but I can see all my movies/tv shows/recently added episodes exactly as if I had added the shares directly. All achieved within about an hour! Thanks again Squid, my sanity has now returned.
  3. Soz CHBMB. In my haste to get mysqyl/mariadb running i glanced over those seg fault posts once I saw my Kodi HTPC was working, my bad! Thanks Squid, that sounds like a great alternative! Going to look into it now
  4. Haha I've read through all 18 pages here, and any other page with anything to do with MariaDB/mysql/kodi/headless etc etc. Just seems strange that my Kodi HTPC is now using the headless database but Sonarr can't connect. If Sonarr won't update it then this has all been for naught!
  5. Before I post my little problem I'd like to thank nearly everyone in this thread for all the knowledge and information that has been shared! Im running a few HTPC's with either Android & Kodi or OpenELEC installed. I tried to "centralise" the libraries using Emby but it just didn't work right. So I've literally spent the guts of 24 hours of the past couple of days getting mysql working and I think I've just about got it nailed but It seems i'm falling at the last hurdle. I'm trying to get Sonarr to notify Kodi-headless when it downloads a show but I can't seem to get it working, I get the error Unable to send test message when hitting test or save (see attachments) This is the advancedsettings.xml (that I have both on my cache drive in the kodi folder and in the userdata folder of my kodi HTPC). I've also copied the sources.xml and passwords.xml over to the config folder. <videodatabase> <type>mysql</type> <!-- don't change this value --> <host>192.168.0.123</host> <!-- change this to the IP address of your mysql/mariadb server --> <port>3306</port> <!-- change this to the port of your mysql/mariadb server --> <user>kodi</user> <!-- change this to the user for your database, not root --> <pass>kodi</pass> <!-- change this to the password for your database --> </videodatabase> <musicdatabase> <type>mysql</type> <!-- don't change this value --> <host>192.168.0.123</host> <!-- change this to the IP address of your mysql/mariadb server --> <port>3306</port> <!-- change this to the port of your mysql/mariadb server --> <user>kodi</user> <!-- change this to the user for your database, not root --> <pass>kodi</pass> <!-- change this to the password for your database --> </musicdatabase> Can some kind soul please point me in the right direction before I literally go insane?! Cheers!
  6. Forgive me for being thick, but where is or where do i create the extra folder? I've downloaded the 3 additional files and tried placing them inside the plugins folder along with the original .plg file (as well as putting them into an extra folder inside it). I bet ya im doing something really stupid!
  7. Worked like a charm PhAzE, thanks very much!
  8. Had to pop into work for a bit but i'll give that a whirl once i get home and report back. Thanks for your help, its really appreciated!
  9. Hi. Firstly, thanks PhAzE for your plugins. I've been using them for the past couple of years now and have been working consistently until now. I've seen someone else mention this error message in this thread whilst installing SAB. I'm running UnRAID 6 now and just the other day SAB stopped working after a powercut. When i restarted my server everything (Sonarr etc) worked just fine but I was unable to access SAB through my browser. I un-installed the plugin and re-installed it again (using the link from this thread, pasted into the install plugin address box). All seems to go grand but when I go to configure the setup (change my install and config directory to /mnt/cache/.sabnzbd & /mnt/cache/.sabnzbd/config) and select enable SABNZBD and press apply, I get this error message along the bottom : Installing SABnzbd... Unable to get latest version from online, checking USB for any install file Failed to download or locate SABnzbd install file. Aborting installation. Im baffled! I've tried removing the plugin, rebooting and re-installing from scratch but still the same message over and over. Have you any suggestions? Thanks for your time
  10. Whats the options then? Move or delete everything from the cache drive and setup fresh?
  11. Thanks for the reply! I had a look in my shares there, both Sonarr and SAB have yellow triangles next to them. When I try to change each of them to change the setting "use cache disk" from no to yes or only it always reverts back to no. Mmmm
  12. On a side note, i've also been trying to setup SAB again. I keep getting the error message, Invalid server address even though nothing has changed in the settings! When trying to add my TV shows again (by using import series from disk) I get the error message : There Was An Error Searching For 'XXXXXX'. If the series title contains non-alphanumeric characters try removing them, otherwise try your search again later. I can't help but feel that all this is related somehow.
  13. Hi. I rebooted my setup last night to try and weed out problems i've been having with network speeds. I used the reboot command in telnet to do this (is this the best way to cleanly and properly reboot?). After it restarted I seem to have lost all my Sonarr settings (TV shows, indexers, download qualities, profiles etc) and I had to run the SABNZBD quick start wizard again (once I did this though it showed me my history but I had to change all the settings again). NZBMegasearch (plugin) seems to be working without loosing any settings tho. I have both SAB and Sonarr setup using docker and running from my cache drive : Sonarr /config /mnt/cache/sonarr/ /data /mnt/user/media/Movies/ /media /mnt/user/media/TV/ SABNZBD /config /mnt/cache/sabnzbd /downloads /mnt/user/media/Movies/ /tv /mnt/user/media/TV/ /movies /mnt/user/media/Movies/ Im scratching my head as to why I lost these settings, as long as I've been using unRAID I still consider myself a relative noob. Is something wrong with my cache drive (using btrfs file system) or am I being a total idiot? Most likely an idiot im guessing. I've had a look at my syslog but nothing jumped out at me, but what would i know eh!!? I've upload the syslog to pastebin. Thanks for your help guys! http://pastebin.com/asS4NtyV
  14. Just recently made the jump from Unraid 5 to 6 and am just getting used to Dockers. I've searched quite a bit but can find nothing on getting Soulseek (http://www.soulseekqt.net/news/node/1) to run on Unraid via Dockers. How much of a melt would it be to manually set it up through Dockers?
  15. Thankyou very much, running 0.7.17 now