PaDadof2

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PaDadof2

  1. Anyone using the Deemix Docker and got the permissions fixed? I've tried adding Umask = 0000, but I'm not able to modify any file unless I run new permissions for it. Any help would be great
  2. I am trying to troubleshoot a permission issue with the Deemix docker. When I download anything, i have to go to tools and set new permissions for my download share so I can delete, or manipulate any file downloaded with deemix. I set a umask variable to 000 and it used to work. I had a cache drive issue, and had to download and reinstall deemix. Now the umask variable isnt working. How can I see what is causing the issue?
  3. any reason why I shouldn't use this Portable SSD for a cache drive? I was able to pick up three of them brand new for 15 each. Using one for my android tv box, still have two to use.
  4. I was able to assign it as a cache drive, and see the format button, but again, it does nothing. Will be returning it. Thanks for helping out.
  5. I was finally able to reinstall the drive, and used the command above, I'm not seeing that it did anything though. I stopped the array, and I can see the drive in the unassigned devices, but the format button is still grayed out. Guessing this drive needs to be replaced. Smart report and new diagnostic are attached, not sure if they say anything new? tower-smart-20200917-1042.zip tower-diagnostics-20200917-1046.zip
  6. Can anyone help me with the permissions in Deemix? I had them set before, but can't seem to get them set again.
  7. Thank you for this. I am at work, and took the drive out of my system to see if i could format in my windows machine, but I was getting errors about being misnamed or mismatched? I might be wrong about the error, as it was Friday evening, but when I looked at the device settings in windows, it said device was working properly, but the log showed something about not being matched or named. When I get home tonight, I will reinstall the drive and try this. Am I correct in that I just open the command prompt from the GUI and type that command?
  8. this is all I get when I click the icon next to my cache drive: Sep 11 14:44:02 Tower emhttpd: WDS500G3X0C-00SJG0_203123802818 (nvme0n1) 512 976773168 Sep 11 14:44:02 Tower emhttpd: import 30 cache device: (nvme0n1) WDS500G3X0C-00SJG0_203123802818 Sep 11 14:47:16 Tower emhttpd: writing MBR on disk (nvme0n1) with partition 1 offset 64, erased: 0 Sep 11 14:47:16 Tower emhttpd: error: mkmbr, 1967: Input/output error (5): write: /dev/nvme0n1 Sep 11 14:47:16 Tower kernel: print_req_error: I/O error, dev nvme0n1, sector 0 Sep 11 14:47:16 Tower kernel: Buffer I/O error on dev nvme0n1, logical block 0, lost async page write I've also attached the diag, after attemepting to format the NVMe drive again after a reboot. I'm still having issues stopping the array again, though. tower-diagnostics-20200911-1448.zip
  9. tried to stop the arratower-diagnostics-20200911-1332.zipy again, having same issue again with not being able to stop array. Here are the new diagnostics
  10. This is from the disk log information: Sep 11 12:17:35 Tower kernel: print_req_error: I/O error, dev nvme0n1, sector 0 Sep 11 12:17:35 Tower kernel: Buffer I/O error on dev nvme0n1, logical block 0, lost async page write Sep 11 12:17:35 Tower emhttpd: error: mkmbr, 1967: Input/output error (5): write: /dev/nvme0n1 Does this shed any light?
  11. I was able to stop the array, and assign the NVMe drive to cache, and see that the format button is available, but it doesn't actually format anything and I still have "No Pool uuid" for the drive. Mover is running, but not sure why. I didn't do anything in unraid when I removed the 1 TB cache drive, and just added this one in the same slot in the configuration. Could that be causing problems? Thanks again for the assistance.
  12. I just tried to stop the array for fun, and it worked now that I added that line in /config/go Not sure what happened?
  13. Here is the new one, hopefully the spam is gonetower-diagnostics-20200911-1155.zip
  14. I'm running unraid on an HP ML10v2, using a a 1TB SSD as a cache drive. The other day, i started seeing errors, and someone on this forum suggested i look at the cabling on the SSD. I was able to get unraid to see the cache drive again, but soon I got errors about it again. I've since removed the cache drive physically. I installed a NVMe2 500 GB SSD to use for a new cache drive. I reboot unraid and see the NVMe drive in the unassigned devices, but the format button is grayed out. I tried to stop the array to format, but I'm getting a message about trying again after removing disk share(s)... I can't seem to find the issue. I've attached the logs, hope they help and thanks in advance for the help! tower-diagnostics-20200911-0924.zip
  15. Deemix is working again for me. I'm having issues with my cache drive, and that was the problem. I did end up deleting the docker and reinstalling it, but now I can't get the permissions to allow me to edit or delete. I have to go into tools and set new permissions every time. I had a umask variable set to 000 before and it worked, but now i'm not getting it to work. Any ideas?
  16. OUCH. I just replaced this drive last year Thank you for the advice.
  17. if it doesn't, what would be my next action? I did try that, and this is where we are
  18. I noticed this am that home assistant stopped working this am, and through some early AM diagnostics, I see that something happened with my docker image and my cache shares. Here is my diagnostics zip, hopefully its helpful, I may have restarted and lost the important info. I'm not sure what to do at this point. thanks in advance. tower-diagnostics-20200908-0850.zip
  19. any changes with Deemix? I'm getting this Docker error after updating irl cookie today I'm now getting the error - File "/deemix/server.py", line 8, in <module> from flask import Flask, render_template, request, session, redirect, copy_current_request_context ModuleNotFoundError: No module named 'flask' Any Ideas?
  20. I have backups in the cloud and on site for anything super important. I'm going to need to upgrade my server at some point, as I'm only able to transcode 2-3 stream, so that's part of this discussion as well. Maybe looking for something more powerful that could be expanded easily at some point.
  21. Larger disks could be an option, but I have all 8tb drives now as well as random disks that I have replaced, 1 tb to 5 tb drives. I'd really like to be able to utilize those other disks.
  22. I am currently using an HP ML10v2 Server and have filled it up with drives. I need more space and I'm not sure how to do it. I was thinking of getting something like a mediasonic h82-su3s2, but read that they are slow. I'm not sure how to proceed. I'd be ok spending some money on a new server, but I'm not sure what's better than what I have. I'm Ok with refurbished/used gear. I've never built my own computer, but believe i could if that would be the best option. I guess I'm looking for some direction to take