Jump to content

mysterio0

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mysterio0

  • Rank
    Newbie
  1. I am able to connect to novnc after setting up the reverse proxy but I keep getting stuck at the connecting screen and get error "Failed to connect to server". Do I have to do some further configuration on novnc part to get it to work? Any help is appreciated.
  2. I am running Unraid 6.7.0 with a single 10TB parity drive.
  3. Hi good people of the Unraid community. I recently reached the limit of my current setup and decided to upgrade to a bigger one. I have some Unraid experience, so I went in with what appears to be overconfidence in hindsight. I moved all my drives to the new server and booted up Unraid and saw that the drive assignments had changed. I clicked new config and rebooted the server and at this point I noticed that one of my drives is not showing up. I then spent all day diagnosing and came to the conclusion that the drive is dead as it won't show up in the bios or my other PC. Now I haven't booted the new server up again because I am not sure how to proceed and want to minimize the chances of me making mistakes that would result in data loss. What are my options for recovering the data? I have a spare 10TB drive that I can use to replace the dead 8TB one. How do I go about setting up the array again and not lose data in the process? Any and all help is immensely appreciated.
  4. How do I change the backend url that traefik points towards? The gui says "http://172.17.0.2:8091" however the docker is actually accessible on "http://10.0.0.53:8091". Any help is greatly appreciated. Edit: Never mind, seems to be an issue with my comcast router not with traefik.
  5. I can't get it to work as I keep getting the "Invalid plex.tv credentials" error at startup. As far as I can tell the setup is accurate: Pic here Nothing except the credentials error in the log after initial startup: Pic here Any help is greatly appreciated.