Jump to content

Jamshm

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jamshm

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Curious why you didnt go with a Ryzen build or a I9 build? Just kinda wondering which direction to go in.
  2. @Xaero Well I have this P2000 that is just sitting around now. I am probably going to do a custom build. Ill check out that section of the Unraid threads to see what fits my budget the best. Now comes the big question, Ryzen or Xeon. Essentially all i do is back up my data, dl some movies and run plex/emby. Just dont want any hiccups.
  3. @saarg Thanks for the reply. I do appreciate it. I will try Emby tonight. From everything i read my set up should be able to handle more than one transcode. I actually found that with quick sync, i get less CPU usage. I really do like unraid, i just might not be savvy enough to figure this out.
  4. HELP!! Im a total noob and have followed every tutorial perfectly. however, when i use plex or emby with my hardware transcoding (which seems to be working) my CPU is still at 97%. I have a p2000 and a Dell T3620. I bought all this stuff and some how its not working like it should (or maybe it is) Attached are a few pics of my set up and Im not sure what i am doing wrong. At this point id be willing to pay for some 1 on 1 tech support. I can venmo or paypal. If anyone wants to make some cash please hit me up do i need a new processor, ram, motherboard? Or is it a simple fix on the docker side. I do not know linux commands so i am trying to read these posts but get a bit lost. any help would greatly be appreciated.
  5. Ok ill move the post there. Im not exactally sure i know what what format I am transcoding to. Attached is a file sample. I will move the post
  6. Im a total noob and have followed every tutorial perfectly. however, when i use plex or emby with my hardware transcoding (which seems to be working) my CPU is still at 97%. I have a p2000 and a Dell T3620. Attached are a few pics of my set up and Im not sure what i am doing wrong. At this point id be willing to pay for some 1 on 1 tech support. I can venmo or paypal. If anyone wants to make some cash please hit me up in this pic i am using my old K420 but with the p2000 its still the same.