Dad_Rage

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Dad_Rage

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I was on 6.7.3 but rolled back to 6.6.7 last night. Hopefully that solves the issue. Rolled back to 6.6.7 last night. You are correct I don't have a cache drive now and /config is mapped to /mnt/user/appdata. I will be buying a cache drive soon though and hopefully by then 6.7.3-rc3 -> 6.7.4 will have the whole issue fixed anyway. When I do get the cache drive where should I point the /config mapping to?
  2. Well shit. Happened again. Most definitely a corrupt database. It happened as Plex was optimizing an episode for TV. Here's the Plex Media Server.log (with my WAN IP removed). Hope that helps. From my limited reading it seems SQLite databases are getting corrupted. I got my Nextcloud using a MySQL via MariaDB and its been working fine. Is there anyway to have Plex use MySQL/MariaDB? Thanks again for the solid work. Plex Media Server(WAN IP Removed).log
  3. Plex keeps asking me to update to Version 1.16.6.1592. Plex Media Server Release Notes Version 1.16.6.1592 Fixes Resolved an issue loading Plex Web settings page on various Linux/NAS platforms. Might be worth looking into.
  4. I ended up deleting the directories /mnt/user/appdata/binhex-plex and /mnt/user/appdata/plex (the linuxserver one from an earlier install) which is where I believe the Plex Media Server.log file would have been. After I deleted those and re-pulled binhex-plex from Community Apps everything worked again. I think I had a corrupt file or something. I will let you know if the problem pops up again. Thanks, have a beer on me.
  5. plex stopped working Created by... ___. .__ .__ \_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___ | __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ / | \_\ \ | | \ Y \ ___/ > < |___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \ \/ \/ \/ \/ \/ https://hub.docker.com/u/binhex/ 2019-09-15 14:44:42.689990 [info] System information Linux DelPonteServer 4.19.56-Unraid #1 SMP Tue Jun 25 10:19:34 PDT 2019 x86_64 GNU/Linux 2019-09-15 14:44:42.716284 [info] PUID defined as '99' 2019-09-15 14:44:43.028356 [info] PGID defined as '100' 2019-09-15 14:44:43.519529 [info] UMASK defined as '000' 2019-09-15 14:44:
  6. I wanted to summarize how I got Mullvad working with DelugeVPN as I had to piece together several "solutions" from different comments in this thread and there was some incorrect info; likely old. First go to https://mullvad.net/en/download/config/?platform=linux (you may have to sign into your Mullvad account first), select a region, leave "Use IP addresses" and "Connect via our bridges." left unchecked, then click "Download". This will download a .zip file with all your config and cert files. The .zip file will contain a folder with the following files: mul
  7. Whenever I access Unraid from my Win10 PC though Firefox and I open a terminal window I am unable to copy / paste anything. Copy / paste works if I use Chrome but not Firefox. Not sure what is going on. I've searched this forum and can't find anything that might help.
  8. Awesome thank you. Now how do I mark this as solved?
  9. Sorry if these have been asked before; I searched for answers but couldn't find anything. Here's my hardware: https://pcpartpicker.com/list/D7ZLV6 My uses are going to be your general basic NAS stuff; a media server (Plex), some cloud/file server stuff (NextCloud), a Discord music bot (Red Bot), and some auto media acquisition (Radarr/Sonarr). Going to be running them all as Docker containers. Question 1: I have one Seagate 4TB Ironwolf SATA HDD. Do I need two HDDs to run unraid? I know I won't have a parity drive if I only have one drive in my system, but w