Help Please Can't Boot After Adding LSI Controller


26 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi....I accept that you are utilizing the PCIe x16 opening that runs at x8 and not the one that runs at x4 (it ought to be space 2 and is named PCIEX8). That will drop your video card in opening 1 to x8 likewise yet it would not benefit from outside intervention.

Since there is no particular Windows 10 driver, I would initially attempt the Windows 8.1 driver and if fundamental introduce it in similarity mode. My arrangement was that in W10 the card *should* be fitting and play yet that doesn't generally work. Following introduce on my HBA/RAID cards I update the firmware and the board suite based on what is generally the first form, so once it gets running you might need to check those.

It might likewise merit reaching LSI technical support by beginning a help ticket utilizing that interface for their recommendation on the issue if this doesn't work.

 

pcb assembly online quote

Edited by KattiMini
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.