Jump to content
abrock111

Lost Cache Pool after power loss. HELP Please!

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

So to start off I am very new to Unraid. Most watched Spaceinvader One's Youtube stuff to set it up. Today I had a power blip (need a backup battery) and everything booted back up fine and it started a parity check. about 15 minutes in though the everything started to hang in the UI. The VM page would just site there trying to load. The dashboard, Shares page, everything just sat there spinning trying to load. Also none of my apps would load (Plex, Radarr, Sonarr etc).  So I did a hard reset. Now one my drives in my cache pool is saying it needs to be formatted. I also checked my Shares and they all seem to be gone too. The data is there on the drives but the actual shares are gone.  Do I really need to reformat my one cache drive. If I do can I restore it from the other drive that was in the pool? Any help would be greatly appreciated. Thank you.

plex-diagnostics-20200629-1055.zip

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.