kl33n

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kl33n

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey i got problems with permissions with lychee installer. i stuck on part 3 and i dont know where the folders are.
  2. thank you for your video, i put my rom file to the vm. vm starts and i can connect with rdp, i installed the nvidia driver and it run but if i connect with an vnc i get a black screen if i connect with a display over dvi-d, i get a black screen new xml file <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm' id='18'> <name>Win10</name> <uuid>e80b9652-a51d-3160-6f8e-7aec058a7073</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata>
  3. Hey guys, I need your help. I have two GPUs, primarily from the CPU (ryzen 5 2400g), secondarily the asus strix gtx 1050 ti. First I installed Windows 10 with VNC and set everything including the driver. Then I shut down the VM and selected my graphics card for graphics and sound. Once without "multifunction = 'on'" and once without. Then the PC does not start. Nothing happens. When I switch back to VNC it works. I dont know... here is my xml file <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm'> <name>Win10</name> <uu
  4. okay, i think i found my problem 🙂 My server is now online for 3 days and 21 hours. At first I thought I had to change Dram to 2900 MHz, but now I've changed it to 2600 MHz and the server is running all the time.
  5. thank you i checked the ram, there are in slot A2 und B2. In BIOS was DRAM frequency on AUTO (DDR4-2133) but i changed it to DDR4-2933. and i found a second c-state option. in CPU Common Options - Global C-State Control is now disabled (was still on AUTO) and in DF Common Options - DF C-State Control was already disabled. i'll try it! my last session was about 3h, i took a picture
  6. hey guys, i'm really new in unraid. i've tested unraid on my old office pc and it does very well and now i built a new pc but now i have many problems. i watched videos from spaceinvaderone, how configure a ryzen pc for unraid but my system runs sometimes 2 oder 3 hours and sometimes 1 day but then i cant reach my server. i have to reset manually 😞 svm mode is enabled, iommu is enabled, c state is disabled and i wrote rcu_nocbs=0-7 to syslinux configuration. but it wont still work! please, help me *cry* /edit: i don't get a log file because