Sprort

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Sprort's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I wound up reverting to 6.9.2, the current version wound up breaking a ton of file permissions and screwing with too many things. I might try again later, but for now I'm not going to bother.
  2. I'm also noticing that none of the new window or in window popups (terminal pop out, updating dialogues, etc.) display any information anymore. They just open up and hang until forcibly closed or the page refreshed.
  3. I tried this but nothing of note happened. I was able to SSH into the system while it's presumably in safe mode, but the GUI isn't available and the OS rebooted to normal after ~6 minutes.
  4. I'm having an issue with UD not working anymore RE: SMB/NFS. I had an SMB share for years and randomly it disappeared. The share was pointed to a NAS on my local network, which is still working perfectly fine (no issues access it at all from any other device). Now, UD will let me go through the steps of adding an SMB share, but after it says Success, nothing happens. I also seem to have a persistent mount under /mnt/remotes/ but it is inaccessible and shows an incorrect amount of directories. I have uninstalled, rebooted, reinstalled, updated the OS and repeated. I'm at my wits end, any help would be greatly appreciated. 29.11.2022_16.37.04.mp4
  5. Just updated to 6.11.5 from 6.9.2 thinking it might help fix some plugin issues I was having and now my UI under the Main tab is completely wonky. Has anyone else had this happen and know what the fix is?