Potter117

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Potter117

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I understand what you meant, but I literally have no other drives in hand besides these two. Even tho they are both listed as 1TB, unraid is seeing the NVME as larger. Once I have this sorted and a larger disk for my parity, I’ll make better use of the nvme.
  2. So far it has been up for 13 hours and some change. Yesterday it wouldn't get 30 minutes past the completed parity check. Once it hits 24 I'll take another look and we will see what it's doing. If it's still going strong at that point we can probably close this.
  3. I am using an NVME for parity because unraid sees it as larger, and the ONLY two drives I have that aren't sas drives are the nvme and the WD Gold. Sooooo....... That's why. I'm rolling with for now lol. I have switched from Windows to Mac now that I am out of school and don't need the versatility. I may put a virtual windows machine on the unraid server once it's up and running again. I followed those 2 links. I disabled the xmp ram profiles and disabled the global c-state control. If it is still running, uninterrupted, this time tomorrow we are in business. Thanks for the guid
  4. new to unraid, and this is my first post, so take it easy on me lol. Please forgive any weird typos since I am doing this from my phone and autocorrect is funny sometimes. Recently I moved from a power edge server to a custom built computer because I needed a quieter setup in my home office. On the new computer, it runs a parity check for about 90 minutes, then stays up for maybe half an hour. Every time I check on it, the array is down and it says “Unclean shutdown”. I have searched the forums but have not found anything that helps me. I am not great at this kind of stuff, so
  5. new to unraid, and this is my first post, so take it easy on me lol. Please forgive any weird typos since I am doing this from my phone and autocorrect is funny sometimes. Recently I moved from a power edge server to a custom built computer because I needed a quieter setup in my home office. On the new computer, it runs a parity check for about 90 minutes, then stays up for maybe half an hour. Every time I check on it, the array is down and it says “Unclean shutdown”. I have searched the forums but have not found anything that helps me. I am not great at this kind of stuff, so